• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode lazer yada alexandrite lazer yaptıran arkadaşlar!!

mujerc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
47
0
36
İzmir
Diode lazer ile alexandrite lazer arasında kararsızlık yaşıyorum
sizce hangisi daha iyi?
hangisini tercih etmeliyim?
yardımlarınızı bekliyorum :)

peki diode lazer yaptıranlar yüz bölgesi için seans başı ne kadar ödüyorsunuz ?

slm kıslar
önce diot lazer ve alexandrite arasındakı farkı bılmenz lazm :)
ßen sıze kısaca acıklaym ıkıısnıde sız karar verın olrmu:)

Alexandrite lazer kökü siyah olan kılları görür daha cok
Diod ise sarı tüyler için etkilidirr

ßen alexandrite la yaptırdm koltukj altıma koluma genitale ve bacaklarıma memnunum
ama diod la yuzume yaptırdm cunku beyas tenlıym yuzumdekı tuyler sarıydı sonuclarda güselll :)

tüylerınıze kıllarınıza göre sizde düşünebilirsiniz

slm kıslar
önce diot lazer ve alexandrite arasındakı farkı bılmenz lazm :)
ßen sıze kısaca acıklaym ıkıısnıde sız karar verın olrmu:)

Alexandrite lazer kökü siyah olan kılları görür daha cok
Diod ise sarı tüyler için etkilidirr

ßen alexandrite la yaptırdm koltukj altıma koluma genitale ve bacaklarıma memnunum
ama diod la yuzume yaptırdm cunku beyas tenlıym yuzumdekı tuyler sarıydı sonuclarda güselll :)

tüylerınıze kıllarınıza göre sizde düşünebilirsiniz

teşekkürler konuya cevap verdiğin için ben aslında duymuştum diode lazerin sadece ince tüyler için olduğunu ama bir lazer merkezine gittim ve bana diode lazerin her kıl tipi için uygun olduğunu söyledi.sanırım beni kandırmış
:50:

ben bi tıp merkezınde çalşmaktayım. ve kurumumuzda lazer yapılmakta. diod lazer kulanıyoruz . bende aynı cıhazda yaptırıyorum.beyaz tenlıyım tüylermde siyah. gayette etkili. yanı bence şu lazer bu içindir bu lazer şunun içindir gibi bir ayrım yapmak pek doğru değil.

aranızda konyada yaptıran var mı diod lazeri. bir de nasıl anlayacağız diod lazer alexadrate lazer cihazlarını. bu pek kimse tarafından bilinen bir mesele değil sonuçta kandırılmaya çok açık. aradaki farkı bilen varsa bana yazar mı acaba. teşekkürler.

kızlar benim görümcem estetisyen aynı şehirde yaşamıyoruz çalıştığı poliklinikte diod lazer kullaniyorlar her türlü tüy tipi için etkili bir lazer olduğunu söylüyor sonuçlar tüy yoğunluğuna göre değişiyor tüm vücudu 10 - 12 seans sonunda bitende var daha uzun sürende ben burda diod lazer olmadığı için bir hastanede alex. lazere gidiyorum şu an 5, seansim alex lazer sarı tüyleri gormuyor beyaz ten ve koyu renk tuyde etkili ben paket satın aldım kampanyadan yararlandim bitene kadar 1500 tl nakit ödedim tabii üst bacak yok içinde istesemde olmuyor o tüyler çok sarı bacakların bitti sayılır tek tek sayılı kaldı koltuk altımda yarıya indi genital bolgem henüz fazla azalmadı ama normal olduğunu söylüyorlar

Back