• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş beyazlatma yardım?

mispremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.812
113
163
İstanbul
Mrb ben daha önce agız plagı yaptırıp şırıngalı ev tipi beyazlatma alıp dişlerimi beyazlatmıştım şuan yine eski haline döndü rengi tekrar beyazlatmak istiyorum Opalescence Treswhite Supreme’in kendinden kaşıklı olanlarından almayı dşünüyorum bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz şırıngalı olan işe yarıyordu beyazlatmıştı bundada aynı sonucu alırmıyım?dişlerime zararı varmıdır?yada kendinden kaşıklı başka ev tipi beyazlatma için önerebilcegeniz bir marka varmıdır?iyi çalışmalar

merhaba, siz bu işlemi daha önce de uygulamışsınız ama öncelikle birkaç noktaya dikkatinizi çekmek isterim. Diş beyazlatma öncesi profesyonel bir diş temizliği yapılmalıdır ve işlem öncesi dişlerinizin sağlıklı ve çürüksüz olması gerekir. bunun dışında kullanacağınız markanın içeriğindeki maddelerin ve konsantrasyonlarının sizin için uygun olup olmadığını öğrenmek için diş hekiminize başvurmanızda fayda var. Eğer opalescence den memnun kaldıysanız ve önceki uygulamada dişlerinizde hassasiyet yaratmadıysa "opalescence pf" kullanabilirsiniz. Beyazlatmanızın biraz daha uzun ömürlü olması için çay,kahve gibi içeceklerden ve sigara kullanıyorsanız sigaradan uzak durmanız daha iyi olur. Geçmiş olsun.

daha önce kullandıgım şırıngalı olan 6 saat beklemişti ve hassasiyet yaratmıştı .bu denemek istedigim hazır plaklı olan en fazla 1 saat bekliyormuş sanırım beyazlatıcı maddenin oranı daha yüksekmiş.diş taşı temizligimi 2 ay önce yaptırdım çürügüm yok tekrar yaptırmam gerekirmi ,ayrıca beyazlatma sonrası flor uygulaması yapmam gereklimi?.cevabınız için teşekkür ederim.

daha önce kullandıgım şırıngalı olan 6 saat beklemişti ve hassasiyet yaratmıştı .bu denemek istedigim hazır plaklı olan en fazla 1 saat bekliyormuş sanırım beyazlatıcı maddenin oranı daha yüksekmiş.diş taşı temizligimi 2 ay önce yaptırdım çürügüm yok tekrar yaptırmam gerekirmi ,ayrıca beyazlatma sonrası flor uygulaması yapmam gereklimi?.cevabınız için teşekkür ederim.
Tekrar distasi temizligine gerek yok. Hassasiyet olusmasi normaldir bircok kiside beyazlatma isleminden sonra hassasiyet gorulur. ama bu durum sizi rahatsiz ederse hassasiyet gidermek icin ürün kullanabilirsiniz.flor uygulamasi yerine size onerebilecegim colgate sensitive pro-relief. Hassasiyetinizin giderilmesi icin yardimci olacaktir.
Sunu da belirteyim fazla ve kontrolsuz uygulanan fluor uygulamalari fluorozis e yol acar. Disleriniz hem renk hemde saglik acisindan olumsuz etkilenir. Geçmiş olsun :)

Back