• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Diplerde Cikan Ufak Saclar !!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

burcumm23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
341
1
96
İstanbul
Ya arkadaşlar bu saç diplerimde ufak ufak saçlar var ve ben buna çok sinir oluyorum hele saçlarımı düzleştirdiğimde havaya dikiliyorlar fıttırıyorum bunun için ne yapabilirim önerileriniz nelerdir bi çare bulmam lazım buna off CADIARZU

Ya arkadaşlar bu saç diplerimde ufak ufak saçlar var ve ben buna çok sinir oluyorum hele saçlarımı düzleştirdiğimde havaya dikiliyorlar fıttırıyorum bunun için ne yapabilirim önerileriniz nelerdir bi çare bulmam lazım buna off CADIARZU

canım niye canını sıkıyosunsevinmelisin yeni saçların çıkıyor demekki normal bu aralar mevsimden dolayı dökülen saçların yeniden çıkıyor fönden sonra çok az miktarda krem (7/24 vs.) ellerine sür ve saçlarını düzelterek sabitleyebilirsinyerimseniben

dax/wax var elektriklenmeyi onleyen. mercimek kadar aliyorsun eline sekil veriyorsun. kuaforler yapiyorlar ya aynen oyle. rica et ogretsin nasil kullanacagini.

Bende sonunda çıktıgını gördügüm anda agzım kulaklarımda oldu o kadar dökülmeden sonra D

yok benim saçımda öle durmuyo zaten aşırı düzve sönük oldugu için ben sizde nası duruyo gerçi anlamdım :S

her daim elektrikli gibi duruyor benim yumurcaklar...

normalde elektriksizdir saçlarım ama...

sanırım şimdi anlayabiliyorum en üstte yazan arkadaşı fisfisfis

sizi o kadar iyi anlıyorumki

sizin ufaklıklar fönde çıkıyormuş benim saçlarım uzun ve ben sürekli topluyorum saçımı ama hokkabaz gibi uçuş uçuş oluyor saçlarımın görüntüsü ne kadar düzgün toplarsan krem süresen ne kadar özen gösterirsen göster hep dağınık görünüyor istemiyorum ben ufaklık artık çıkmasınlar

en pratik yol azıcık brtiyantin canımcım...çok az sür kurtul...bende de var işe yarıyor...bir dene istersen...

aynı problem bende de var!saçımı yıkadıktan sonra yeni çıkan maden suyu bakım spreyleri var ya ondan sıkıyorum saçıma,kuruttuktan sonra da saçıma bere takıyorum 2-3 saat kalıyo.mesela gece yatarken takabilirsin kalktığında ufaklıkların hepsi yatışmış oluyo:)

Benimde alnıma düşen ufak saçlarım var,dökülen saçlarımın yerine çıkanlar,ben de ne yapsam yine aynılar ama kafaya takmıyorum çünkü onlarda uzayacak zamanlatatlicadiarzu

aynı problem bende de var!saçımı yıkadıktan sonra yeni çıkan maden suyu bakım spreyleri var ya ondan sıkıyorum saçıma,kuruttuktan sonra da saçıma bere takıyorum 2-3 saat kalıyo.mesela gece yatarken takabilirsin kalktığında ufaklıkların hepsi yatışmış oluyo:)

sarıkız sanıyorum o bakım spreylerini adı.nasıl memnun musun canım.bende almayı düşünüyrum da.fiyatı ne kadar pahalı mı???

ben de aynı sorundan müzdaribim ne yazıkki .. :S düzgün dursunlar die sprey sıkıorum saglıklı degil ama napcen...

merhaba arkadaslarr

benımde dipten yeni saçlarım cıkıyorr ama saçlarım dökülürken dipteki ufacık saçlarda dökuluyor bazenn sizce bu normalmi yani yokda dipteki saçlarım saglıksızmı uzuyorr:S

şükredin haLinize bayanLar keşke benm de yeni saçLarım çıksa da eLektrkLense 000f 0f :delphin: kremLerLe yatıştırabiLirsiniz ya da taraqa şekiLLendirici spry sıkıp tarayabiLrsnz etkisi 0Lacktr kaydirigubbakcemile4

sezai karakoçun yağmur duası şiirindeki " insandan insana şükürki fark var birine cennetse birine zindan " dizesi geldi aklıma
( cnm bnde hiç sorun haline getirme bn ve bu sitede bir çok bayan aynaya baktığımızda belki sevinçten uçuoruz o minik dikilen saçları görünce sense üzülüosun yapma bunu bnce bişey yapamıosan ıslat elini su sür insin üzülmene deymez allah beterini vermesin )

Back