direksiyon sınavı :)

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
merhaba kızlar sınava başladık ama eğitim gördüğüm araçla sınav olmadım. daha sonra eğitim gördüğüm hoca değil başka bir hoca vardı yanımda. bide 2 komisyon üyesi..

bismillah dedim başladık. komisyon üyesi yanımda oturan sakin sakin heycan yapmadan gidelim dedi. tamam dedim bende.. seyir halindeyken ne öğretmenisiniz diye sordum.. cevapladı.. ben devam ediyorum gayet iyi dedim nerede öğretmenlik yapıyorsunuz hangi okulda cevapladı.. herşey normal..

park etmeye geldi sıra çok güzel parkta ettim devam ediyoruz... daha dönüş yapacağım bir yerde araba çıktı önüme frene bastım ama ama yeterli gelmedi çünkü arabanın freni çok sertti diğer kullandıklarım çok hassastı.. komisyon frenle müdahalede bulundu.. dediler frene basmadın.. bastım ama yeterli gelmedi bu arabayı ilk defa kullanıyorum freni çok sert dedi.. ok dediler devam ettim.
sonra okula geldik başlangıç yerine herşey normal aldığım gibi bıraktım arabayı.. indim arabadan bizim sürücü kursu hocası ama ben tanımıyorum kadın çok konuştun falan gibi bişey söyledi.. oysa konuşmalar bunlardan ibaret ve heyecan yapmadım hiç.. haaa bide başlarken 7 aylık hamileyim dedim gülümsedim hani ona göre yani demek istedim ne olacak ki bu laftan dimi :)
bu dönemde ehliyet alanlara göre geçtim çünkü arabadan hiç indirmediler.. ama sonuçlar akşama belli olacak bakalım..

Hocaya soru sorman tuhaf olmuş sınav anında ama sıkıntı yapmamış sonuçta cevap vermiş. Bide stop ettirmeden bitirdiysen geçersin. Fren olayını çok takmazlarsa geçersin bence.

Hocaya soru sorman tuhaf olmuş sınav anında ama sıkıntı yapmamış sonuçta cevap vermiş. Bide stop ettirmeden bitirdiysen geçersin. Fren olayını çok takmazlarsa geçersin bence.
sınava giren herkes komiyonun onları konuşturduğunu söyledi bende genel yapım olarak zaten konuşkanın tutuk biri değilim yani rahattımda sordum ne öğretmenisiniz diye bana soru sordu diye bırakmaz herhalde beni :) stop ettirmedim hiç vites değişimlerimde iyidi. yokuşta kaydırmadan kaldırabiliyorum.. parkım süperdi.. bitek fren olayı oldu ondada açıklama yaptım bu arabayı ilk kez kullanıyorum diye tamam dediler zaten duyduğuma göre sorun olduğunda direk indiriyorlarmış..
aslında sürü kursunun hatası beni hep kullandığım arabayla sınava sokmaları lazımdı.. ne bilim bunun freni nasıl gazı nasıl...

Normalde onlar soru sorar dikkatini ölçmek icin sizde tam tersi olmuş :)bana göre geçersiniz ehliyeti alınca arayı fazla uzatmadan araba alın derim yoksa benim gibi trafiğe çıkma cesaretiniz kalmaz...

Hadi hayırlısı bende yazılı sınava girdim sonuçları bekliyorum 2 gün sonra açıklanacak direksiyon sinavindan çok korkuyorum

Normalde onlar soru sorar dikkatini ölçmek icin sizde tam tersi olmuş :)bana göre geçersiniz ehliyeti alınca arayı fazla uzatmadan araba alın derim yoksa benim gibi trafiğe çıkma cesaretiniz kalmaz...
bende rahatım bakın heycanlı değilim imajı vermek istedim. yoksa kazık gibi otursam ne kadar heycanlı derler:) bide tam sınava başladık dedim ben 7 aylık hamileyim kısmetse bi kızım olacak.. yani ona göre davranın demek istedim çok gülüyorum şuan halime :)
kurs hocasıda daha önceden tanışmıyoruz ama bana diyoki çok konuştun amaan ne olacak yemedik ya dedim içimden :)

Hayırlısı canım. Ben ilkinde alamamıştım. Ayağımda hafif topuklu bir yazlık ayakkabı vardı. bununla pedalları hissedemiyorum çıkarsam olur mu demiştim ve çıplak ayak kullanmıştım. Onlar da haklı olarak beni geçirmemişti. Sonra işim gereği yıllarca araç kullandığım için kendimi uzun yol kamyon şöförü gibi hissettiğim de olmuştur. Zamanla mükemmelleştim senin anlayacağın ama hiç unutmadım ki en çok kazayı kendine güvenmeye başladığında yaparsın. Allah korusun.

Hayırlısı canım. Ben ilkinde alamamıştım. Ayağımda hafif topuklu bir yazlık ayakkabı vardı. bununla pedalları hissedemiyorum çıkarsam olur mu demiştim ve çıplak ayak kullanmıştım. Onlar da haklı olarak beni geçirmemişti. Sonra işim gereği yıllarca araç kullandığım için kendimi uzun yol kamyon şöförü gibi hissettiğim de olmuştur. Zamanla mükemmelleştim senin anlayacağın ama hiç unutmadım ki en çok kazayı kendine güvenmeye başladığında yaparsın. Allah korusun.
iyimiş çıplak ayakla :) neden kullanmada izin verdiler ki geçirmiceklerse anlamadım..

iyimiş çıplak ayakla :) neden kullanmada izin verdiler ki geçirmiceklerse anlamadım..
Di mi. Bana bu şekilde olursa kalırsınız diyebilirlerdi. Sanırım iki kişilerdi ve bu muhtemelen ilk kez karşılaştıkları bir durumdu. Onlarda ilk anda ne diyeceklerini bilememiş olabilirler. Ama asıl benim bunu tahmin edip teklif etmemem gerekirdi de işte o anda birden refleks olarak aklıma geldi. Amaan sonra ne kalın topuklu ayakkabılarla hatta kolum kırıkken bile kullandım. Nasılsa sınavdan geçersin işin en kolay kısmı o. Sonrası trafikte asıl mücadele başlıyor. :)

Sen konusmasan hocalar konusturuyor zaten dikkatini olcmek ve birazdan gergin havayi dagitmak icin. Fren olayi sıkıntı bi tek inşallah gecersin

bana komisyondan önce konuşma yapmışlardı. komisyonla konuşma, sadece soru sorarlarsa cevap ver, kısa kes ve sakın gözünü yoldan ayırma, onlara doğru bakma falan demişlerdi.

banada öyle geliyo iki soru sordum diye kalacak halim yok .. stop ettirmedim park ettim sinyallari unutmadım daha ne olsun :)
Nolmıs ki yani sormuş olsan soru saçmalamış hocan. Soru sorman kaldığını göstermez, muhabbeti seven biri oldugunu rahatlamak için konuştuğunu gösterir

X