• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş beyazlatma ve ağız kokusunu nasıl önlerim? Deneyimlerinizi paylaşırmısınızz:(

Kelebeek7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
23
4
88
Merhabalar, son zamanlarda artan bir agiz kokum var ve tok oldugumda bile devam ediyor artik rahatsiz olmaya basladim.. bi caresi var mi bunun?:(
Rahatsiz eden baska bir konu ise dislerimin sariligi. Karbonat,kabartma tozu hep denedim ama yok. Yardımcı olursanız sevinirim :))

Karbonatı hep iyi derler ama ben kullandıktan sonra dişlerim daha narinleşti, hep sarardı.. Dişçimde üstündeki tabakayı yıprattığını birdaha kullanmamam gerektiğini söyledi.. Beyazlatmaya gelince bilmem fark ettinizmi ama haşlanmış mıdır yiyin e dişler beyazlıo :) eskiden porselenlerde mısır la dönen bir makinan içine konarmış beyazlığını korusun diye.. Bunlar küçük tiyolar, tabiiki diş kontrolleri ve fırçalama çok önemli.. Ağız kokusuda eğer geçmiosa miğdeden gelebilir, onuda ihmal etmeden bir dr a sorsan iyi olur..

Karbonatı hep iyi derler ama ben kullandıktan sonra dişlerim daha narinleşti, hep sarardı.. Dişçimde üstündeki tabakayı yıprattığını birdaha kullanmamam gerektiğini söyledi.. Beyazlatmaya gelince bilmem fark ettinizmi ama haşlanmış mıdır yiyin e dişler beyazlıo :) eskiden porselenlerde mısır la dönen bir makinan içine konarmış beyazlığını korusun diye.. Bunlar küçük tiyolar, tabiiki diş kontrolleri ve fırçalama çok önemli.. Ağız kokusuda eğer geçmiosa miğdeden gelebilir, onuda ihmal etmeden bir dr a sorsan iyi olur..

Kendimi bildim bileli dislerimden yana hep bi sorunum olmustur,yıpratmak istemiyorum cunku sıcak soguk yiyip icince bile dayanilmaz bi sızlama oluyo :( Isırarak meyve bile yiyemem mesela :/ Ama sararma olayı cok canımı sıkıyo.. Tesekkur ederım bılgı icin:)

Kendimi bildim bileli dislerimden yana hep bi sorunum olmustur,yıpratmak istemiyorum cunku sıcak soguk yiyip icince bile dayanilmaz bi sızlama oluyo :KK43: Isırarak meyve bile yiyemem mesela :/ Ama sararma olayı cok canımı sıkıyo.. Tesekkur ederım bılgı icin:)
Yanlız bu kadar hassassa :KK43: yani rengini geçtim sağlığına baktır ve sakın birdaha kulaktan dolma şeyleri yapaaaa :KK43:
İnşallah üstündeki tabakaya zarar vermemişsindir

Yanlız bu kadar hassassa :KK43: yani rengini geçtim sağlığına baktır ve sakın birdaha kulaktan dolma şeyleri yapaaaa :KK43:
İnşallah üstündeki tabakaya zarar vermemişsindir

İnsallah ama cocuklugumdan beri böyle :/ Disciye gidicek vaktim olmuyor pek:(

Bende merak ediyorum bu diş beyazlatma işini,piyasadaki ürünler hem faydası zemde diş yüzeyini çiziyor.acaba lazerleri beyazlatma nasıl??

balar,amanlarda artan bir agiz kokum var ve tok oldugumda bile devam ediyor azararlardsiz olmaya basladim.. bi caresi var mi bunun?:KK43:
Rahatsiz eden baska bir konu ise dislerimin sariligi. Karbonat,kabartma tozu hep denedim ama yok. Yardımcı olursanız sevinirim :))
Yardimci olalim da ya nerden duyuyorsunuz boyle seyler insallah dis minene zarar vermemissindir karbonat kabartma tozu zararli agiz kokunu eger hafif ise karanfil naneli seker sakizlar kullan ama agir ise bir doktora gorunmek sart.

Back