• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diode Lazer/ Cilt Ütüleme ile lazer epilasyon yaptıranlar???

Ben ankara tunalida bi yere gittim lanet olsun. Diod ama utuleme degil tarama bu dediler ne kadar dogru bilemiyorum. 10 seans gittim ve yuzum igrenc bi halde. Ankarada bi hastanede doktor kontrolu altinda giden biri varmi ve sonuc alan ?

Merhaba KilicBaligi KilicBaligi konu uzerinden tam bir yil gecmis ama ben son durum.hakkinda hem bilgi almak istiyorum hemde ilk defa yasadigim tecrubemi sizinle paylasmak istedim. Yarim bacak,koltuk alti ve genital bolgesi icin anlastigim yere carsamba gunu jilet yaptim ve cumartesi gunu diyot yontemi ile.lazer uygulamasina gittim. Bana tuylerin sari zor goruyor ayrica cok cikmamis sen bir dahaki hafta bir hafta onceden al gel dediler. Neyse. Gittim ben seansa aldilar beni yaptilar. Ben bekliyorum o jiletle aldigim.hitir hitir havadan kurtulucam yumusayacak tuylerimden kurtulucam. Megersem oyle olmuyormus. Jiletlenmis bacaklarla kaldim. Bir hafta sonra.kese yap dediler

Iki.iki bucuk.hafta sonra.cikan tuyler dokulmeye baslayacakmis. Emin olamadim. Gercekten durum bumudur. Kendimi parasiyla rezil olmus karsiligini alamamis gibi hissediyorum.

Iki.iki bucuk.hafta sonra.cikan tuyler dokulmeye baslayacakmis. Emin olamadim. Gercekten durum bumudur. Kendimi parasiyla rezil olmus karsiligini alamamis gibi hissediyorum.
diode lazerde benim bildigim enfazla 3gun oncesinden alınıyor tuyler? bir onceki gun alıp gidiyorum ben. jel dürüp işlem yapıyorlar. 10-15 günde dokuluyor.

Ben dioda lazer yaptırcam bir güzellik salonunda ama kafam çok karışık kesin işe yarıyor mu daha sonradan vücutta leke bırakıyor mu?? yardımcı olur musunuz :(

Nolur biri ciksin desin ki tüylerim coktu diodla kurtuldum:(
Baya pahali ve paramla rezil olmus gibi hissediyorum su an ve ise yarayacak gibi durmuyor.Bayan umudumu artiriyor ama ordaki bi calisan sonucta olmayacak diyecek hali yok

arkadaşlar bende lazer başlamayı düşünüyorum çok araştırıyorum kafam o kadar karıştı ki ütüleme ye giden arkadaşım var o memnunum ama uzun sürüyor diyor Alex e giden arkadaşlarım da var bazıları memnun bazıları değil çok kafam karıştı gidip memnun kaldığınız bir yöntem var mı paylaşırsanız çok sevinirim

çene bölgesi ilk seansta yüz bölgesi de sanırım 4 ya da 5 seansta bitmiş.Ama çok uzun aralıklarla gitti. Çıkmadı çünkü.
ben faul bölgesi için gidiyorum.Tenim kuzene göre koyu bu benim için eksi.tüylerimde daha koyu.Ama bende 3. seansıma gittim 1 ay önce yer yer çıkmaya başladı az ama belli olmuyor.
şöyle bi durumda var. arkadaşımında faul kısmı var. kız sarışın tüyleride nasıl diyeyim açık kahve rengi gibi :)) dr. kontrol ettikten sonra kabul etmedi sonuç alamazsın dedi. sende nereye gideceksen artık dr. olurunu söyler umarım.zamanın da paranda boşa gitmez.
Canım ne durumdasın?? Bitti mi tamamen yüz? hangi cihaz kullanıldı? Sen de yüzüne mi yaptırdın? kuzeninin yüzü bitti mi?

