Direksiyon sınavında dosya yaktım

Den1234

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
174
228
Derslerde bal gibi şurup ilk iki sınavda heyecandan kaldım üçüncü sınava girmek istemedim bugün dördüncü vardı iki kere stop ettirdim yokuşta hiç de heyecanlı değildim. Derslerde sıfır hatayla tamamlayip alamamak sinir etti. Nasib diyorum ama yinede içimi dokmem lazım. Birde iki gelinimizde benden sonra yazıldı otomatige tekte geçti manuele yazılan aklıma sic...im . Manuelde dosya yakıp otomatik de geçen var mı pes etmek istemiyorum.

Ben de 2017 yılında dosya yaktım.Etrafımda bana araba sürmeyi öğretebilecek kimse yoktu.Pratik yapamıyordum hayatımda direksiyona ilk kez kursta dokunmuştum.Dolayısıyla aşırı heyecan yapıyordum.Elim ayağım titrediği için debriyaja basamıyordum o derece :) Sonra ard arda ek ders aldım.Yeniden dosya yeniledim.2. dosyanın ilk sınavında aldım ehliyeti.Manuelde öğrendim ve ehliyetimi aldım.Ama 5 senedir aktif şekilde uzun yolda şehir içinde araç kullanıyorum otomatik aracım var.Pratik yapmak çok önemli.

Derslerde bal gibi şurup ilk iki sınavda heyecandan kaldım üçüncü sınava girmek istemedim bugün dördüncü vardı iki kere stop ettirdim yokuşta hiç de heyecanlı değildim. Derslerde sıfır hatayla tamamlayip alamamak sinir etti. Nasib diyorum ama yinede içimi dokmem lazım. Birde iki gelinimizde benden sonra yazıldı otomatige tekte geçti manuele yazılan aklıma sic...im . Manuelde dosya yakıp otomatik de geçen var mı pes etmek istemiyorum.
Geçmiş olsun, araba işi pratik işi manuel veya otomatik fark etmiyor. Genelde kursa gelen kişiler önceden de araba kullanan veya bir süre kullanmış kişiler. İster istemez sıfırdan öğrenenler ilk başta sınavları yakıyorlar.
Otomatik araç stop etmez , vites atma derdi yok debriyaj derdi yok. Ana mantıkta diğer çoğu şey aynı zaten. Sanıyorum üstüne para verip uzatabiliyorsunuz sınav hakkını. O kadar emek vermişsiniz vazgeçmeyin. Arabayı baştan sonra siz çalıştırın, biri gelip anlatıp çalışır vaziyette almayın mesela. Çünkü pratik yapamıyorsunuz bilmek ile tekrar etmek sınav esnasında çok fark ediyor.
Alırsınız stres yapmayın kendinize güvenin 🌸

Heyecan yapıyorsan otamatikte de sorun yaşarsın bence onu çözmen ve daha iyi çalışman gerekiyor hala eksikliğin olmalı dikkat eksikliği konsantrasyon çok önemli şeyler trafikte. Ben manuel aldım pişman değilim. Bunun vitesle hiç alakası yok.

Derslerde hata yaptırmadan tekte hallettiriyorlar kendini iyi hisset diye. Anormal bir şey olunca da sınavda öylece bakakaliyorsun 😬 bir daha deniyecekseniz ki vazgeçmeyin hata yapın, hata yapınca nasıl toparlarim konusunda çalışın. Ben 3 kere girdim. Üçüncü girişe hazırlanırken hocayı özellikle uyarmıştım böyle çalışalım diye. Sınavda da ek manevra yaptım aracı park ederken. Onu yaptırmasam yine çizgiye değmeyecekti toparlayamayacaktım.

Yoo herkeste öyle değil.
Sıfır bilgiyle başladım. Yazılı ve direksiyonun ilk sınavında geçip ehliyetimi aldım.
Çevremde de çok fazla bu şekilde alan var.
Hanımefendi ben herkes mutlaka yakıyor mutlaka kalır mı yazmışım? Fikir de belirtmek suç🤣 tek sorun şimdi bu mu yani, konu sahibine olağan bir şey olduğunu ifade ediyoruz hani kendisi de bu durumdan muzdarip ya geçenler mevzu değil kalanlar ve hissettikleri üzerinden konuştuk.. aaa niye kaldın geçmeli idin diye linç mi edelim insanlık hali yani ne alaka ? Konuyu saptırmaya ne gerek var

Hanımefendi ben herkes mutlaka yakıyor mutlaka kalır mı yazmışım? Fikir de belirtmek suç🤣 tek sorun şimdi bu mu yani, konu sahibine olağan bir şey olduğunu ifade ediyoruz hani kendisi de bu durumdan muzdarip ya geçenler mevzu değil kalanlar ve hissettikleri üzerinden konuştuk.. aaa niye kaldın geçmeli idin diye linç mi edelim insanlık hali yani ne alaka ? Konuyu saptırmaya ne gerek var
Fikir belirtmek suç demedim.
Linç edelim demedim.
Konuyu saptıran da ben değilim.
Sadece genellemeyi hoş bulmadım o kadar.
"Sıfırdan başlayanlar dosyaları yakıyorlar yeaa" demek moral vermek demek değildir

Fikir belirtmek suç demedim.
Linç edelim demedim.
Konuyu saptıran da ben değilim.
Sadece genellemeyi hoş bulmadım o kadar.
"Sıfırdan başlayanlar dosyaları yakıyorlar yeaa" demek moral vermek demek değildir
Hiç öyle bir uslubum yok. "Yeaaa diye" ben de sizin cevabınızı hoş bulmadım açıkladım yanlış anladığınız için. Bu kadar basit "genelde gelenler" dedim hepsi mutlak şekilde arabayı binip kesin deneyimi var manası çıkması mümkün değil. Münakaşa için adam mı seçiyorsunuz durduk yere. Rica ediyorum sizlik bir mesele yok, Yanlış anlamanızı da izah ettim siz negatif algıladı iseniz o sizin tercihiniz burda sizle gerilmeye ikili didişmeye lüzum yok. Düzgünce herkes fikrini beyan edebilir tıpkı sizin gibi

Son düzenleme:
X