• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diode ile lazer yaptıranlara bir soru

pinar85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
192
0
96
İstanbul
Bugn genital bölgeye ilk kez lazer yaptırdım. Merkez kızılayda.. alex diod nd yag ve ıpl varmış. ama diod öneriyorlarmış. jiletleme işleminden sonra jel sürdüler neredeyse hiçç acımadı.15 gün sonra ücretsiz kontrol seansı varmış. ayda bir uygulama yapıyorlarmış.
neredeyse hiç acımadı. çok hafif bir his vardı. diod yaptıranlar acıyor diyordu.. yoksa kandırıldım mı?
ya da boş atış mı yapıyorlar?
diod yaptıranlardan yardım bekliyorum

Bugn genital bölgeye ilk kez lazer yaptırdım. Merkez kızılayda.. alex diod nd yag ve ıpl varmış. ama diod öneriyorlarmış. jiletleme işleminden sonra jel sürdüler neredeyse hiçç acımadı.15 gün sonra ücretsiz kontrol seansı varmış. ayda bir uygulama yapıyorlarmış.
neredeyse hiç acımadı. çok hafif bir his vardı. diod yaptıranlar acıyor diyordu.. yoksa kandırıldım mı?
genelde diot lazerde jel kullanılmaz ayrıca bu bölgede seans aralığı 2 aydır cihaz ışığı cilde deymeden 1karış yukarıdan noktasal atışmıydı yoksa cilde temas eden flaş patlaması tarzında bir işlemmi yapıldı?

genelde diot lazerde jel kullanılmaz ayrıca bu bölgede seans aralığı 2 aydır cihaz ışığı cilde deymeden 1karış yukarıdan noktasal atışmıydı yoksa cilde temas eden flaş patlaması tarzında bir işlemmi yapıldı?
jelli ve cilde değen bir cihazdı.. noktasal atış değildi...
güya bu de acısız diod imiş öyle dediler bana
şüphelendim

diotta cihazn tene temas etmesi çok kötü, düşündürüyor biraz

canım ben de diode lazer yaptırdım, evet tene değiyor bunda problem yok.
jel kullanmak daha çok uygulayana işi kolaylaştırıyor, jelli veya jelsiz yapılabilir bunda da problem yok.
acı eşiği herkesin farklı tabii ki, yine başlığı soğutmalı olan cihazlar daha az acıtması normal.
yine de atışları hissetmiş olmalısın.yanan tüy nasıl diyeyim çakmak tutmuş gibi yanık, siyah noktacık gibi görünüyor.
böyle birşey oldu mu?1 hafta 10 gün içinde de tüyün derinin altında kalan kısmını atıyor cilt.bu yanık görüntüsü varsa ve kıllar dökülüyorsa sonrasında, boş atış değildir.

Bende genital yaptirdim Soprano diod lazerle acisiz ve etkili bi uygulamaydi. Hijyen açısından bir sorun teşlik etmiyor mantıklı açıklamasını dermatologum yaptı ikna olup bende başladım soprano ütüleme lazer cihazına.

Back