Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese selam. bugün 2buçukta yirmilik dişimi çektim ama hala yanağımdaki uyuşukluk ve kan gelmesi geçmedi normalmidir bu kadar zaman kan gelmesi yoksa doktora tekrar gideyim mi lütfen yardımcı olurmusunuz
herkese selam. bugün 2buçukta yirmilik dişimi çektim ama hala yanağımdaki uyuşukluk ve kan gelmesi geçmedi normalmidir bu kadar zaman kan gelmesi yoksa doktora tekrar gideyim mi lütfen yardımcı olurmusunuz
Ben de üç hafta önce çektirdim. Doktor,yirmilik dişin diğerlerinden daha fazla kanama yaptığını söylemişti. 2-3 saat kanama yaptı. Sonra da birkaç saat sızıntı oldu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi