5 haftalık hamileyim dişim ağrıyor parol içiyorum 8 saatte bir bebeğe zararı var mı hamilelikte diş ağrısı yaşayan var mı beni bilgilendirirseniz sevinirim Birde ilk defa açık sarı renkli akıntı geldi bu ne demek
Benim de olmuştu hamileyken üç gün çok çekmiştim.Arada sirkeli suyla gargara yaptım.Ağrıyan dişime karanfil koydum.Bunlar 3 günde geçirmişti beni.Çok geçmiş olsun.
Offf anmak dahi istemiyorum...Yaşadım bende..Arada oluyor hatta...Dişlerimi elektrikli diş fırçasıyla detaylı darbeli fırçalıyorum..Gerçekten o farklı iyi geldi...Sonrasında düzenli günde 3 kere tuzlu suyla gargara o tarafa değecek şekilde..
Bazen elma sirkesi, tuz ılık suyla gargara yaptım..Gece bunu yaptım hiçbirşey yemedim
Benim de olmuştu hamileyken üç gün çok çekmiştim.Arada sirkeli suyla gargara yaptım.Ağrıyan dişime karanfil koydum.Bunlar 3 günde geçirmişti beni.Çok geçmiş olsun.
Hamilelikte diş kayıpları olabiliyor benim ikisinde de olmadı çok şükür.Dişetlerinde kanama varsa susam yağı iyi geliyor.Ben hergün sirkeli suyla çalkalıyordum ağzımı sabahları. O iyi gelmişti sıkıntılarıma.
Hamilelikte diş kayıpları olabiliyor benim ikisinde de olmadı çok şükür.Dişetlerinde kanama varsa susam yağı iyi geliyor.Ben hergün sirkeli suyla çalkalıyordum ağzımı sabahları. O iyi gelmişti sıkıntılarıma.