• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

direksiyon sınavı

Zamanında çok "ehliyeti kasap mı verdi kardeşim ne biçim sürüyorsun" gibi söylemler olarak kavga edildiği için demişler ki artık her kavgada bizi anmasınlar işimizi düzgün yapalım :-) :-) şaka bir yana dubaya değmek talihsizlik olmuş ya bir şans daha vermelilerdi

Ya kusura bakmayın birşey merak ettim direksiyon sınavları şuan bitti mi

Kardeşimde heyecanlandim birden diyo.. çok saçma bence... Bide benim kardeşimi esi normal akan trafikte çalıştırdı. Tirlarin kamyonların içinde...
Bizim kurs derslerimizde hep akan trafikteydi. Rampa da falan stop etmedim en cok korktuğum oydu :( hayırlı zaman da alalım inş

Benim görümcem de girecekti ses çıkmadığına göre geçemedi herhalde . Gerizekalı kocasını sevindirdi kesin :bicak:
Öyle demeyin ya geçmek cok zor gerçekten din bizzat yaşadım :( oda istemezdi kalmayı çünkü insan cok kötü oluyor

Öyle demeyin ya geçmek cok zor gerçekten din bizzat yaşadım :KK43: oda istemezdi kalmayı çünkü insan cok kötü oluyor
Ben görünceye birşey demiyorum canım kalınabilir. Bende ilk girdiğimde alamamıştım ikinci direksiyona girmiştim. Onun gerizekalı bir kocası var insanı sinir hastası eder İnan. Görümceme demiş ki bir kerede aldın aldın alamadın ikinci sınava param Yok demiş sinir oluyorum ona

Bende girdim bugün kaldım ne yazıkki :110:
Ne olduğunu anlamadım da park ettim düzgünce parktan çıktım sola sinyal verdim direksiyon hafif kayıdı o sıra yanımdaki sinir komisyon baskanı hemen direksiyondan tutup çevirdi müdahale etmeseydi zaten toplıcaktım indirdi o anda zaten haksız yere kaldım resmen bide çok heyecan ve yelaşlı halde kalma sebebiymiş oda etkilemiş olabilir . Çok moralim bozıldu ya :kızgın:

Bende girdim bugün kaldım ne yazıkki :110:
Ne olduğunu anlamadım da park ettim düzgünce parktan çıktım sola sinyal verdim direksiyon hafif kayıdı o sıra yanımdaki sinir komisyon baskanı hemen direksiyondan tutup çevirdi müdahale etmeseydi zaten toplıcaktım indirdi o anda zaten haksız yere kaldım resmen bide çok heyecan ve yelaşlı halde kalma sebebiymiş oda etkilemiş olabilir . Çok moralim bozıldu ya :kızgın:
Ama aşırı heyecan kalma sebebi. Kırmızı hata. Mesela birisi vardı aşırı heyecanlı ayakları debriyaj frene basmamış o kaldı.. ama heyecan illaki olucak. Cok geçmiş olsun benimde öyle gibi bir şey oldu ne olduğunu anlayamadım. İnş geçeriz ikincide

Back
X