• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diode Lazer/ Cilt Ütüleme ile lazer epilasyon yaptıranlar???

Bununla alakalı bir konu açmıştım esasında ama kısaca toparlayayım

İnce Deniz tuzu ile koyu kıvamlı bir duş jelini karıştırıp peeling yapıyorum düzenli olarak

Epilasyondan bir gün önce muhakkak peeling uyguluyorum

Epilasyondan önce saf alkol ile temizliyorum

Epilasyondan sonra antibiyotikli pomad sürüp iyice yediriyorum 3 gün

bu şekilde yeni batık oluşmasını engelledim ama batıklardan kurtulmak için

şu tarifi uyguladım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=292599

zaten yeni batık oluşmasını engelleyince eski batıklar yavaş yavaş gidiyor.

tatlım banyo tuzu diye bişi varya ondan kullanmak işe yarıyor mu ? deniz tuzu o mu ?

Son düzenleme:
Şöyle anlatayım evet beyaz tenliyim ve tüylerimde sapsarı :1: Epilasyon yapmasam görünmeyecek kadar sarılar ve sir ağda ile bile kökten alınamıyor o kadar inceler ki pıt diye kopuyor tüyler, alınanlarında kökü siyah değil beyaz... Yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum :14:

Makine bu işte en iyisi ve sonuç almaya başlayan arkadaşımda var ama tüyleri koyu işte pof

İnanmıyorum sana :27: millet sen gibi olmak istiyor sen kim gibi olmak istiyorsun derler sana :9:
Sevin bence hem de çok :13:

İnanmıyorum sana :27: millet sen gibi olmak istiyor sen kim gibi olmak istiyorsun derler sana :9:
Sevin bence hem de çok :13:

Kuzum tüylerin açık olması iyi bir şey bu yüzden evet mutluyum ama kökten alınmıyor ki, bak bu gün epilasyon yaptım 1 hafta sonra bakacağım sarı sarı fırlamışlar eee pürüssüz olmuyor bir türlü, ben ne anladım bu işten?

Canım ben kuzenim sayesinde gittim o merkeze. Kuzen çok beyaz tenli. Çenesindekiler ilk seansta bitmiş. Yanak bölgesi içinde 3. seansa kadar gitti.
Onda etki ettiyse bende de eder dedim. Ama lazeri yapan kadın, beyaz ten koyu renk tüyler daha çabuk bitiyor dedi. Ten ve Tüy rengi önemliymiş.
Sende beyaz tenlisin ama tüylerin ne kadar koyu o önemli. Ayrıca belki o makine etki etmemiştir:44:

mrb ben de ceneme dıode lazer yaptırıcam ankara acıbadem hastanesınde kuzenınızden bahsetmıssınız cenesı ılk seansta bıttı yazmıssınız benı cok umutlandırdınız Allah razı olsun:42: bıseyı merak ettım kuzenınızın cenesındekı kalın mıydı kıl yapısı benımkıler kalın ve koklerı de sıyah :( benım de bıtermı acaba dıode ye ınce tuylerı goruyor yazmıs bazıları ondan soruyorum cvp verırsenın cok sevınırım aeol....:1: bı de son olarak gıttıgınız merkezın adını verebılırmısınız

Son düzenleme:
mrb ben de ceneme dıode lazer yaptırıcam ankara acıbadem hastanesınde kuzenınızden bahsetmıssınız cenesı ılk seansta bıttı yazmıssınız benı cok umutlandırdınız Allah razı olsun:42: bıseyı merak ettım kuzenınızın cenesındekı kalın mıydı kıl yapısı benımkıler kalın ve koklerı de sıyah :( benım de bıtermı acaba dıode ye ınce tuylerı goruyor yazmıs bazıları ondan soruyorum cvp verırsenın cok sevınırım aeol....:1: bı de son olarak gıttıgınız merkezın adını verebılırmısınız

Canım ince ve en açık tüyleri bile görüyor şeklinde tanıtım yapılıyor ancak benim tüyleri makine görmüyor çünkü kökleri siyah değil beyaz, sende sorun olacağını sanmama ama ht2nor daha iyi cevap verecektir sana.

kuzen beyaz tenli ve siyah tüyleri vardı. öyle abartılı bi kalınlığı yoktu yani. benım anladığım şu beyaz ten ve siyah tüy olması daha iyi sonuç alıyor.

Canım ince ve en açık tüyleri bile görüyor şeklinde tanıtım yapılıyor ancak benim tüyleri makine görmüyor çünkü kökleri siyah değil beyaz, sende sorun olacağını sanmama ama ht2nor daha iyi cevap verecektir sana.

tesekkurler cnm yaa bu senın dedıgın dıodeyle mı ılgılı ht2nor ayrı bı cıhazmı ama dr gordugu zamn yonlendırır dıye umuyorum

kuzen beyaz tenli ve siyah tüyleri vardı. öyle abartılı bi kalınlığı yoktu yani. benım anladığım şu beyaz ten ve siyah tüy olması daha iyi sonuç alıyor.

