• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis ağrısı yardım

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Günaydın herkese hanımlar
Arka Dişim cürüdü ve kırıldı ara ara öyle bir ağrı vuruyorki zıplatan cinsten yüzüm uyusuyor resmen
Gebeliğimin son ayındayım ve az kaldı dayanmaya çalışıyorum sizlerden tavsiye bekliyorum doğal yollarla ağrıyı geçirmek veya hafifletmek mümkün mü ne yapmalıyım
Bu arada son uç ayda olduğu için müdahale yapılmıyor doktora git yazacaklar için varsa öneriniz bekliyorum bi umutla...

ben ilk üç ayda 20lik ağrısı bide üstüne 2 tane diş apsesi çektim okdar çok şey denediler ki geçmedi bir türlü ağrısı. en iyisi dişçiye git şu anestezi için yaptıkları iğneler varya onların tüplerinden verdi bir iki tane dşçi bana çok ağrın olduğunda pamuğa damlat bastır dişine dedi. az biraz azalttı ağrıyı. allah yardımcın olsun :bicak:

ben ilk üç ayda 20lik ağrısı bide üstüne 2 tane diş apsesi çektim okdar çok şey denediler ki geçmedi bir türlü ağrısı. en iyisi dişçiye git şu anestezi için yaptıkları iğneler varya onların tüplerinden verdi bir iki tane dşçi bana çok ağrın olduğunda pamuğa damlat bastır dişine dedi. az biraz azalttı ağrıyı. allah yardımcın olsun :bicak:
Teşekkür ederim amin gerçekten zor az kaldı bekle denildi ama nerden bakarsan bi ay azda değil doğumdan çıkınca beni dişcinin odasına götürsünler direk

Back