Son düzenleme:
mrb ben de ceneme dıode lazer yaptırıcam ankara acıbadem hastanesınde kuzenınızden bahsetmıssınız cenesı ılk seansta bıttı yazmıssınız benı cok umutlandırdınız Allah razı olsun:KK42: bıseyı merak ettım kuzenınızın cenesındekı kalın mıydı kıl yapısı benımkıler kalın ve koklerı de sıyah :KK43: benım de bıtermı acaba dıode ye ınce tuylerı goruyor yazmıs bazıları ondan soruyorum cvp verırsenın cok sevınırım aeol....:KK1: bı de son olarak gıttıgınız merkezın adını verebılırmısınız
Canım ben de ankaradayım. Acıbademden memnun kaldın mı? yüzün bitti mi ne durumdasın?? kaç seansta bitti ne kadar gittin en son ne zaman gittin:D

Nolur biri ciksin desin ki tüylerim coktu diodla kurtuldum:KK43:
Baya pahali ve paramla rezil olmus gibi hissediyorum su an ve ise yarayacak gibi durmuyor.Bayan umudumu artiriyor ama ordaki bi calisan sonucta olmayacak diyecek hali yok
canım benim yüzüm çok ama malesef kurtulamadım:( sen naptın kurtulabildin mi?

ARKADAŞLAR KESİNLİKLE KESİNLİKLE BULAŞMAYIN. 2013 senesinin ağustos ayında diode ütülemeye başladım. Tam 3 sene aralıksız yüzüm için ayda bir vücudum için (tüm kol, tüm bacak, genital, kol altı) 45 günde bir gittim. Ankara'dayım önce 1.5 sene Turgut Özal hastanesinde gittim hastane olmasına güvenerek. Toplam en fazla %20 azalttı. Bana cevapları sizde bir sorun var sanırımdı. O süreçte 3 kere hormon testi yaptırdım hiçbir sorunum yoktu. Bu arada buğday tenliyim ve kıllarım koyu bir siyah. Tam istedikleri gibi. Evet kıllı sayılacak bi insandım ama çok sert çok inatçı kıllarım yoktu. Sonuç alamamaya devam ettikçe beni Tunalı'da Future akademi şubesine yönlendirdiler. Bu arada ilk yere her bölge için 8er seans toplam 2.400 tl verdim. Ucuz bi yer de değildi. 2.400 tlnin üzerine 6şar seans daha aldım 1000 tl daha vererek. Tunalı şubesine gittim bizim cihazımız daha yeni burada bitiririz dediler. Oraya da 8er seans için kampanya dahilinde 1500 tl daha bayıldım. 1.5 sene bitti hatta geçti de benim o 8er seanslarım da bitti üstüne 5 seans daha yüzüme aldım toplam yüz için 27, vücut için 22 seans LAZER ALDIM. Şu an hiç abartmıyorum en fazla %30-40 oranında seyrekleşme var %50 gibi de kıllarımda incelme. Bu arada burası için de tam 3 kere hormon testi yaptırdım yine hiçbir sorunum yok. Şu an gerçekten çaresiz bir durumdayım. Ben 2 3 seans gittim veya toplam 1000 tlye hepsini bitirdim diyenlere gıptayla ve aynı zamanda inanamayarak bakıyorum. Tekrar söylüyorum sorunlu olmayan ve tam da lazer epilasyona uygun bir cilt ve kıl tipim olmasına rağmen sonuç ortada. Paranızla rezil olmayın. Bunun yaşattığı umutsuzluk ve travma hiçbir şeyde yok. Tam 3 senedir uğraşıyorum ve ciddi anlamda büyük acı veriyor ki benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen. Şu sıralar çözüm aramaktayım. Hiçbir yere daha önce yorum yazmamıştım ama kimsenin benim düştüğüm bu acı duruma düşmesini istemiyorum lütfen çok çok dikkatli olun.

