Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diode lazere başlıcam yarın ve jiletledim bacaklarımı yarın bu uygulama yapıldığında bacaklarım ilk başta pürüssüz olup sonradan mı çıkmaya başlayacak bacaklarım doğru mu anladım? Lütfen yardımcı olunnn?
çok teşekkür ederim cidden günlerdir bu cevabı arıyprum kimse doğru düzgün cevap vermiyor anlamıyorlardı demek istesiklerimi teşekkür ederimmİşlem yapıldıktan sonra genel olarak çoğu 1 hafta 10 gün içinde dökülecek.İşlem görmemiş olanlar normal seyrinde uzamaya devam edecek.Bu gözden kaçanlar içinde normalde 15 gün sonra kontrole gelin der birçok merkez.Yani çok fazla tüyle dolaşmayacaksınız aksine iki işlem arası pirizsüz dolaşabileceksiniz.İlk seanslarda 1 ay sonra yine çıkmaya başlayacak ve 2.seans yaklaşık 1 ay sonra yapılacak.Seans sayıları arttıkça bu süre zamanla 45 güne sonra 60 güne çıkacak.Yani demem o ki tüylü dolaşabileceğiniz bir zaman dilimi ilk 10 gün sonrasındaki dökülme dönemi dışında pek olmayacak..
Ya asıl merak ettiğim şu ilk seansıma geçen çarşamba gittim ve bu seanstan 2 hafta sonra falan şort vs giyebilecek miyim? Mesela bazı bölgeler dökülecekmiş ya diğer bölgeler dökülmeyecek mi?Uzayip dokulecekler. Ilk seanslarda beklenti icine girmeyin. 3.ncu den sonra farki anlamaya basliyorsunuz.
Hepsi tamamen dokulmeyebilir. Seansiniz bittikten 1 hafta sonra her banyoda kese yapin dokulmeyi hizlandirir. 3.ncu seanstan sonra tertemiz gezmeye baslarsiniz. Bu lazer isinde estetisyenin tecrubeside cok onemli dusuk joule uygular ve ayni yerin ustunden bir kac defa gecmezse basarida beklemeyin.Ya asıl merak ettiğim şu ilk seansıma geçen çarşamba gittim ve bu seanstan 2 hafta sonra falan şort vs giyebilecek miyim? Mesela bazı bölgeler dökülecekmiş ya diğer bölgeler dökülmeyecek mi?
Dökülmeyenler çok göze batar şekilde mi kalır? Yani jiletlediğim gibi kalır demi?Hepsi tamamen dokulmeyebilir. Seansiniz bittikten 1 hafta sonra her banyoda kese yapin dokulmeyi hizlandirir. 3.ncu seanstan sonra tertemiz gezmeye baslarsiniz. Bu lazer isinde estetisyenin tecrubeside cok onemli dusuk joule uygular ve ayni yerin ustunden bir kac defa gecmezse basarida beklemeyin.
Dedigim gibi kesenizi yapin. Etek sort giyeceginiz zaman jilet yaparsiniz. Kalacak olanlar estetisyenin tecrubesine bagli. Fazla kalacagini sanmiyorum.Dökülmeyenler çok göze batar şekilde mi kalır? Yani jiletlediğim gibi kalır demi?
Çok teşekkür ederimmDedigim gibi kesenizi yapin. Etek sort giyeceginiz zaman jilet yaparsiniz. Kalacak olanlar estetisyenin tecrubesine bagli. Fazla kalacagini sanmiyorum.
Neden kötü buluyorlar ki? Ben ilk başta alex plus 2018 kullanan bi yere gitmiştim ama sonra vazgeçtim çünkü acı hissi varmış şuan diode gidiyorum ve cidden sıfır acı bacaklaromdaAlexsandrate nin daha iyi oldugu söyleniyor .Yegenim dermotolog o da alexandr.yaptırdı .Yeni bir yontem daha cikti ama aklima gelmedi şuan .
Diode yi kötü buluyorlar .
Aci yoksa hele ki diodda ben suphe ederim o lazerden :)) Iki kere dusunun bunu lutfen.Neden kötü buluyorlar ki? Ben ilk başta alex plus 2018 kullanan bi yere gitmiştim ama sonra vazgeçtim çünkü acı hissi varmış şuan diode gidiyorum ve cidden sıfır acı bacaklaromda
Tekrar cikmama konusunda daha basarıliymış .Bilemiycem artik.Neden kötü buluyorlar ki? Ben ilk başta alex plus 2018 kullanan bi yere gitmiştim ama sonra vazgeçtim çünkü acı hissi varmış şuan diode gidiyorum ve cidden sıfır acı bacaklaromda
Buzlazer diod sistem mi? Siyah tuyle en etkilisi alexandrite evet.Alexsandrate nin daha iyi oldugu söyleniyor .Yegenim dermotolog o da alexandr.yaptırdı .Yeni bir yontem daha cikti ama aklima gelmedi şuan .
Diode yi kötü buluyorlar .
Diode kullanıyor ama başlık soğuk ve jel dürüyor o yüzden acımıyormuş yani bana öyle söylemişti oradaki kişi ve şuan 1 hafta oldu koltuk altımdaki kıllar dökülmeye başladı umarım dediğin gibi çıkmaz yaAci yoksa hele ki diodda ben suphe ederim o lazerden :)) Iki kere dusunun bunu lutfen.
Inanin buzlazer diodda bile bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Buz baslikli olmasina ragmen kizgin utu gezdirir gibi.Diode kullanıyor ama başlık soğuk ve jel dürüyor o yüzden acımıyormuş yani bana öyle söylemişti oradaki kişi ve şuan 1 hafta oldu koltuk altımdaki kıllar dökülmeye başladı umarım dediğin gibi çıkmaz ya
Bende cidden bacaklarda sıfır acı oldu ve hiç dökülme yok ama koltuk altımda acı hissettiğim bölgede dökülme oldu ve saha ilk seanstan koltuk altımın alt kısmı hariç heryeri döküldü umarım bu işi sorunsuz halledebilirimInanin buzlazer diodda bile bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum. Buz baslikli olmasina ragmen kizgin utu gezdirir gibi.
Ben size daha oncede demistim aci yoksa suphelenin o lazerden. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur.Bende cidden bacaklarda sıfır acı oldu ve hiç dökülme yok ama koltuk altımda acı hissettiğim bölgede dökülme oldu ve saha ilk seanstan koltuk altımın alt kısmı hariç heryeri döküldü umarım bu işi sorunsuz halledebilirim