pekı son bısey sorucm msjda yazmıssınız yaa kuzenımle gıdıyorum dıye cene bolgesınemı baska bı bolgeyemı ılk seansta bıttı demıstınız ya onun ıcın soruyorm bnm de aman aman kalın degıl hatta sadece kesıyorum uzayanları kımse anlamıyo orada kıl oldugunu ınce ve kalın karısık yaa ıns ıyı olur bnm de kısa surede bıter ben baska sehırden gıdecegım ıcın zor olucak onun ıcın endıselenıyorum kusura bakmayın rahatsız edıyorum:18:

İsimlere dikkat etmeden olur mu ama canım, başka bir başlıkta yine karşına çıkar belki o isim belli mi olur :1:

valla haklısın cnm yaa kucuk kızım var yanımda ınan zaten zor okuyup cvp verıyorum hıc aklıma bıle gelmıyo cok bunaldım bu durumdn bı an oncede cozum bulmak ıstıyorum ondann valla o arkadasımızda kusura bakmasın yaa cok ayıp oldu okursa falan ozur dılerım...:)

pekı son bısey sorucm msjda yazmıssınız yaa kuzenımle gıdıyorum dıye cene bolgesınemı baska bı bolgeyemı ılk seansta bıttı demıstınız ya onun ıcın soruyorm bnm de aman aman kalın degıl hatta sadece kesıyorum uzayanları kımse anlamıyo orada kıl oldugunu ınce ve kalın karısık yaa ıns ıyı olur bnm de kısa surede bıter ben baska sehırden gıdecegım ıcın zor olucak onun ıcın endıselenıyorum kusura bakmayın rahatsız edıyorum:18:

çene bölgesi ilk seansta yüz bölgesi de sanırım 4 ya da 5 seansta bitmiş.Ama çok uzun aralıklarla gitti. Çıkmadı çünkü.
ben faul bölgesi için gidiyorum.Tenim kuzene göre koyu bu benim için eksi.tüylerimde daha koyu.Ama bende 3. seansıma gittim 1 ay önce yer yer çıkmaya başladı az ama belli olmuyor.
şöyle bi durumda var. arkadaşımında faul kısmı var. kız sarışın tüyleride nasıl diyeyim açık kahve rengi gibi :)) dr. kontrol ettikten sonra kabul etmedi sonuç alamazsın dedi. sende nereye gideceksen artık dr. olurunu söyler umarım.zamanın da paranda boşa gitmez.

valla haklısın cnm yaa kucuk kızım var yanımda ınan zaten zor okuyup cvp verıyorum hıc aklıma bıle gelmıyo cok bunaldım bu durumdn bı an oncede cozum bulmak ıstıyorum ondann valla o arkadasımızda kusura bakmasın yaa cok ayıp oldu okursa falan ozur dılerım...:)

estağfurullah sorun değil canım :34:

:))))) ayyy kılıçbalığım :34:

:9::9::9:

çene bölgesi ilk seansta yüz bölgesi de sanırım 4 ya da 5 seansta bitmiş.Ama çok uzun aralıklarla gitti. Çıkmadı çünkü.
ben faul bölgesi için gidiyorum.Tenim kuzene göre koyu bu benim için eksi.tüylerimde daha koyu.Ama bende 3. seansıma gittim 1 ay önce yer yer çıkmaya başladı az ama belli olmuyor.
şöyle bi durumda var. arkadaşımında faul kısmı var. kız sarışın tüyleride nasıl diyeyim açık kahve rengi gibi :)) dr. kontrol ettikten sonra kabul etmedi sonuç alamazsın dedi. sende nereye gideceksen artık dr. olurunu söyler umarım.zamanın da paranda boşa gitmez.

Benimde hem ten beyaz hem tüyler sarı ve ince olunca olmadı işte zaten bir daha da heves etmeyeceğim:5:

Beyaz ten sarı tüye diode mi fayda etmiyorr:KK35: bende sarısinim koltuk alti ve genitalim koyu renk alt bacak kahve ust bacak guneste parlayan sari tuy lazere baslamak istiyordum off off

Beyaz ten sarı tüye diode mi fayda etmiyorr:KK35: bende sarısinim koltuk alti ve genitalim koyu renk alt bacak kahve ust bacak guneste parlayan sari tuy lazere baslamak istiyordum off off

Koltuk altı ve genital bölgen koyu renk ise o bölgelerde işe yarar, alt bacağında da işe yarayacağını düşünüyorum ama üst bacağın benim tüyler kadar açık renkse bir işe yaramayacak.

Bu arada hatunlar, Philips Lumea Lazer kullanıyorum, diode lazerin göremediği sarı tüylerimi bu makine mucizevi bir şekilde görüyor, bilgilerinize sunulur.

Bende yaptiriyom yuzume ama sadece yanaklarimin kenarlarina 3. seansima gitmedim 2. Seansada 2ay once gitmistim. Tuylerin cikmasi uzun surdu ama cikti yani gidilmesi sart. Aciya gelince ben dayanamiyorum felaket bi durumdayim cok aciyor ama degiyor sanki bu aciya tamamen kurtulursam ne ala... tecrubelerimi yazarim
Mrb.yüzüne nerde yaptırdın ben De cok istiyorum ama bulamadım güvenilir bi yer :/

Back