smrya Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2011 605 675 303 30 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi smrya #1 Merhabalar Ofis tipi diş beyazlatma yaptırmak istiyorum, fakat uygun ve kaliteli bir yer bulamadım. Tavsiye edeceğiniz bir doktor veya klinik var mı? Anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur ama ekonomik olması daha önemli.
Merhabalar Ofis tipi diş beyazlatma yaptırmak istiyorum, fakat uygun ve kaliteli bir yer bulamadım. Tavsiye edeceğiniz bir doktor veya klinik var mı? Anadolu yakasında olursa çok daha iyi olur ama ekonomik olması daha önemli.
jadenjade Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2011 45 7 86 14 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi smrya #2 Merhaba :) Anadolu yakasında Ortonorm var. Doktorları çok iyi ama fiyat konusunda bir danışın isterseniz
Merhaba :) Anadolu yakasında Ortonorm var. Doktorları çok iyi ama fiyat konusunda bir danışın isterseniz
D dugdug Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2012 13 1 86 İstanbul 15 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi smrya #3 Kartal daki hastanelerde beyazlatma da kampanyalar var