Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dün girdim sınava. Tam bitiş noktasında park ederken dubaya değdi diye indirdiler. Cok üzgünümdireksiyon sınavından geçemeyenler ? neyden dolayı kalddınız ?
Evet yaa. Kız kardeşimde bugün girdi. Park ederken dubaya degmis.. haftaya bir daha girecek sınava...Daha dün girdim sınava. Tam bitiş noktasında park ederken dubaya değdi diye indirdiler. Cok üzgünüm![]()
Cok inceliyorlar yaEvet yaa. Kız kardeşimde bugün girdi. Park ederken dubaya degmis.. haftaya bir daha girecek sınava...
Kardeşimde heyecanlandim birden diyo.. çok saçma bence... Bide benim kardeşimi esi normal akan trafikte çalıştırdı. Tirlarin kamyonların içinde...Cok inceliyorlar yaağırıma gitti tam kazandım derken. Bana daha sınav tarihi vermediler
herangi biyere arabayi carpmak kalma sebebi dubaya degmekte carpmak sayiliyo ama bunu hocalarin size soylemis olmasi gerekirrEvet yaa. Kız kardeşimde bugün girdi. Park ederken dubaya degmis.. haftaya bir daha girecek sınava...
Tebrikler. Darısı başımıza inş :)Ben bugün girdim sınava. Geçtimmm :)
Bizim kurs derslerimizde hep akan trafikteydi. Rampa da falan stop etmedim en cok korktuğum oyduKardeşimde heyecanlandim birden diyo.. çok saçma bence... Bide benim kardeşimi esi normal akan trafikte çalıştırdı. Tirlarin kamyonların içinde...
Evet :)Ya kusura bakmayın birşey merak ettim direksiyon sınavları şuan bitti mi
Benim görümcem de girecekti ses çıkmadığına göre geçemedi herhalde . Gerizekalı kocasını sevindirdi kesinEvet :)
Öyle demeyin ya geçmek cok zor gerçekten din bizzat yaşadımBenim görümcem de girecekti ses çıkmadığına göre geçemedi herhalde . Gerizekalı kocasını sevindirdi kesin![]()
Ben görünceye birşey demiyorum canım kalınabilir. Bende ilk girdiğimde alamamıştım ikinci direksiyona girmiştim. Onun gerizekalı bir kocası var insanı sinir hastası eder İnan. Görümceme demiş ki bir kerede aldın aldın alamadın ikinci sınava param Yok demiş sinir oluyorum onaÖyle demeyin ya geçmek cok zor gerçekten din bizzat yaşadımoda istemezdi kalmayı çünkü insan cok kötü oluyor
İnşallah:) Ben uşakta okudum panik yapmazsan olacak gibi hissettim :)Tebrikler. Darısı başımıza inş :)
Ne güzell.. :) beğendiniz mi memleketimi :))İnşallah:) Ben uşakta okudum panik yapmazsan olacak gibi hissettim :)
Ama aşırı heyecan kalma sebebi. Kırmızı hata. Mesela birisi vardı aşırı heyecanlı ayakları debriyaj frene basmamış o kaldı.. ama heyecan illaki olucak. Cok geçmiş olsun benimde öyle gibi bir şey oldu ne olduğunu anlayamadım. İnş geçeriz ikincideBende girdim bugün kaldım ne yazıkki
Ne olduğunu anlamadım da park ettim düzgünce parktan çıktım sola sinyal verdim direksiyon hafif kayıdı o sıra yanımdaki sinir komisyon baskanı hemen direksiyondan tutup çevirdi müdahale etmeseydi zaten toplıcaktım indirdi o anda zaten haksız yere kaldım resmen bide çok heyecan ve yelaşlı halde kalma sebebiymiş oda etkilemiş olabilir . Çok moralim bozıldu ya![]()