• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon diod mu nd yag mı ?

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar lazer epilasyona gidiyorum yanlız şöyle bir şey var kolum için ilk başta deneme atışı yaptılar alexandrite ile yanlız kolum yara oldu ve bunun için uygun olmadığımı söyleyip diod a yönlendirdiler şuan diod da 3. seansımı yaptırdım ama bilmiyorum nd yag daha mı etklili diod dan bir dahaki gittiğimde nd yag mı yaptırsam diye düşünüyorum:31: bileniniz var mı diod mu daha etkili nd yag mı :31:

Arkadaşım ben IPL ve Nd-Yag yaptırdım.. IPL'den pişman oldugum kadar hiçbirşeyden pişman olmam sanırım,verdiğin para tamamen çöpe gidiyor,hiçbir işe yaramıyor,göstermelik üç beş ay kılsız kalıyor sadece.Genitale neredeyse hiç etki etmedi. Koltuk altıda aynen. Kollarımı hiç sorma.. Bir tek bacaklarımda etkili oldu,seyreltti biraz..
Şu an sadece yüzüme Nd-Yag yaptırıyorum. IPL'den tüylerim tetiklendiği için doktorum bitiş garantisi vermiyor,azalırmış öyle söylüyor. Şuan için memnunum ama Nd-Yagtan. Hemde hücreleri yeniliyor,izleri,sivilceleri zamanla gideriyor :)

Diod'a başlıcaktım. Dalga boyu daha uzunmuş ve daha etkiliymiş diye duydum. Ama hem fiyat olarak biraz fazla geldi,ondada jiletleme olması beni korkuttu. Ama Diodu da öneriyorlar çok..

Arkadaşım ben IPL ve Nd-Yag yaptırdım.. IPL'den pişman oldugum kadar hiçbirşeyden pişman olmam sanırım,verdiğin para tamamen çöpe gidiyor,hiçbir işe yaramıyor,göstermelik üç beş ay kılsız kalıyor sadece.Genitale neredeyse hiç etki etmedi. Koltuk altıda aynen. Kollarımı hiç sorma.. Bir tek bacaklarımda etkili oldu,seyreltti biraz..
Şu an sadece yüzüme Nd-Yag yaptırıyorum. IPL'den tüylerim tetiklendiği için doktorum bitiş garantisi vermiyor,azalırmış öyle söylüyor. Şuan için memnunum ama Nd-Yagtan. Hemde hücreleri yeniliyor,izleri,sivilceleri zamanla gideriyor :)

Diod'a başlıcaktım. Dalga boyu daha uzunmuş ve daha etkiliymiş diye duydum. Ama hem fiyat olarak biraz fazla geldi,ondada jiletleme olması beni korkuttu. Ama Diodu da öneriyorlar çok..

canım bende alex ve diod uygulanıyor ama ten rengim buğday olduğu için her bölgeye alex yapılamıyor yanma oldu beyaz beyaz nd yag mı diod mu daha iyi karar veremedim.. ben bitme garantili olduğu için tüm cihazlarda fiyat ayırımı yapmıyolar o yüzden seçme şansım var

merhaba forumda yeniyim.bir klinikte çalıştım Ankara da.Ndyag son sistem ve dalga boyu en derin.zencide bile leke yanık riski yok.yazında ara vermeden yapılır fakat diod bir önceki sistem.dalga boyu daha kısa.yazın tehlikeli.uygulayan yanyana bile atışları getirmemesi gerekir su toplar feci yanık olur ömür boyu kalır.çok acılı zordur.üzerine ndyag geliştirilmiş.özellikle yüz çene kıllarında siyah sert ise istanbuldan bile hasta getirtir.Tabii bu sistemi de kullanan önemli.XXXXXXX.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba forumda yeniyim.bir klinikte çalıştım Ankara da.Ndyag son sistem ve dalga boyu en derin.zencide bile leke yanık riski yok.yazında ara vermeden yapılır fakat diod bir önceki sistem.dalga boyu daha kısa.yazın tehlikeli.uygulayan yanyana bile atışları getirmemesi gerekir su toplar feci yanık olur ömür boyu kalır.çok acılı zordur.üzerine ndyag geliştirilmiş.özellikle yüz çene kıllarında siyah sert ise istanbuldan bile hasta getirtir.Tabii bu sistemi de kullanan önemli.XXXXXXX.

