• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dip boyamı papatya ile yapsam...

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlar saçlarımda altın karemel boya var. Boya boya hal kalmadı. Artık boyamayı bırakıyorum.
Diplerim 5 6 cm kendi rengim, orta kumral. Bundan sonra papatya suyunu saçlarımda kullanmak istiyorum, hem beslesin, hem açılsın diye.
Sizce rengi sırıtır mı, orantısız mı olur? Ne düşünüyorsunuz?

papatya suyu kısa sürede ve yeterince saçınızı açmaz, birde boyanız bir süre sonra akacak diplerdeki renkle birlikte alacalı bulacalı bir renk olacak diye düşünüyorum :37:

sarı saçın dibine papatya yapsaydın güzel olurdu ama karamelde biraz sırıtabilir... yine de senin tercihin, umarım çok güzel olur :) ya da madem boyamaktan bıktın,kuaföre git ve boya sildiriciyle saçının boyasını sildir :)

Sildirme işlemi falan yapmam arkadaşlar ben boyayı yıprattığı için bıraktım. Sildirme falan da zarar veren şeylerdir. Suna dumankayanın papatya ve sarı kantoronla yaptığı bir saç boyası var. Eklemiştim daha önceki mesajlarımda. Onunla devam etmeyi düşünüyorum ama uyum sağlamaz diye korkuyorum. Kestire kestire tamamen boyanın yok olmasını mı bekleyim sizce?

kestirerek kurtulmak uzun süren birşey öyle yapmayın çünkü o uzun süre içerisinde saçınızdaki boya akarak kötü bir renge dönüşebilir bence sacınızın dogal rengine yakın bir renge boyayın son kez

Back