Direksiyon sınavı hakkında noluuur bakar mısınız

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
25
Merhaba herkese 1 ay sonunda 25 Eylül geldi çattı yarın 14.45 de direksiyon sınavım var yazılıyı tekte 88 puan ile geçtim o çok kolaydı direksiyon hakimiyetim var eğitimler de 0 hata ile dersi bitiriyordum arabayı kullanıyorum hatta araba kullanırken hiç olmadığım kadar sakin ve soğuk kanlıyım nasıl oldu bilmiyorum normalde anksiyete ve panik atak var bende çevremde ki herkes sen başarırsın biz sana güveniyoruz diyo ama benim heyecandan karnım ağrıyor hayatımın hiç bir anında bu kadar heyecan stres yapmamıştım yarın ne yapmam gerekiyor ne olur fikir verin bana öyle ellerim ayaklarım şimdilik titremiyor ana kalbim öyle bir atıyor ki gondola binenler bilir ı duyguyu sanki içiniz kalkıyor bu şekilde hissediyorum ehliyet alanlar sizler neler yaptınız

Sakın ol ,herkes nasıl aldıysa sen de öyle alacaksın. İnş iyi birilerine denk gelirsin, sakinlikleriyle rahatlatiyorlar. Hocan zaten arkanda oluyor.
Haber vermekkk istedim görünce ehliyeti tek seferde 0 Hata ilee geçtim heyecandan titremekten bagajda yedek lastiğin olduğu yeri açamadımmm komisyon başkanı kaldırmıştı araba bindim herşeyi yaptım kemer ayna içerisinde ki sinyal kolu vs motoru çalıştırmayı unutmuştum komisyon güldü iner itersiniz demişti arkadakilerie ondan sonra bütün heyecanım bitti şuan da aktif araç kullanıyorum maşallah ❤️

Haber vermekkk istedim görünce ehliyeti tek seferde 0 Hata ilee geçtim heyecandan titremekten bagajda yedek lastiğin olduğu yeri açamadımmm komisyon başkanı kaldırmıştı araba bindim herşeyi yaptım kemer ayna içerisinde ki sinyal kolu vs motoru çalıştırmayı unutmuştum komisyon güldü iner itersiniz demişti arkadakilerie ondan sonra bütün heyecanım bitti şuan da aktif araç kullanıyorum maşallah ❤️
Tebrik ederim ,insan isteyip ,cabalasiktan sonra , her şeyi yapabilir🌺

tebrikler canım, bende ilk seferde geçip almıştım ama ben arabamı daha önce aldığım için ehliyetten önce hep pratik yaparak alabildim, yoksa sürücü kurslarının verdiği eğitim ile sıvan geçmek mümkün değil.

tebrikler canım, bende ilk seferde geçip almıştım ama ben arabamı daha önce aldığım için ehliyetten önce hep pratik yaparak alabildim, yoksa sürücü kurslarının verdiği eğitim ile sıvan geçmek mümkün değil.
Ben de de biraz pratik var dı ama çok yoktu otomatik arabamız vardı bazen onu sürüyordum manuel de sadece kurstan aldığım toplam 6 saatlik eğitimle geçtim 🫶

Ben de de biraz pratik var dı ama çok yoktu otomatik arabamız vardı bazen onu sürüyordum manuel de sadece kurstan aldığım toplam 6 saatlik eğitimle geçtim 🫶
Ya masallah geçmişsiniz bende şuan kurstan direksiyon eğitimi alıyorum daha sınav tarihi belli bile değil ama bende acayip heyecan var ya geçemezsem diye elim ayağım birbirine karışıyor. Bugün ilk defa L park yapmayı denedik ve ben yapamadım. Paralel parktan çıkarken dubaya çarptım. Sağa dönüş yapacağım bir yerde geniş aldım şaşırdım kaldırıma çıkmak üzereydim. Aşırı heyecan ve stresten dolayı aklımda hiç bir şey kalmıyor :KK43:

Ya masallah geçmişsiniz bende şuan kurstan direksiyon eğitimi alıyorum daha sınav tarihi belli bile değil ama bende acayip heyecan var ya geçemezsem diye elim ayağım birbirine karışıyor. Bugün ilk defa L park yapmayı denedik ve ben yapamadım. Paralel parktan çıkarken dubaya çarptım. Sağa dönüş yapacağım bir yerde geniş aldım şaşırdım kaldırıma çıkmak üzereydim. Aşırı heyecan ve stresten dolayı aklımda hiç bir şey kalmıyor :KK43:
Sınava 4 gün kala papatya çayı içmeye başlamıştım hiç korkma bence herşey direksiyon koltuğuna oturana kadar eğitimin yetersiz geldiğini düşünürsen özel ders al heyecan yapmamaya çalış dubaların sayılarını aklına iyice yerleştir parkuru ezberle sadece herşeyeee ama herşeye sinyal ver uçan kul dahil fazla sinyalden zarar gelmez birde ışıklarda vs durduğun zaman vitesi 1 e almayı unutma bunun yöntemi de sakin olacaksan eğer her durduğun zaman boşa al arabayı hem debriyajda ki ayağın dinlenir böylece 1 de kalkmış olursun güzel haberlerini bekliyorum 7 aydır aktif araç kullanıyorum çok şükür güzel gidiyor

X