Dış agrisi

Cuma günü gidicem canım sorarım inşallah sağlıkla gelir

Canım doktor onay olmadan yapmam diyor öylede gıcık bir doktor cuma kadın doğuma gidicem kaşeli kany kağıdı ni alıp direk dişçiye gidicem

Aci bir tadi da olsada zeytin yapragini cignemeni cigneyemezsen de demleyip gargara yapmani oneririm
Ben kizim da oyle oyle gecirdim
Zaten disin ozu gidene kadar cekmek zorundayiz

Aci bir tadi da olsada zeytin yapragini cignemeni cigneyemezsen de demleyip gargara yapmani oneririm
Ben kizim da oyle oyle gecirdim
Zaten disin ozu gidene kadar cekmek zorundayiz
Sanırım hamileleikdeki.en kötü şey biri kusmak diğeri dış ağrısı yarında onu denicem ama zeytin yaprağını nerde bulabilirim aktarcilarda var midir

Imkan olsa gonderirdim bizim bahcede cok
Bayagi yapmalisin ama ben sifami oyle buldum bir ara da tuz koydum
Ay çok sağol kuzum ya söylemen yeterli geldi.inan eşime söyleyeyim bulmadan gelemsin yarın napalim yanlız soylede bir şey var canım benim.disim kirildikca kırıldı dolgu falan dendi röntgene alamıyorlar bende direk çektirin gitsin dedim daha 4 ay var neredeyse tuttu mu bırakmıyor ağrımadığı zaman sabah baş ağrısı tutar akşama kadar inşallah c.tesi tamamen kurtulacağım

Hemen detay paylasayim dolgu olan disim asiri agriyordu ve surekli kiriliyordu baktim olmadi bunu denedim agri gecti ama ozu gidiyor disin yani bunu yapsan da yapmasan da

Sirkeli su ile gargara yapın yalnız sirkesini bol koyun ağrıyı geçirir. Kalsiyum tablet varsa her gün 1 tane eritip için yoksa alın, bol bol süt için. Benim de dişim kırıldı, pandamiden dişçiye gidemiyorum böyle idare ediyorum. Her gün kalsiyum alırsam ağrımıyor.

Başka doktordan onay kağıdı alsaydınız keşke, benim doktorum da izindeydi başka bi doktordan onay alıp gitmiştim dişçiye , malesef diş ağrısına hiçbi çözümüm yok ben de çok çektim geçmiş olsun.

Birazda gaargara hazirla bakalim umarim gecer ben cigneyememistim cezve de hazirlayip su sisesine koyup sık sık gargara yapmistim aksama kadar agzini acik birak sisenin
Bide öyle deneyeyim napalim c.tesi gününe kadar idare etsin bari ölüyorum ya yok böyle bir şey

Canım ya hamileleikde süt ve süt ürünleri karardı gözüme midem çok bulanıyor alamiyorum ama dış agrisindan iyidir süt içiyim su 2 günde idare edeyim inşallah c.tesi çektirip kurtulacam

Canım ya hamileleikde süt ve süt ürünleri karardı gözüme midem çok bulanıyor alamiyorum ama dış agrisindan iyidir süt içiyim su 2 günde idare edeyim inşallah c.tesi çektirip kurtulacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…