Lazer Epilasyon DIOD SOPRANO UTULEMe LAZER EPİLASYON

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
316
DIOD SOPRANO UTULEMe LAZER EPİLASYON yaptıran arkadaşlardan bilgi istiyorum kaç ay sürdü tamamen bittimi dökülme oranı nedir çok acı veriyormu ben yaptırmayı düşünüyorum da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben gidiyorum 5. Seanstayim ,çok memnünum . Hemen hemen 100'de 60 gitmiş, ince tüyler bile. Tavsiye ediyorum

Ben gidiyorum 5. Seanstayim ,çok memnünum . Hemen hemen 100'de 60 gitmiş, ince tüyler bile. Tavsiye ediyorum

nereye gdyorsunuz acaba bırde kıl yapınız nasıl acık renk mı koyumu

Ben 3 seans yaptırdım bende mı gariplik var anlamadım:26:
Ben memnun değilim suan için. Tüylerim inceledi ama dökülme oranı azz:26:

Ben 3 seans yaptırdım bende mı gariplik var anlamadım:26:
Ben memnun değilim suan için. Tüylerim inceledi ama dökülme oranı azz:26:
Ten rengin ve kıl yapın nasıl? bide makina soprano mu gercek mi degıl acaba çin malı olaniliyolarmış

Bende 3.seansımı yaptırdım şuan için çok memnunum biraz verdiği ısıdan dolayı rahatsız oluyordum canım yanıyordu ama onunda çaresini buldum ya emla sürüyorum(sürülen bölgeyi uyuşturucu etkisi var) ya da anestıol ama emla en iyisi hissetmiyıorum hatta gıdıklanıyorum bile şi,ddetle tavsiye ederim

bende 4.seanstayım çok memnunum yüzümdeki tüm tüyler döküldü taşdelen begonvil güzellik salonu diye biryer hemde çok temizler öneririm kızlar.hem iğneli hemde lazer epilasyon yapıyorlar.

Bır hafta sonra 4.seansımı yaptırıcam
Su an bakıyorumda tüylerimde hiç bir azalma olmamış.hiç memnun değilim:(((
Bir sonraki seansta derecesini yükseltmelerini sölicem inşa bi faydası olur

bioder limon suyu derken bende başladım. İlk seansım bitti. Zerre bir acı yok. Sinir ısırığı kadar hissettim. Herkes acı oluyor diyor. Bende mi bir gariplik var? Ütüleme yöntemiymiş. Faydası olur mu acaba?

ben 8 seansı bitırdım ve hakikaten vücütta hiç kıl ve koyu rengi tüy kalmadı, yüz devam ediyorum 10-12 seans görmesi lazım.cihaz sahte mı ,değil mı cihazda bakacaksın , cihazın üzerine ,,ALMA,, yazılacak.bu yazı yoksa kesinlikle çin malı. hiç üzülme bende 5. seansta sonra kıl yok olmaya başladı

yüz için diod gidenler lütfen paylaşımda bulunsunlar seyrekleşme oluyor mu arkadaşlar uzun süre giden varsa cevap verirse çok sevinirim

Merhaba... Ben 3 hafta önce nutra system polikliniğine gittim.... Orada yeni model soprano ıce var... 1 seans yaptırdım... Diğer lazer sistemlerine göre acısız ve ağrısız. üstelik 4 mevsim yapılabiliyormuş. Size nutra system'i tavsiye edebilirim.

Merhaba... Ben 3 hafta önce nutra system polikliniğine gittim.... Orada yeni model soprano ıce var... 1 seans yaptırdım... Diğer lazer sistemlerine göre acısız ve ağrısız. üstelik 4 mevsim yapılabiliyormuş. Size nutra system'i tavsiye edebilirim.

peki fiyat nasıl daha mı pahalı istanbulda mı dediğiniz yer? 4 mevsim olması özellikle benim için çok önemli bi şey

kesinlikle ütüleme derim çok faydası var
,

Back