Q Queen of the North Kuzeyin Kızı Pro Üye 14 Mayıs 2010 16.477 22.428 8 Haziran 2016 Konu Sahibi in vino veritas #21 Sephoraa .!.: Bu kadar kolay çıkar mı gerçekten kızlar? Ben manzaraya bakınca bile korkuyorum. Bide camların önündeki mermerlerde aynı şekilde temizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Valla ben kendim temizlemistim ,spatulayla kaziya kaziya cikmisti tabi ugrastiriyor ama cikmiyor degil merak etme
Sephoraa .!.: Bu kadar kolay çıkar mı gerçekten kızlar? Ben manzaraya bakınca bile korkuyorum. Bide camların önündeki mermerlerde aynı şekilde temizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Valla ben kendim temizlemistim ,spatulayla kaziya kaziya cikmisti tabi ugrastiriyor ama cikmiyor degil merak etme
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 45.215 153.077 43 8 Haziran 2016 Konu Sahibi in vino veritas #22 Çimentoyu tutsan eline gelir diye düşünüyorum canım ama nasıl koruyucu bişey kullanmazlar yahu
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 45.215 153.077 43 8 Haziran 2016 Konu Sahibi in vino veritas #23 Sephoraa .!.: Benim yardımcı abla benden çok dert ediyor yahu. Nasıl yapıcaz diyip duruyor. Ben gidip en kalitelisinden bulaşık teli alayım bari. Bi de tiner alayım ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Yanlız bulaşık teliyle camlar çizilmezmi
Sephoraa .!.: Benim yardımcı abla benden çok dert ediyor yahu. Nasıl yapıcaz diyip duruyor. Ben gidip en kalitelisinden bulaşık teli alayım bari. Bi de tiner alayım ne olur ne olmaz diye. Genişletmek için tıkla... Yanlız bulaşık teliyle camlar çizilmezmi
smeeygle Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2015 2.391 4.623 42 8 Haziran 2016 Konu Sahibi in vino veritas #24 Biz raspa ile çıkardık çok da kolay oldu
ArbutusUnedo Guru Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 1.128 957 9 Haziran 2016 Konu Sahibi in vino veritas #25 Bulaşık teli tavsiye etmem, camlar çizik içinde kalıyor aman ha. Bulaşık teliyle geçirenler sizin çizilmedi mi camlarınız?
Bulaşık teli tavsiye etmem, camlar çizik içinde kalıyor aman ha. Bulaşık teliyle geçirenler sizin çizilmedi mi camlarınız?