Diş buğdayı partimizden görüntüler:)))

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42

KAPI PANKARTIMIZ....

PRENSESıMLE KONUKLARIMIZI KARŞILIYORUZ....

KONUKLARIMIZA HATIRA OLMASI ıÇıN VERDıĞıMıZ DıŞ KURABıYELERıMıZ....

PASTAMIZ....

KENDıM HAZIRLADIĞIM ıKRAMLIKLARIM

PRENSESıME UGUR GETıRMESı ıÇıN YAPTIGIM BUĞDAY TACI VE BUĞDAY KOLYESı

BUĞDAYIMIZI GÜZEL DıLEKLER VE DUALAR EŞLıĞıNDE MELEĞıMıN BASINDAN SERPTıK....

ŞıMDıDE MESLEK ŞEÇıMı....FAKAT ÇOK UYKUMUZ GELDı AĞLAMAYA BASLADIK :)))

MESLEK SEÇıMı ANNESıNıN KOLLARINDA SON BULDU VEE KIZIM CETVELı SEÇTı....

MıMAR OLACAK GÜZEL KIZIM(ıNSALLAH )

ANNEANNEMıZ TORUNLARI ıLE BıRLıKTE(ELA VE DERıN 2 TORUN EKSıK BURADA YANLIZ EMıR VE BUSE...DĞER MıNıĞıMıZDE TEYZEMıN TORUNU OĞULCAN:)))

ANNEANNEMıZLE TAPŞıNı YAPARKEN :))) BUARADA KÜLKEDıSı PARTıDEN DÖNERKEN AYAKKABISINI DÜŞÜRMÜŞ :KK43:((

DıŞ KURABıYELERıMıZı KONUKLARIMIZA VERıRKEN:)))

ÖZEL HAZIRLADIĞIM SÜSLEDıĞıM KASELERDE BUGDAYIMIZDAN YERKEN:)))

VE KUZUMU ÖPERKEN(MUCCCCKKKKKKKSSSS)
GÖRDÜĞÜNÜZ HERSEY BANA AıT PASTADA DAHıL OLMAK ÜZERE:)))
UMARIM BEGENıRSıNıZ....
SEVGLERıMLE ÖPÜYORUM HEPıNıZı....

Son düzenleme:
emel harika olmuş emeğine sağlık maşallah derinede inşallah mezun olduğu gününde böyle kutlarsınız canım

emel orda olmak vardı ya ama gelemedim midem yüzünden tüm hafta sonum kabus oldu neyse hafta içi bir gün mutlaka görüşücez.herşeyi ince ince düşünmüşsün.emeğine sağlık.

Maşallah derine tabi annesine de .Çok şanslısı n derin annen ne gğzel hazırlanmış da hediye gelmedi mi? Teyzeler boş mu gelmişler

maşallah çok güzel olmuş hayırlı uzun ömürlü sağlıklı ve hep mutlu olsun minik derincik anneside ne güzel hazırlamış herşeyini ellerine sağlık hayatım daha nice mutlu günlerine hep ortak olun inşallah..

Herşey mükemmel olmuş süper bi annesiniz siz çokda beceriklisiniz maşallah :nazar:
hayırlı olsun a.s.

KAPI PANKARTIMIZ....

PRENSESİMLE KONUKLARIMIZI KARŞILIYORUZ....

KONUKLARIMIZA HATIRA OLMASI İÇİN VERDİĞİMİZ DİŞ KURABİYELERİMİZ....

PASTAMIZ....

KENDİM HAZIRLADIĞIM İKRAMLIKLARIM

PRENSESİME UGUR GETİRMESİ İÇİN YAPTIGIM BUĞDAY TACI VE BUĞDAY KOLYESİ

BUĞDAYIMIZI GÜZEL DİLEKLER VE DUALAR EŞLİĞİNDE MELEĞİMİN BASINDAN SERPTİK....

ŞİMDİDE MESLEK ŞEÇİMİ....FAKAT ÇOK UYKUMUZ GELDİ AĞLAMAYA BASLADIK :)))

MESLEK SEÇİMİ ANNESİNİN KOLLARINDA SON BULDU VEE KIZIM CETVELİ SEÇTİ....

MİMAR OLACAK GÜZEL KIZIM(İNSALLAH )

ANNEANNEMİZ TORUNLARI İLE BİRLİKTE(ELA VE DERİN 2 TORUN EKSİK BURADA YANLIZ EMİR VE BUSE...DĞER MİNİĞİMİZDE TEYZEMİN TORUNU OĞULCAN:)))

ANNEANNEMİZLE TAPŞİNİ YAPARKEN :))) BUARADA KÜLKEDİSİ PARTİDEN DÖNERKEN AYAKKABISINI DÜŞÜRMÜŞ :KK43:((

DİŞ KURABİYELERİMİZİ KONUKLARIMIZA VERİRKEN:)))

ÖZEL HAZIRLADIĞIM SÜSLEDİĞİM KASELERDE BUGDAYIMIZDAN YERKEN:)))

VE KUZUMU ÖPERKEN(MUCCCCKKKKKKKSSSS)
GÖRDÜĞÜNÜZ HERSEY BANA AİT PASTADA DAHİL OLMAK ÜZERE:)))
UMARIM BEGENİRSİNİZ....
SEVGLERİMLE ÖPÜYORUM HEPİNİZİ....

masallah ya gormustumde bu kadar guzelını gormemıstım hayırlı dısler olsun Derın'ealkisalkisalkis

Maşallah kızınıza harika çıkmışsınız. herşey çok güzel görünüyor inşallah üniversiteden mezun olduğu dönemide görürsünüz. hayırlı olsun..

çok güzel bi parti gibi gözüküyo başarılarını ve mürvetinide görürsünüz inşallah ayrıca pasta dahil ben yaptım demişsiniz bayıldım nasıl yaptınız hepsi mükemmel gözüküyo tebrikler

canım çok uğraşmışsın,çok yorulmuş ama güzel meleğin için herşeye değer dimi.
canım emeğine sağlık herşey çok ama çok güzel olmuş.nekadar da hamaratsın seni tebrik ederim.brova sana pastada sana ait öylemii ama tarifini isterisss.inan bu yaptıklarının çeyreğinin çeyreğini yapamam ben.tekrar tebrikler canım.

pastayı kurabiyeleri kendinmi yaptın..bende nereye yaptırdın diyecektim.. ellerine sağlık herşey çok güzel görünüyor.. derin'ede maşallah çok güzel bir kız olmuş. doğum gününüde görürüz inşallah

bayıldım valla ne güzel hazırlanmışsınız, emeğinize sağlık. allah doğumgününü, nice yaşlarını ve mutlu günlerini de görmeyi nasip etsin.

çok güzel olmuş bayıldım....hayırlı olsun...benim ne bunları yapacak durumum nede çağıracak kimsem var o yüzden maşallah demekle yetiniyorum...
derin çok şanslı bi bebek doğum günü partisi nasıl olacak onu merak ettim :)

öncelikle güzel kızına maşallah
inş inci gibi dişleri olur
sanada ayrıca maşallah çok güzel olmuş herşey
ben kurabiyeleri çok beğendim mevlit için düşünüyorum buna benzer kurabiyeler eğer vaktin olursa bana nasıl yaptığını anlatabilirmiisn?

Canım ellerıne saglık..allahım bebegıne saglık,afıyet versın acısız dıger dişlerine kavussun..

X