Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekmeyince şişlik mi kalıyorben çektirdim yoksa yüzünde şişlik kalır çektirdigin yere köprü yaptırırsın implant diş önermem çok acılı zorlu metal sonuçta çenene vidalıcaklar yabancı basında çene kanseri yaptığı yönde şikayetler var çene erimesi vs yani çektir dişini ben 4 hafta önce çektirdim kurtuldum doktor dedi aynen çekelim dedi
Onuda yapıyorumsogan degilde tuzlu suyla gargara yap derim
Köprü ne yapıyor düşüyor muKöprü zamanla atabiliyor ama. Çakma diş daha sağlıklı
Ne deniyor bilmiyorum da arkadaş köprü yaptırmıştı çıkmıştı çok ta kötü görüntü oluyor yaptirana kadarKöprü ne yapıyor düşüyor mu
Çektirmek istemiyorum çünkü üstte ki en ön dişim tavşan diş mi deniyor bilmiyorum amaNe deniyor bilmiyorum da arkadaş köprü yaptırmıştı çıkmıştı çok ta kötü görüntü oluyor yaptirana kadar
Evet. Secim sizin tabi. Bende diş bakımı yaptırmaya çalışıyorum bu araplar. Diş yaptırmaya da başlarım yavaştan. Ben implant mi deniyor halk arasında bakma denen dişten yaptırmayı düşünüyorum. Tabi zamanı gelince araştırma yapçam.Çektirmek istemiyorum çünkü üstte ki en ön dişim tavşan diş mi deniyor bilmiyorum ama
Doktorum çok zorda kalmazsan onu en son düşün dedi bana 1. Dolar Euro kurundan hesaplandığı için çok aşırı pahalı 2.de ağız ve çene kanserine sebep olabiliyormuş çokta ağrılı bi işlemmiş korkutmuş gibi de olmayayımEvet. Secim sizin tabi. Bende diş bakımı yaptırmaya çalışıyorum bu araplar. Diş yaptırmaya da başlarım yavaştan. Ben implant mi deniyor halk arasında bakma denen dişten yaptırmayı düşünüyorum. Tabi zamanı gelince araştırma yapçam.
Bende yaptıranlardan bilgi almaya çalışıyorum zaten. İyice bilgi sahibi olmadan yaptırmam. Etin içine metal giriyor tabi herşey mümkünDoktorum çok zorda kalmazsan onu en son düşün dedi bana 1. Dolar Euro kurundan hesaplandığı için çok aşırı pahalı 2.de ağız ve çene kanserine sebep olabiliyormuş çokta ağrılı bi işlemmiş korkutmuş gibi de olmayayım
Çekmeyince şişlik mi kalıyor
Bu diş için onlarca para kesiyorlar bi çene cerrahi bulmak için en az beş ay bekliyoruz özele gitmek desen imkanı olan ancak gidebiliyor ona rağmen diş için daha sağlıklı bi yöntem bulunmalı. Kendi paramız ile kanser olmak istemeyizimplant diş canada gibi ülkelerde yasaklandı agız kanseri çene erimesinden dolayı .. araştırman gerek köprü atması doktorun işciligi ilgili sen iyi doktora yaptırırsan 10 yıldan daha fazla götürür..
Bu diş için onlarca para kesiyorlar bi çene cerrahi bulmak için en az beş ay bekliyoruz özele gitmek desen imkanı olan ancak gidebiliyor ona rağmen diş için daha sağlıklı bi yöntem bulunmalı. Kendi paramız ile kanser olmak istemeyiz
Bu tip yazıları çok görür oldum. Vazgeçiyorum sanırım. Eşime de dedim şimdi tamam araştırıp öyle karar veririz o zaman dedi. O implant için parayı gözden çıkarmıştı gerek kalmayacak sanırımaynen katılıyorum..ben köprü yaptırdım inanın çok rahatım kendi dişim gibi hani yandaki iki dişi inceltip kalıp aldı doktor oraya geçirdi kimsede fark etmiyor diş renginde kokuda hiç olmadı implant bakımda istiyor çene attıkları o dubel dedikleri birşey var 10 yılda bir çıkarılması felan var köprü ise degiştir tekrar tak ikisi arasında farklar var..ama tercih tabiki yaptıranın ben neredeyse direkten döndüm impalant detaylı araştırınca farkına vardım yoksa 3 gün geç kalsam işleme başlayacaktı doktor sonra o dişciye gitmedim farklı dişciye gittim oda implant dedi bende böyle böyle oluyormuş dedim yüzüne çene kanseri vs.baya bilgim oldugunu düşündü hemen köprü yaparız içiniz rahat olur dedi..öylelikle yaptırdım bir rahatsızlıgını görmedim rahatım şükür..
Bu tip yazıları çok görür oldum. Vazgeçiyorum sanırım. Eşime de dedim şimdi tamam araştırıp öyle karar veririz o zaman dedi. O implant için parayı gözden çıkarmıştı gerek kalmayacak sanırım