diod da son sitem 2012 model cihaz kullanılıyor benim gittiğim yerde ve araştırmalarıma göre diod da dalga boyutları daha uzunmuş nd yag a göre diodda atış yapılmıyor ki jel sürüp o bölgede ışın veriliyor .. kafam karıştı yoksa ben mi yanlış anladım çözemedim:31::31:

Sevgili denizzzzz, kalici epilasyon cihazlarinda jel kullanilmiyor. Genelde İPL diye biliyorum o cihazlari. Nd yag lazer, zenciler ve bronz tenlilerde kullanilabilen bir epilasyon cihazi. Aslinda 1064nm kilcal damar tedavilerinde kullaniliyor. Diode ise 810 nm. Ne anlama geliyor, cilt rengi bugday ve zenciden onceki gruplarda ve ozellikle yuz bolgesinde etkili. Alex 755nm. Kisa dalga boyu sebebiyle beyaz ten ve siyah renk kil olmasi uygun. Buradan sanirim bir sonuc cikartabilirsin. En son bulunan dalga boyu diode. Bu nedenle pek cok yer alex ve nd yag ile calisiyor. Ama iyi bir klinikte diode mutlaka bulursun. Sevgiler:9:

Sevgili denizzzzz, kalici epilasyon cihazlarinda jel kullanilmiyor. Genelde İPL diye biliyorum o cihazlari. Nd yag lazer, zenciler ve bronz tenlilerde kullanilabilen bir epilasyon cihazi. Aslinda 1064nm kilcal damar tedavilerinde kullaniliyor. Diode ise 810 nm. Ne anlama geliyor, cilt rengi bugday ve zenciden onceki gruplarda ve ozellikle yuz bolgesinde etkili. Alex 755nm. Kisa dalga boyu sebebiyle beyaz ten ve siyah renk kil olmasi uygun. Buradan sanirim bir sonuc cikartabilirsin. En son bulunan dalga boyu diode. Bu nedenle pek cok yer alex ve nd yag ile calisiyor. Ama iyi bir klinikte diode mutlaka bulursun. Sevgiler:9:

canim yorum yazdigin icin cok tesekkur ederim kafam karisti simdi diod demislerdi cihaz icin ama jel kullaniliyor o zaman diod olmuyor mu ? bende bugday tenliyim tuylerde siyah olmadigi icin diod a yonlendirdiler ama gercekten kullandiklari cihaz diod mu nasil anlarim:26:

kızlar ben aralıktan beri lazer epilasyon yaptrıyorum ama jel ile yapıyorlar.. yani benm yaptrdığım lazer epilasyon kalıcı olmayacak mı:44:

merhaba arkadaşlar ben sırt bölgem için lazere gitmeyi düşünüyorum ama tüylerim ince olduğu için çogalmasından korkuyorum. çunku alexandırın ince tüyleri çogalttığını biliyorum hatta buna şahit oldum. kuzenimin çenesindeki ince bir tüy. alexandır sayesınde yerini bir sürü kalın tüye bıraktı. diod ütüleme sistemini düsünüyorum. jelle yapılıyormus. ince tüylerde etkiliymiş öyle diyorlar ama ne kadar dogru söylüyorlar bilemiyorum tabiki. o yuzden de güvenemiyorum. en dogru cevapların burdan alınacagını düsündüğüm için burda sizlere sormak istedim. diod ütüleme sistemini kullananınız oldumu hiç ? olduysa sonucları nasıl oldu burdan bana bılgı verirseniz gercektende çok sevinirim.

merhaba yuze.nd yag işe yaradimi sizde?

Back