- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.513
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
OkÜst katım olduğunu tahmin ettiğim komşum sanırım el işiyle ilgileniyor ahşap yada başka bişi kesme sesi, matkap sesine benzer ses geliyor 2 senedir. Tüm katları tüm daireleri tek tek gezdim sordum ses sizden mi geliyor diye. Yok kimse biz demiyor. Kimisi ara ara bizde duyuyoruz diyor ama çaprazlarında kaldığı için sanırım az geliyor onlar ses ama benim ev sallanıyor resmen . Kapıya dikilip kulağımı dayayamadıgım için koridora dikilip dinleyebiliyorum iki daire arasında kaldım şikayet edeceğim ama apartman yöneticisi ortak şikayetlerle ilgili sorunlarla ilgileniyorum diyor kapıcı hiç oralı değil. Polis desen daire hangisi kimi şikayet edeceğim. Önceden duvara vurunca dururlardı artık elim acıyordu. Psikolojim kaldırmamaya başlayınca ben de matkap sesi başladığında YouTube u tv ye bağlayıp tv sesini 100 yaptım. Temizlik yaptım.
Anında ses kesildi. Avukat arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi ben sadece üst kat olarak şikayette bulunabilir miyim matkap sesini. Apartman grubunda lütfen dikkat edin mesajım filan var geçen seneye ait ama kimse üstlenmiyor sesi
Nasıl ortaya çıktıValla ben 2 sene ust komsum sabah 6'da elektrik supurgesi tutuyor sanarak ortaligi yiktim, meger asansorle alakaliymis. Bizimki gibi sahane bi ses yalitiminiz varsa yanlis daireye bileniyor olabilirsiniz.
Kiraci oldugumuz icin toplantilara katilmiyorduk, bir gun esimle toplantiya katilma karari aldik ve benim bu supurge sesi sikintimi paylastik.(sadece supurge sesi degil, esyalara carpma ordan oraya atma gibi sesler de vardi ama ben hepsinin kaynaginin supurge oldugunu dusunuyordum)Nasıl ortaya çıktı
Katılmadığım bir yorumun olduğunda bile senin nickini görünce bi mantıklı gelmeye başlıyor.Eee siz de başka komşuları rahatsız etmiyor musunuz şimdi?
Kimsenin rahatsız olmadığı bir ses var ve siz elinizi acıyana kadar duvara vuruyorsunuz son ses müzik açıyorsunuz falan.
Seçtiğiniz yol yanlış bir kere.
Ahah teşekkür ederim ama burda haklıyım ya.Katılmadığım bir yorumun olduğunda bile senin nickini görünce bi mantıklı gelmeye başlıyor.
Diğer komşuların suçu ne?YouTube u tv ye bağlayıp tv sesini 100 yaptım
Eee siz de başka komşuları rahatsız etmiyor musunuz şimdi?
Kimsenin rahatsız olmadığı bir ses var ve siz elinizi acıyana kadar duvara vuruyorsunuz son ses müzik açıyorsunuz falan.
Seçtiğiniz yol yanlış bir kere.
Saatlerce mi geliyor belli bir süre mi. İhlas süpürgenin dövücüsü ile annem halıları süpürüyor du alt komşusu gitmiş traktör sesine benzer ses geliyor ne çalıştıryorsunuz demişti.
Ahah teşekkür ederim ama burda haklıyım ya.
Şikayet ettiği konuyu başkalarına yapıyor ve çözüm de bulamıyor.
Zaten duvara vurmadan falan etkilenecek insan başta dediği sesleri sürekli yapmaz.
Belki de ses başka yerden geliyordur konu sahibinden başka rahatsız olan da yok
Kiraci oldugumuz icin toplantilara katilmiyorduk, bir gun esimle toplantiya katilma karari aldik ve benim bu supurge sesi sikintimi paylastik.(sadece supurge sesi degil, esyalara carpma ordan oraya atma gibi sesler de vardi ama ben hepsinin kaynaginin supurge oldugunu dusunuyordum)
Ayni paylaşimlari wp grubunda da yaptigimiz halde ust katimiz ben supurmuyorum deyince konu kapanıyordu, insanlarla gurultu yuzunden kavga etmeyiz kari koca, huyumuz degil.
Sonra toplantida bahsi gecen sesten birkac ust katimizda, alt katlarimizda ve asansorun diger yanindaki dairelerdende sikayet oldugu ortaya cikti, fakat asansorle ortak duvari olmayan daireler asla sesten haberdar degillerdi. Oyle kanaat getirdik ki bu ses asansorun sesiydi.
Bunu duyunca komsuya bilenme stresim bitti sesten de bir daha rahatsız olmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?