Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonucu buradan paylaşır mısın merak ettim :)Evet kizlar düşündüm ve aklima şu geldi , prinç suyu ile yüz beyazlatma yapiyoruz. ve denedim oluyorda. dedimki kendi kendime Birde diş için yapsam ne olur?? ve bugun gece yapmadan yapacam . bakalim ne olacak =))
Tabikide canim .. bir hafta boyunca yapiyim o zanan belli olursonucu buradan paylaşır mısın merak ettim :)
Tamam canım kolay gelsin :)Tabikide canim .. bir hafta boyunca yapiyim o zanan belli olur
Hadi ya ne güzel bir ara üşenmezsem bende yapayım :)merak eden arkadaşlar dün denemedim gece yatmadan once , ılk once dıs macunu ıle ılk once yıkadım . sonra 5.10 dk pirinci su ıcıne koymustum onu kucuk bır kaba alarak fırcami bandıra bandıra yıkattım dıslerimi . 10 dk vs. ve ılk deneyımım guzel oldu.
En guzeli dis hekiminw ggitmek bunlar gecici oluyorEvet kizlar düşündüm ve aklima şu geldi , prinç suyu ile yüz beyazlatma yapiyoruz. ve denedim oluyorda. dedimki kendi kendime Birde diş için yapsam ne olur?? ve bugun gece yapmadan yapacam . bakalim ne olacak =))
Bence de hemde zararlı olabilir,ama benim gittiğim bir dişhekimi herkesin dişinin bir beyazlık seviyesi var ve herkeste farklı sonuç alınır demişti,ya benimkinin sınırı buysaEn guzeli dis hekiminw ggitmek bunlar gecici oluyor
Dogru soylemis bazilarinin ki sari oluyor kendinden yani sigara falandan degil idare etceksin mecbur yaslaninca zaten disleri herkesin beyaz neden cunku hepsi takma dis oluyor porselen disim nerde yavrim diycez ilerde :Bence de hemde zararlı olabilir,ama benim gittiğim bir dişhekimi herkesin dişinin bir beyazlık seviyesi var ve herkeste farklı sonuç alınır demişti,ya benimkinin sınırı buysa
bence ımkan varsa lazerle beyazlatma, ama lımon kabartma tozunuda begenıyorum :))Kızlar ben diş beyazlatmayı doktora söylemiştim sigara, kahve vs içilmemesi gerekiyormuş daha çok sararma yapıyormuş dişin eski halinden bile bende onları çok sık kullanıyorum yaptıramıyorum o yüzden var mı fikri olan ?
Pirinş, limon,karbonat dişi çiziyor diyorlar ya .sbence ımkan varsa lazerle beyazlatma, ama lımon kabartma tozunuda begenıyorum :))
ben memnunum saglıklı :) porselenmı cızılsınPirinş, limon,karbonat dişi çiziyor diyorlar ya .s
bende anlamadım valla imkanım olduğunda denicem yurttayım zor olur burda :)ben memnunum saglıklı :) porselenmı cızılsın
Bana sorduysanız denemedim :)sonuççç??
cevap için teşekkürler :)Bana sorduysanız denemedim :)
Ne demek :)cevap için teşekkürler :)