- 15 Mart 2025
- 3
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi almira deniz
Öncelikle hepinize merhaba yaklaşık 1 buçuk senedir uyuzla uğraştım gitmediğim doktor prof hastane kalmadı ilk 6 ay alerji tedavisi gördük fakat dahada arttı her yerimiz yara üstelik sağlık çalışanı olmama rağmen bir türlü çare bulamadık en son bizi psikiyatriye sevk ettiler piskolojik olduğunu düşünüyorlardı ama biz biliyoruz olmadığını bı türlü inandıramadim piskolojik olsa ailecek olmayız dedim en son bı özel hastanedeki doçent doktor uyuzsunuz dedi şükürler olsun inanan birisi çıktı ve teşhis koydu ama sonrasında ne ilaç kullandiysak direnç sağladı eczane ilaçları karışımlar sirke kireç suyu hatta ve hatta çamaşır suyuyla bile denedik ama olmadı azalır gibi oluyor ama geçmiyordu evi koltukları yatakları hepsini değiştirdim yenisini aldık her gün temizlik ütü ama yine olmadı üstelik çocuklar perişan ben uykusuz işe gidiyorum eşimle bile bu sebepten aram açıldı yaşam kalitem düştü en son yine gece internette araştırma yapıyordum bu platformda bulduğum veteriner hanımın numarasını gördüm o kadar caresizdimki gece saat 2 de msj attım ertesi gün bana cvp verdi aradım konuştum gerçekten çok iyi çok içten ve anlayışlı bir şekilde konuştu sonrasından yaptığı karışımı gönderin dedim ve mucize gibi tam 13.gun bitti şükürler olsun ki bitti bu süreçte bize çok yardımcı oldu ve rakibimizi yaptı ilacı gönderip sonradan unutmadı Allah bin kez razı olsun biz kurtulduk inşallah herkes kurtulur benim hikayemde bu şekilde