Saç Rengi ve Saç Boyama dipleri boyamadan saç nasıl boyanır ?

usenmeyen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
66
0
6
Ankara
kızlar annem saçımı boyamama artık izin vermedği için diplerimi boyamadan saçlarımı boyamaya karar verdim diplerim açık küllü kumral hatta gri diyim ben size 8 numara sarı yapcam çokmu patlar diye korkuyorum boyadıktan sonra bide gri saç boyasıyla boyıcam. ya boyıcam boyıcamda dipleri boyamadan nasıl boyıcam :) bi yardım edin

nasıl yani hem gri hem sarıyamı boyıyacaksınız daha detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım

Cnm 8 numara senin saçında çok fazla bi renk farkı yaratmaz hatta bence koyu olur. çünkü zaten kendi saçım gri gbi diyosun açık yani. Bence palette 10.1 küllü açık sarı al ve uçları tutam tutam al ve boya.kalın yada ince alabilrsn istediğin gbi ona sen karar ver aralara ışıltı gbi olur ve süper olur :)

saçımda turunculuk var onlardan kurtulmak istiyorum çıkan kendi saçımın altında sonra daha açık turuncu ve sarı olarak aşağı iniyo kötü görünüyo sadece diplere hiç bulaştırmadan nasıl boyarın onu merak ediorum önerin çok hoşa gitti belki başka bir zaman deneyebilirim :)

Saçında boya var mı yani cnm varsa ne boyadın en son?

var en son 9 numara üstüne koyu kumral boyadım şimdi aktı abuk subuk bişi oldu palette 10-1 küllü açık sarı aldım turunculuğu alsın diye nasıl olur ?

Bence daha açık olur tabiki 10.1le ama yine turunculuk olur biraz. Dip niye boyamıyosun cnm dibin öle koyu mu kalcak ?

Eki Görüntüle 846912 saçımın dipleri o kadar koyu değil kızlar saçımın hali bu uçları sarı artık dışarı çıkmaya utanıorum

bence diplerini boyamalısın
aksi takdirde kızılla benzeyen bu renkle sacın dipleri siyah ya sanki kirli gibi durur canım dipleri yağlı gibi duru yani
ama yinede sen bilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…