ARKADAŞLAR KESİNLİKLE KESİNLİKLE BULAŞMAYIN. 2013 senesinin ağustos ayında diode ütülemeye başladım. Tam 3 sene aralıksız yüzüm için ayda bir vücudum için (tüm kol, tüm bacak, genital, kol altı) 45 günde bir gittim. Ankara'dayım önce 1.5 sene Turgut Özal hastanesinde gittim hastane olmasına güvenerek. Toplam en fazla %20 azalttı. Bana cevapları sizde bir sorun var sanırımdı. O süreçte 3 kere hormon testi yaptırdım hiçbir sorunum yoktu. Bu arada buğday tenliyim ve kıllarım koyu bir siyah. Tam istedikleri gibi. Evet kıllı sayılacak bi insandım ama çok sert çok inatçı kıllarım yoktu. Sonuç alamamaya devam ettikçe beni Tunalı'da Future akademi şubesine yönlendirdiler. Bu arada ilk yere her bölge için 8er seans toplam 2.400 tl verdim. Ucuz bi yer de değildi. 2.400 tlnin üzerine 6şar seans daha aldım 1000 tl daha vererek. Tunalı şubesine gittim bizim cihazımız daha yeni burada bitiririz dediler. Oraya da 8er seans için kampanya dahilinde 1500 tl daha bayıldım. 1.5 sene bitti hatta geçti de benim o 8er seanslarım da bitti üstüne 5 seans daha yüzüme aldım toplam yüz için 27, vücut için 22 seans LAZER ALDIM. Şu an hiç abartmıyorum en fazla %30-40 oranında seyrekleşme var %50 gibi de kıllarımda incelme. Bu arada burası için de tam 3 kere hormon testi yaptırdım yine hiçbir sorunum yok. Şu an gerçekten çaresiz bir durumdayım. Ben 2 3 seans gittim veya toplam 1000 tlye hepsini bitirdim diyenlere gıptayla ve aynı zamanda inanamayarak bakıyorum. Tekrar söylüyorum sorunlu olmayan ve tam da lazer epilasyona uygun bir cilt ve kıl tipim olmasına rağmen sonuç ortada. Paranızla rezil olmayın. Bunun yaşattığı umutsuzluk ve travma hiçbir şeyde yok. Tam 3 senedir uğraşıyorum ve ciddi anlamda büyük acı veriyor ki benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen. Şu sıralar çözüm aramaktayım. Hiçbir yere daha önce yorum yazmamıştım ama kimsenin benim düştüğüm bu acı duruma düşmesini istemiyorum lütfen çok çok dikkatli olun.
Çok üzüldüm durumuna ama senin bu durumda olmanın iki sebebi olabilir birincisi lazerle verilen voltajı ayarlayamamaları ikincisi ise tüylerin yanlış evrelerinde lazer uygulanması :KK43: mesela ben buz lazere gidiyordum ilk seansta bile baya bi dökülme oldu 2 3 sense bitenlere ben de şaşırdım doğrusu ama çoğu insanda olmaz o malesef:eek:

yüzünüze lazer yaptırmayınnnnnnnnnnn ben 2 yıl yaptırdım en iyi yerlere malesef sonuç sakallar oldu iğneliye başladım 3 seans oldu cenem ve alt kısmını yaptırıyorum boyna dogru param oldukca yukarı dogru cıkıcam ama acıbadem hastanesindekı doktor dermotolog bana yuzune hıc degdırmeseydın yapmazdım dedı lazer... ben magdur oldum sız olmayın

Merhaba arkadaşlar,
Radyo Frekans için gittiğim güzellik merkezinde Diode Lazer aleti var, 8 cilt rengine göre ayarlanıp tüy rengine göre işlem yapıldığını söylediler. Ben beyaz tenli ve çok açık renk ince tüylere sahip sarışın bir tipim, diğer envai çeşit lazer aletleri bende bir işe yaramadı çünkü tüyleri görmediler deneme seanslarında gördüğüm kadarı ile, iğneli epilasyon da yapılan bölgede pigment hasarına sebep oldu, allahtan onu da deneme seansı olarak 10 kıl köküne uygulatmışsım yoksa benekli benekli dolaşacaktım...

Herneyse, internette araştırdım gerçektenyöntem hakkında iyi yorumlar var ama malum bizim insanlarımız daha çok buğday ve esmer olduklarından henüz açık renk tüylerle alakalı bir yoruma rastlayamadım.

Aranızda Diode/Cilt ütüleme yöntemi ile lazer yaptıran var mı? Aldığınız etki seans aralığı, acı durumu vs nedir?

Ben henüz deneme seansına katılmadım, açıkçası her seferinde hüsrana uğradığımdan umud etmekde istemiyorum... Radyofrekans aletleri iyi memnun kaldım ama lazer için bilemiyorum...

Bu arada bilmeyenler için Diode yöntemin adı,bu yöntem için üretilmiş farklı markada aletler var...

Merhaba ben radio frekansi soracaktim. Memnun musun. Seanslar kaca geliyor. Toplamda kac seans almak gerek.

Merabalar.ben vücdumun genelini kapsayan tüy vari kahverengi kıllardan rahatsızım. Diot bendekileri görmezmiş.gören cihazlar mutlaka vardır diye araştırma yaptım.diot tarzı ütüleme cihazlarla karşılaştım.ama güvenemiyorum.ipl mağduriyetim de var.bahsettiginiz markanın adını yazar mısınız özelden

Back