• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

direksiyon sınavı

Ben görünceye birşey demiyorum canım kalınabilir. Bende ilk girdiğimde alamamıştım ikinci direksiyona girmiştim. Onun gerizekalı bir kocası var insanı sinir hastası eder İnan. Görümceme demiş ki bir kerede aldın aldın alamadın ikinci sınava param Yok demiş sinir oluyorum ona
Benim babam da öyle söylüyordu. Kaldım bir şey demedi ama bakalım sınav günü ne olucak. Sanki bile isteye kalıyoruz hay Allah :(

BENNN :) ama sonunda geçtim çok şükür :) Ben yurt dışında yaşıyorum İnan’ın buradaki çok çok zor 40 dkka boyunca zaten akan trafikte oluyorsun karşının hatasını bile senin yüzünden sayıyorlar ..Sınava hazır olduğun da zaten sen tamamen hazır bir şöför durumunda oluyorsun ama ona ragmen küçücük bir hatada kalabiliyorsunn..

Ben geçtim ama herşey harika olmasina ragmen muhabbet ederken bir kere anlik arkama döndüm diye 5 puan kırdılar, buna dikkat edin

Sınav değerlendirme formuna bakın. Nelere dikkat etmeniz gerektiğini görürsünüz.
Arabayı yokuşta kaydırmamak, park yaparken dubalara çarpmamak gerek. Bizi en çok uyardıkları konu buydu.
Parkı yapamazsanız sınavı bitirmenize gerek kalmadan indiriyorlar.
Bir dahaki sefere artık...

Ben daha girmedim ama çok heyecan yapıyorum . Inşallah geçerim

kızlar merhaba benden size naçizane tavsiye.heyecanlı mısınız? Heyecanınızı yenmek için arabayı birinci viteste mi başlattınız bir süre hep birinci viteste gidin babanızın arabası değil yani arabanın akıbetini boşverin :) hatta komisyon bana dediki alanda hanım ikiye takında görelim :)
neyse ben hocayla çalışırken yokuşta bir ağacın yanını brllemiştim tam yokusun ortasında bir baktım sınav günü ağacın hizası onu arkası dolu araba eyvah dedim ve arabayı stop ettirdim.komisyon arabayı çalıştırıp geçe bilir misin dedi yapyım geçtim hepsini.
park içimde kızlar patk yaparken gözünüz yanınızdaki koltuğun aynasında olsun cm cm ilerletin aracı acele etmeyin.
zaten geri kalan herşeyi biliyorsunuz sakin olun araba babanızın değil birşey olacak diye korkmayın.ben ilk seferde geçtim kolay gelsin.

Ahahaha duba diye küçümsediğiniz, trafiğe çıkınca bir porche bile olabilir yalnız. Hafiften çizseniz arabanızın anahtarını bırakır gidersiniz.
Şaka bi yana bizim zamanımızda bu kadar ince eleyip sık dokumuyorlardı ama her yer kırmızı ışıkta stop ettirenlerle doluydu. Bu aksine sizin için büyük nimet. Trafiğe canavar olarak çıkmayacaksınız. İnşallah bi dahaki sefere sular seller gibi geçersiniz.

Son düzenleme:
ben 6 aydır araba kullanmıyordum 2 kere derse gitttim 2 sinde de hoca geçersin dedi hiç arabayı istop ettirrmedim. ama bugün elim ayağğım tittreyerek girdim genelde heeyecan yaparım sınavlarda araba 2 kere isstop etti. o da hocanın teki öndeki aracı geç biri geçme dedi ne yapalım falan derken heyecan iyice arttı. ve kaldım. 2 hafta sonra bi daha gireceğim ama çok üzüldüm ağlayarak indim arabadan.

Direksiyon benimde korkulu ruyamdi hatta buraya konuda acmistim. Bugün girdim ve ilk hakkımda geçtim. Benim en iyi yaptığım şey parklar ve rampa oldu.Normal sürüşte heyecanim vardı. Vitesi 4 e atmam gerektiğini biliyordum fakat elim gitmiyordu vitese, hızı düşürüyordum. Sonuçta geçtim. İnşallah sizde alirsiniz

• Beğen
Reactions: Den
ben 6 aydır araba kullanmıyordum 2 kere derse gitttim 2 sinde de hoca geçersin dedi hiç arabayı istop ettirrmedim. ama bugün elim ayağğım tittreyerek girdim genelde heeyecan yaparım sınavlarda araba 2 kere isstop etti. o da hocanın teki öndeki aracı geç biri geçme dedi ne yapalım falan derken heyecan iyice arttı. ve kaldım. 2 hafta sonra bi daha gireceğim ama çok üzüldüm ağlayarak indim arabadan.
İki kere derse gitmekle olmaz üzülme öyle kimse geçemez heyecanı azaltmak için iyice alışmak lazım.kalan 14 saat hakkını kullanmaya çalış istersekonuşursunistersenn iki haftada yaparsın

Back
X