Diş buğdayı partimizden görüntüler:)))

canım ellerine sağlık herşey çok güzel olmuş.
ilk resimleri gördüğümde bir organizatörle falan anlaştın sandım valla hepsi hazır diye düşündüm. maşallah ne becerikliymişsin öyle.
kızınında dişleri hayırlı olsun, inşallah diğerlerinide kolay sorunsuz çıkartır.

çok hoş bi kutlama organize etmişsin canım.rabbim düğününü görmenizide nasip etsin inş.maşallah ömrü uzun olsun pek şekermiş kızında.

maşallah sana emel nasıl bir heves ve nasıl bir marifetle bunları yaptın tebrik ediyorum herşey çok güzel olmuş
kızın nice böyle güzel günler yaşar inşallah
marifetli hele o pastayı nasıl becerdin:) maşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

Ay çok güzel olmuş herşey , bende özendim yaaa
Ama bu kadar maharetli değilim ne yazık ki..
Diş kurabiyelerini nasıl yaptığını umarım bizimle paylaşırsın canım?

ne kadar özenerek hazırlamışsınız hayran kaldım resmen
Allah yavrunuza uzuuun ve güzel bi ömür nasip etsin inşallah :nazar:

Begenmenize cok sevindim arkadaslar....böyle seylere elim çok yatkındır...evet herseyi ben hazırladım....biraz zor oldu ama değdi yani...kızım söz konusu olunca hersey yaparım....valla partiden 1 gün öncesi sabah ezanı okunurken yattım herseyi bitirip öyle yattım....
Hepinize coook tesekkür ederim....istediğiniz bir tarif olursa seve seve veririm....

Begenmenize cok sevindim arkadaslar....böyle seylere elim çok yatkındır...evet herseyi ben hazırladım....biraz zor oldu ama değdi yani...kızım söz konusu olunca hersey yaparım....valla partiden 1 gün öncesi sabah ezanı okunurken yattım herseyi bitirip öyle yattım....
Hepinize coook tesekkür ederim....istediğiniz bir tarif olursa seve seve veririm....

a.s. Teşekkür ederiz canım tarif bölümünde merakla bekliyoruz..

herşey çok güzel bütün ayrıntılar düşünülmüş çok tatlısınız diş bulguru diye biliyodum demek diş buğdayı da deniliyor

anne kiz ne kadar tatlisiniz oyle canim mutluluklar

ay maşallah ne muhteşem bir şey olmuş...:nazar::enbuyukkk::nazar:
bayıldım....çok güzel şeyler yapmışsınız adetiniz ne güzelmiş...
maşallah prensese de özellikle ayakkabısına bayıldım bittim...ısırırım ben onun ayaklarını:nazar:a.s.

X