Diş ağrısı hamilelikte

Esma2424

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
299
390
23
25
5 haftalık hamileyim dişim ağrıyor parol içiyorum 8 saatte bir bebeğe zararı var mı hamilelikte diş ağrısı yaşayan var mı beni bilgilendirirseniz sevinirim Birde ilk defa açık sarı renkli akıntı geldi bu ne demek

Sarı akıntı enfeksiyon belirtisidir ki gebelikte bu durum çok fazla oluyor doktorunuza bildirin tam idrar tahlili ister.

Gebelikte çok ağrı olduğunda parol için diyorlar ama ağrı kesiciyi 8 saatte 1 almanız doğru değil.

Diş ağrısı yaşamadım ama felaket bir şekilde diş etlerim sızlıyordu değerlerim düşük olduğu için hassasiyeti yaşamışım, takviye olarak bir hap verdi.

Bende zaten parol içiyorum çok ağırdığın günde 1 yada 2 kere içiyorum uyukudan uyandırıyor çünkü gittiğimde söyiyecem zaten ama 1 kerelik geldi

Benim de olmuştu hamileyken üç gün çok çekmiştim.Arada sirkeli suyla gargara yaptım.Ağrıyan dişime karanfil koydum.Bunlar 3 günde geçirmişti beni.Çok geçmiş olsun.

Offf anmak dahi istemiyorum...Yaşadım bende..Arada oluyor hatta...Dişlerimi elektrikli diş fırçasıyla detaylı darbeli fırçalıyorum..Gerçekten o farklı iyi geldi...Sonrasında düzenli günde 3 kere tuzlu suyla gargara o tarafa değecek şekilde..

Bazen elma sirkesi, tuz ılık suyla gargara yaptım..Gece bunu yaptım hiçbirşey yemedim

Benim de olmuştu hamileyken üç gün çok çekmiştim.Arada sirkeli suyla gargara yaptım.Ağrıyan dişime karanfil koydum.Bunlar 3 günde geçirmişti beni.Çok geçmiş olsun.
Bende karanfil yaptım şuan ağırmıyor ama ara bir de olsa ağırıyor

Dünde diş çekilmesi gibi bir ağırı hissettim sanki bütün alt dişlerim çekilmiş gibi bir hissiyat verdi sizde de oluyor mudu hamilelik süreçlerinde

Dünde diş çekilmesi gibi bir ağırı hissettim sanki bütün alt dişlerim çekilmiş gibi bir hissiyat verdi sizde de oluyor mudu hamilelik süreçlerinde
Hamilelikte diş kayıpları olabiliyor benim ikisinde de olmadı çok şükür.Dişetlerinde kanama varsa susam yağı iyi geliyor.Ben hergün sirkeli suyla çalkalıyordum ağzımı sabahları. O iyi gelmişti sıkıntılarıma.

Karanfil iyi geldi bana daha ağırmıyır çok şükür ama şimdi de hiç bir belirtim yok

Benimde deprem haftasinda tutmuştu kafamı duvarlara vuruyodum dayanamadım sabahininla gittim geçici dolgu yapılarda kurtuldum 6aylik gebeydim şuan 7aya girdi doktor danisinip onay kagidiyla fakülte yaptılar dışarı ozeldekiler risk almıyor eğer gebe olmasaydım fakülte 6ay bekletirdi malum randevu olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…