Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar... 3 saat önce dişimi çektirdim.( Hala kanaması devam ediyor..İlk defa diş çektirdim bu kadar süre kanaması normalmi? birde evde oroheks gargara var..bunu kullansam bir sorun olurmu? ne zaman kullanmaya başlamalıyım?
bende 2 hafta önce çektirdim.. hiç kanama olmadı ama pamuğu uzun süre ısırdım sert bi şekilde.. trombositlerinde bi sorun yoktur umarım.. bence dişçiyi aramalısın gargara falanda yapma istersen..
Arkadaşlar ilginiz için cok tşk ederim...doktorumu aradım soguk su ile gargara yap tekrardan tampon koy dedii.dediklerini yaptım biraz kanama azaldı gibi...inşallah yarına kesin durur...
Biraz gec kalmısım sanırım ama bi daha dişinizi cektirirseniz sakın tükürmeyin ben kanıyo diye sürekli tükürüyodum 4 saat mi ne durmadı o derece surekli tamponla gezdim, yarına kadar kanıcagınıda sanmıyorum
Biraz gec kalmısım sanırım ama bi daha dişinizi cektirirseniz sakın tükürmeyin ben kanıyo diye sürekli tükürüyodum 4 saat mi ne durmadı o derece surekli tamponla gezdim, yarına kadar kanıcagınıda sanmıyorum
canım cok şükürr kanaması durdu iyleşme sürecine girdi.. ben devamlı tükürdügüm için kanaması geç durdu (( burdan diş cektirecek arkadaşlar varsa uyaralım asla kanama durana kadar tükürmeyinn vede tamponu cok sıuk degiştirmeyin..ben dişime konulan tamponu cok sık degiştirmiştim...