- Konu Sahibi GzLi KaLsin
Güle güle kullanın inşallah kuzum benim sağlıcakla doğsun inşallahAynen canım bir an önce dogum olsada bizde kucağımiza alsak artık isimi odası herşeyi hazır hanımefendinin bir kendisi şuan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanın inşallah kuzum benim sağlıcakla doğsun inşallahAynen canım bir an önce dogum olsada bizde kucağımiza alsak artık isimi odası herşeyi hazır hanımefendinin bir kendisi şuan yok
Damak yine daha kötü ya çok geçmiş olsun canım senin bebeginin cinsiyeti belli miApse oldu sabah damagim ve yemek yerken patlamis. Allaha emanetim bakalim
Amin inşallahGüle güle kullanın inşallah kuzum benim sağlıcakla doğsun inşallah
KizDamak yine daha kötü ya çok geçmiş olsun canım senin bebeginin cinsiyeti belli mi
Ne oluyorsa kızlarımızdan oluyor zaten benim de kız ve diş ağrısı sanırım sadece kız çocuklarda meydana geliyor küçük cimcimeler
Ben Calcimax d3 kullanıyorum, içinde iki kutu var.Hangi marka onerirsiniz calsiyum icin?
Ben de ona bakayim o zaman, tesekkur ederimBen Calcimax d3 kullanıyorum, içinde iki kutu var.
Canım doktor onay verse bile son 3 aylık döneme girdigin için çok sakıncalı bence biraz daha dayanmalisinBende iki gündür dolgulu dişimin ağrısını çekiyorum eşimin ödü koptuğu için dişçiye gidemiyom tutturmuş bebeğe birşey olur diye kontrole gidince doktordan izin istiycem bütün dislerime atiyo ağrısı
Kuzum kağan Kocatepe diye bir doktor var dişe her türlü mualeme yapabilirsiniz diyo ondan cesaret aldım sıkıntımı oluyo ki kafam karıştı şimdiCanım doktor onay verse bile son 3 aylık döneme girdigin için çok sakıncalı bence biraz daha dayanmalisin
Benim bildiğim ve doktorum bana söylediği ilk üç ay düşük riski olduğu için çektiremezsin ve bebeğin bebegin ilk üç ayda bir kaç organı geliştiği için anestezi sıkıntı yaratabilirmis son üç ayda erken doğuma yoL acar dedi doktor o yüzden ikinci üç aylık dönemde cektirmen en doğrusu canımKuzum kağan Kocatepe diye bir doktor var dişe her türlü mualeme yapabilirsiniz diyo ondan cesaret aldım sıkıntımı oluyo ki kafam karıştı şimdi
Anladım cnm inan gece uyanınca bile agriyo tuzlu gargara yapınca yine agriyo dış etlerimde agriyo dayanilmayacak duruma gelmedikçe katlanayim o zaman kadın dogumcuma izin kağıdı veriyormu devlette Aralık'ta özele gidicem inşallah izin kağıdı alcam ne olur ne olmaz diye acaba bir gecerlilik süresi varmıBenim bildiğim ve doktorum bana söylediği ilk üç ay düşük riski olduğu için çektiremezsin ve bebeğin bebegin ilk üç ayda bir kaç organı geliştiği için anestezi sıkıntı yaratabilirmis son üç ayda erken doğuma yoL acar dedi doktor o yüzden ikinci üç aylık dönemde cektirmen en doğrusu canım
Hiç bir bilgim yok o konuda canım çok geçmiş olsun dış ağrısını çok iyi bilirimAnladım cnm inan gece uyanınca bile agriyo tuzlu gargara yapınca yine agriyo dış etlerimde agriyo dayanilmayacak duruma gelmedikçe katlanayim o zaman kadın dogumcuma izin kağıdı veriyormu devlette Aralık'ta özele gidicem inşallah izin kağıdı alcam ne olur ne olmaz diye acaba bir gecerlilik süresi varmı
Ayy dis agrisi dis etibagrisi cok zor...belki goren birinin isine yarar diye yazayim dursun surada ...
Dag kekigi aktar da 3 5 tl birsey 5 dk kaynatin sabah aksam bos bos onunla fircalayin bu asamada macun kullanmayin ilthabi baskilayacaktir birde karanfil agzinizda dursun agri olmasa da hem zihni acar hemde tedbiren rahatlatiyor(karanfilide arasira isirin aromasi yogun gelecektir oyle bos bos agizda beletince pek ise yaramiyor)
Sağol cnm teşekkürlerHiç bir bilgim yok o konuda canım çok geçmiş olsun dış ağrısını çok iyi bilirim
Rica ederim canım ne demekSağol cnm teşekkürler