Dış cephe izolasyonu ve temizlik

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.916
63.669
Binamızda dış cephe izolasyonu ve tadilat yapılıyor kızlar. Bizim evin bir cephesi bitti sayılır. Ama camlar felaket durumda. Yardımcı abla bile bakıp bakıp "nasıl temizlicez bunları sep" diyor iki haftadır. Kadıncağız da korktu.

Daha önce muhakkak bu tip inşaat pisliği, çimento artığı falan temizleyen olmuştur aranızda. Bunlar nasıl ve neyle temizlenir? Kolay yolu, bir formülü, deterjanı falan var mıdır?

Bizim apartmanda da yapıldı camlarda anlatılan gibi hiç pislik olmadı ,onlar nasıl işçilik yapmışlar :s sadece balkon çok moloz yığını icinde kalmıştı once molozlari topladım sonra süpürdüm sonra yikadim tertemiz oldu zaten naylon da serilmişti çok kolay oldu isim ama inan camlarda sadece toz vardı çok garip

Camların halini görsen ağlarsın o kadar fena. Bildiğin çimentodan dışarısı görünmüyor.

benim eve gelen kadın temizledi
bulaşık teliyle ovaladı dışardan

Camların halini görsen ağlarsın o kadar fena. Bildiğin çimentodan dışarısı görünmüyor.
Allah Allah :s neden o kadar kötü işçilik olmuş anlamadım gitti :s valla ben bizim binayı yapanlara kızıyordm o molozlari gorunce de bize "ustalar " gelmiş :) çimento vs gibi artıkları çıkarmak için yapı marketlerde satılan ilaçlar mevcut canım çok kolay gelsin

benim eve gelen kadın temizledi
bulaşık teliyle ovaladı dışardan

Camdakiler cok sorun degil ya sep,göründügü gibi olmuyor tinere filanda ihtiyacin yok bi spatula isinizi görür

Bu kadar kolay çıkar mı gerçekten kızlar? Ben manzaraya bakınca bile korkuyorum.
Bide camların önündeki mermerlerde aynı şekilde temizlenir mi?

Gelenler de koskoca inşaat firması. Mimarla falan geliyorlar ama göstermelik heralde. Gına geldi zaten cam perde kapalı oturmaktan, psikolojim bozuldu.

Bu kadar kolay çıkar mı gerçekten kızlar? Ben manzaraya bakınca bile korkuyorum.
Bide camların önündeki mermerlerde aynı şekilde temizlenir mi?

valla ben tam 8 ay boyalarla yaşadım camda
hele ki bazı camlarım çok fenaydı
nasıl çıkaracağımı bilmiyordum
evime gelen süper yardımcı hanım dedi ki getir bi bulaşık teli
bir nokta bile kalmadı

Benim yardımcı abla benden çok dert ediyor yahu. Nasıl yapıcaz diyip duruyor. Ben gidip en kalitelisinden bulaşık teli alayım bari.
Bi de tiner alayım ne olur ne olmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…