• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis çekim korkusu

Yaaa:110: birşey biliyorsanız lütfen soyleyin:anneadayı:
Yok yok kork diye yazmadım sadece arkadaşa cevaben yazdım evet bayağı kökü oluyor doktor zorlanıyor hatta 20 lik dişi her diş doktoruna da çektirmemek gerekiyor mümkünse çene cerrahı olmalı. Ama sana bi ağrısı acısı olmuyor sonuçta uyuşuyor. Zaten seninki tamamen çıkmış. Korkma yani

Diş eti enfeksiyonu olabilir, diş eti çekilmesi olabilir. Fırçalamayı bırakmayın özellikle diş etlerinizi yuvarlayarak ve yumuşak diş fırçasıyla fırçalayın. Kanıyor ediyor diye bırakırsanız düzelmez. Şikayetiniz devam ederse bi diş hekimine gitmek ve antibiyotik kullanmak durumunda kalabilirsiniz. Geçmiş olsun. Birde elektrikli diş fırçası edinin, tüm ailenin kullanabileceği gövdesi tek uçları değişen modeller var.
Yok zaten hamilelikten dolayı aman çürük olmasın diye fırçalamayı ihmal etmiyorum kanasa da. Oral B şarjlı kullanıyordum da taşındıktan sonra hiç çıkarmadım bak kullanayım bari. Ben bu dişi memlekette yaptırmıştım bayramdan sonra gidip kendisine göstereyim. Acaba ömrü mü doldu da diş etine zarar vermeye başladı dedim. Yenisini yaptırırım gerekirse çünkü çok çirkin duruyor domates yemişim de kabuğu orda kalmış gibi. Diş etim zarar görmesin üzülürüm. Çok teşekkürler :KK37:

Yok zaten hamilelikten dolayı aman çürük olmasın diye fırçalamayı ihmal etmiyorum kanasa da. Oral B şarjlı kullanıyordum da taşındıktan sonra hiç çıkarmadım bak kullanayım bari. Ben bu dişi memlekette yaptırmıştım bayramdan sonra gidip kendisine göstereyim. Acaba ömrü mü doldu da diş etine zarar vermeye başladı dedim. Yenisini yaptırırım gerekirse çünkü çok çirkin duruyor domates yemişim de kabuğu orda kalmış gibi. Diş etim zarar görmesin üzülürüm. Çok teşekkürler :KK37:
Bol bol gargara da yapın tabi 1 bardak suyun içine biraz karbonat ve tuz. günde 3 kere yapın yatıştırır.

Valla bende zerre dişçi korkusu yok
Kanal dolgu kesme diş çekme hepsini yaptırdım gerektiğinde yine yaptırırım
Ben çok kolay çektirdim hatta aynı gğn ikisini de çekin dedim çekmediler
Anladım, ben de aynı gün 4 tane yirmilik çektirdim de yani hepsinin kanca gibi iç içe uzun kökleri vardı. Saklıyorum hala

Back