• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları dirsek arasında isilik:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlemgnd

yaşama sebebim..fındığımm
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
384
14
66
Ankara
arkadaslar merhaba,
kızımın kolunda tam dirseğinin içi kısmında isilik gibi kızarmıstı bi kızarıyodu bi geçiyodu sıcaklar başladıgından beri..son iki gündür biraz dağıldı ve büyüdü gibi..başka bişey degildir dimi :( p.tesi götüreceğim dr.da huzursum..

katlı durduğu için kolu isilik olabilr.Pişik kremi sür bence .Yanlışta yönlendirmek istemiyorum ama doktora götürmekte yarar var tabi

götürdüm :(( isilik değilmiş egzama dermatitmiş :( vucut kuruyunca da olurmus banyodan sora iyi nemlendirmek lazmımmıs arkadaslar aklınızda bulunsun :( nemlendirici sürüyodum da ne biliim :( krem verdi geçmezse alerjiye bi gelin dedi :((

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba,
kızımın kolunda tam dirseğinin içi kısmında isilik gibi kızarmıstı bi kızarıyodu bi geçiyodu sıcaklar başladıgından beri..son iki gündür biraz dağıldı ve büyüdü gibi..başka bişey degildir dimi :( p.tesi götüreceğim dr.da huzursum..

aynı sorun benim oğlumda< da var malesef,önce dirsek arasındaydı sonra gögüs üzerinde ve diz kapağının arkasında da olmaya başlayınca doktora götürdük.adopit dermatit demişti yanlış hatırlamıyorsam.banyo sonrası uygulanacak bi yağ verdi,bi de krem.şimdi iyi çok şükür

ben 22 yaşındayım aynı sorun bendede var sıcaklar başladıgından berı 2 aylık kızım var onu emzırırken kolumu hep katlıyorum orası terlıyo
ve terledıkçe yanıp kaşınıyo sağlık ocağındakı doktora gosterdım mantar dedı o kadın herşeyhe mantar dıyo gerçi verdıgı krem kortızonluymuş
emzırdıgım ıçın kullanmadım bı cıldıyeye gıtmem lazım sıcaklardan oturu oluyo normalde ellerımde egzama vardı şu ara geçtı ama bebışlerde daha zor tabı allah şifa versın

cutivate diye bi krem verdi..oda evet kortizonlu ama oranı binde 5..yinede çok kötü değil..benim kızında bileklerinde ve diz kapaklarının arkasında da hafiften var..sıvı sabun kullanmayın dedi..umarım tekrarlamaz..:(( ne çok bilmedigimiz sey varmış yahu:14:

kızlar benim kızımdaki dermatit egzama için dr. bişeyin alerjisi bu, kullandıgınız sabun, krem yada nemlendiriciden de olabilir yediği bişeyden de olabilir demişti..her iki kolunda da olmaya basladı diz arkalarında başladı ensede oldu..kafayı yiyecektim..butün krem sabun falan herseyi değiştirdik yok..biraz azalıyo gibi oluyo tamam geçiyo diyodum pat başka yerinde yeniden başlıyodu..yiyeceklerine başladım bu sefer..sebzeleri katı gıdaya geçtiğimizden beri nerdeyse hep aynı şeylerdi bi tek domates..domatesi 1 yaşından sonra vermeye başladım..ama asıl yemeye başlaması temmuz gibi oldu doğalı da çıktı artık diye yemeklerine koyuyodum mutlaka..bazen kahvaltıda çiğ de veriyodum..ve arkadaslar domatesi kestim dermatiti geçti..şükür şu anda hicbiyerinde hiçbişey kalmadı..ilaç falan da sürmeden kendi kendine iyileşti..gerçi daha takip aşamasındayım.hayatından bi domatesi çıkardım yine de tekrarlarsa o zaman başka şeylere bakıcam artık..yada götürmeyi hiç istemediğim halde mecburen alerji bölümüne götüreceğim..durumu değişirse yazarım sizede..eger yediriyosanız domatese dikkat edin derim :)

Back