Diş buğdayı partimizden görüntüler:)))

Arkadaşım;gerçekten bayıldım..
Herşey çok güzel;özenle hazırlanmış ve en önemlisi sevgi ile süslenmiş..

Gereksiz;gözü yoran hiçbirşey yok;baktıkça insanın içi açılıyor..
Hem son derece şık hem düzenli ve muntazam..

Maşallah..

Prenses de çok tatlı..

Allah hayırlı uzun ömürler versin..

Geleceğin mimarına:asigim:kaydirigubbakcemile3

Pastalar da ilgi alanıma girdiği için ; hepten sevdimkaydirigubbakcemile3

Bizlerle paylaşın arada sırada bu güzellikleri:) yemek bölümüne de beklerizŞenizkaydirigubbakcemile3

5 yıldız veriyor sevgilerimi yolluyorumŞeniz

Bu harika karelere bizi de şahit ettiğiniz için teşekkürler

Masallah hersey cok uyumluu nicee yıLLara Allah sizden ayırmasın yawrunuzu :)

Süper olmuş herşey ,çok tebrik ederim sizi,ne kadar ince düşünmüşsünüz herşeyi,Derin bebeği de kutluyorum,inşallah herşey hayallerinizdeki gibi olur onun için.

tebrik ederim canım. kızın da sen de çok şekersiniz. daha nice mutlu günlerini görmen dileğiyle.

ellerine sağlık.dört dörtlük bir hazırlık olmuş.inşallah kızın da mimarlık mesleğinde çok güzel yerlere gelir alkisalkisalkis inşallah seneye şubattan sonra bende böyle güzel hazırlıklar yaparım.

bayıldım cnm ne kadar güzel bi adeti bizlere de yaşattın keşke benmde annemler yakınımda olsaydı da böle kutlasaydık, ellerine sağlık pastan kurabiyen mamaların muhteşem..maşallah kızına da..meslektaşıma şimdiden başarılar:)

ayyy bayıldım maşallah kızına...seninde ellerine sağlık herşey 4 4 lük olmuş...hazır alsan o pasta bu kadar güzel olmazdı..süslemeler,kurabiyeler,kapı pankartınız herşey mükemmel...

pasta sana mı aitakannehir
profesyonel olmalısın, şahane olmuş valla

kızınada maşallah:nazar:
keşke minik dişinide çekseydinkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bayıldım hepsine bende aynısından yapıcam. Biz bu ayın 27 sinde 8 ayımızı doldurucaz ama henüz dişimiz yok.Çıkacak gibi oldu ama hala yok.

hersey okadar güzelki dört dörtlükalkisalkisalkis
pasta kurabiyeler börekler masa düzeni hersey mükemmelalkisalkisalkis
insallah bebisinin büyüyüp mezun partilerinide böyle kutlamak nasip olur canim:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

Partiniz harika olmuş. Kutlu olsun,,,ömür boyu mutlu olsun kızın inşallah.
Bu arada kızın güzelliğini senden almış Emel ikinizede maaşallah harika görünüyorsunuz.

ÇOk çok güzel bir kızınız var...Allah nazarlardan korusun, güle güle büyütün inşallah..:nazar:

Ne güzel bir kutlama olmus.Bayildim vallahi.Biz gurbet ellerde ailesiz,akrabasiz
oldugumuz icin böyle seyler yapmadik maalesef.
Ikramliklarina da bayildim yani.
Bende gecenlerde oglumun dogumgünün de güzel seyler yapmistim.Haftaya da kizimda sira.

canım benim ellerine kollarına saglık nasılda emek verip hazırlamışsın valla seni en içten dileklerimle alkışlıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hersey mükemmel olmuş dört dörtlük anne kızda muhteşemsiniz hanginize bakacagımı şaşırdım tabi kızımız yakıyo ayrı ....nice güzel kutlamalara canım Allahım saglık sıhat versin hep böyle yüzünüz gülsün...a.s.

ayyyy bayıldım ne kadar guzel olmus.. o güzelim dişleriyle yüzünden gülücükler eksik olmasın. Maşallah.
nerden buldunuz bu dıs lı kurabıyelerı falan supper ya

arkadaslar hepinize çoookk çokkk çokkk tesekkür ederim......begenmenize cok sevindim çok saoğlun...güzel dilekleriniz ve dualarınız içinde cok tesekkür ederek aminnn diyorum.....

bu arada hersey bana ait ben yaptım...dişli kurabiyeleri yapmam için kurabiye kalıbı satılıyordu eminönün'de...fakat cok yogun oldugumdan yetiştiremedim ve eminönüne gidemedim....çok üzülerek kara kara nasıl yapabilirim diye düşündüm...kafamada koymustum muhakkak yapacaktım...genelde kafama koydugum herseyi yaparım...daha sonra nette bi sitede bu kalıbın resmini gördüm....ve bir kagıda kopyasını cizdiim. ve kestim...daha sonra dondurma kutusunun kapagına o sekli koyarak tekrar kopyasını cıkarıp cizdim ve kestim.....daha sonra 1 gün önce kurabiye hamurumu yapıp merdaneyle biraz actım ve kalıbı üzerine koyup bıcakla tek tek kestim(biraz ugrastırdı)hazır kuabiye kalıbı olsaydı ugrasmazdım bu kadar...kalıbı bastırınca kendi kesiliyordu cünkü....ben bu sekilde biraz daha ugrasmıs oldum tek tek....30 adet yaptım daha sonra ertesi gün aksam yani pertiden 1 gün öncesi gece seker hamurunu merdane yardımıyla actım ve aynı kalıbı koyup tek tek bıcak yardımıyla 30 tane kesip.....kurabiyelerin üzerine bal sürüp seker hamurunu yapıstırdım daha sonra küçük seffaf posetlere koyup agzını pembe organze kurdaleyle bagladım...üzerlerine adı soyadı diş cıkardıgı tarih ve dişim cıktı diye yazı olan pc den cıkardıgım notları yapıstırıp birde nazar boncugu yapıstırdım bu kadar....böreklerimi gün önce yapıp dondurucuya atmıstım 3 çesidini...diş kurabiyeleri ve seker hamurlu rengi çicekli desenli kurabiyeleri 1 gün önce yapmıstım....süslemeler seker hamuru yapıstırmaları 1 gün öncesi gecesi oldu...ve ben o gece sabah 6 da yattım :)))
pastamıda ben yaptımm..kreması kek v.s bana ait....seker hamuru dısarıdan aldım beyaz....daha sonra pembe olan kalpler ise toz gıda boyasıyla seker hamurunu renklendirdim acıp kalıplarla kestim yapıstırdım...içine fıstıklı draje cikolata ve parca çikolata koydum ...kremanın içine limon rendeledim ayrı bi tat veriyor....kısacası böyle...yapmak isteyen arkadaslar...eminönünde ve bahcelievlerde pasta malzemeleri satan yerler var...süslemeyi yapamam derseniz hazır süslerde çiçeklerde var....
öpüyorum sizleri..
BıRAZ ıŞıM VAR CIKMAM GEREK...EN KISA ZAMANDA KURABıYE VE PASTA TARıFıNı EKLERıM....

Son düzenleme:
ilk defa böyle bişey duydum. hangi bölgenin adeti bu?ama herşey çok güzel görünüyor. bebeğin de çok tatlı maşallah.

oyyy oyyyy oyy maşşşaallllaah annessii, Allah nazarlardan saklasınnnn :lepi: :lepi: :lepi:

X