Arkadaşlar merhaba ben son bir kaç seferdir saçımı palette altın karamele boyuyorum. ama dipler bakır gibi bir renk oluyor, uçlarsa daha sarımsı duruyor. hepsini nasıl aynı renk yapabilirim. uçlardaki gibi sarımsı bir renk istiyorum. mesela dore sarıya boyasam nasıl olur. bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba ben son bir kaç seferdir saçımı palette altın karamele boyuyorum. ama dipler bakır gibi bir renk oluyor, uçlarsa daha sarımsı duruyor. hepsini nasıl aynı renk yapabilirim. uçlardaki gibi sarımsı bir renk istiyorum. mesela dore sarıya boyasam nasıl olur. bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkürler
aynı sorun bendede oluyor loreal excellence8,1 e boyuyorum cok kullu tam istediğim renk ama diplerimi biraz koyu bırakıyor o yuzden 2 ay lorealle 3. ay koleston 9.1 e boyuyorum diplerimin iyi acılması için en cok koleston açıyor cunku :) sende koleston kataloguna bak sac uclarına en yakın rengi sec mumkunse 1 ton acıgını al aradakı fark baya kapanır :)