Diş beyazlatma

death_girl_h

aleynam
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
132
0
96
İstanbul
kızlar benım dişlerim çok sarı ne kadar fırçalasam hemen sararıyot ve tartar oluşuyor
mesela sabah fırçalıyım kahvaltı ediyım bş bakıyorum sararmış ve tartar oluşuyor garantili doğal beyazlatma yöntemlerınız varmı lütfen yardım edin klava:klava:klava:klava:klava:klava:

sigara kullaniyormusunuz acaba? onun etkisi olabilir.
eger kullanmiyorsaniz anneboleyn inde dedigi gibi uzmanlarin tavsiyelerini bekliyoruz : )

nette hollywood smiles diye bir diş beyazlatma kaleminin reklamı dikkatimi çekti.kullanan ve memnun olan varmı? almayı düşünüyorum ama bir yandanda dişe zararı varmıdır diye endişeleniyorum

ya ben dişçime sordum teller çıktıktan sonra yaptıryım die 600 diyince bi durdum 2 sene gittiğini söyledide o parayı şuan vermek biraz zorlar die durdum bende :S

Arkadaşlar ben geçenlerde diş temizliği yaptırdım benim de dişlerimin üst tarafları ne kadar fırçalasam da sarı kalıyordu doktor ince bi diş taşı plakasıyla kaplı olduğunu söyledi özel aletiyle hepsini temizledi dişlerimin gerçek rengi ortaya çıktı siz de diş beyazlatma işleminde önce temizlettirin diş taşlarınızı bence böylece dişinizin gerçek rengi ortaya çıkar ona göre beyazlatma işlemi yaptırırsınız belki de hiç gerek duymazsınız ama dişinizin kendi rengi sarı da olabilir tabi
bu arada diş taşı yapan şeyler sigara çay kahve ve asitli içeceklermiş

beyazlatma kalıcı bi yöntem değilmiş sanırım ben baya araştırdım.noktasından virgülüne aynı problem bendede var.diş minem sarı ve ne kadar fırçalasamda rengi aynı.sanki günlerce fırçalamamışım gibi iğrenç bi görüntü alıyor nefret ediyo ve çok üzülüyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…