• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dini paylaşımları bölümü

Kazara din iceren bi paylasim yapsaniz anlardiniz neden olmadigini:)kimsenin kimseye saygisi yok asiri cirkinlesiliyo ve cok fazla kavga cikiyo

Yok hic dini paylaşım yapmadım. Faydalı dua ve sureleri paylaşabileceği mız bir platform olsun isterdim ama dine saygısızlık olur mu
Oyle bikac sey gormustum galiba salavat cekenler falan vardi.valla ben hayatta olmaz dedigim herseyi kk de gordum:)bilemicem

keşke herkes birbirine saygı duysada dini paylaşım yapılabilse kurban ilgili sormak istediklerim var ama böyle bi konu açsam konum hemen kapatılır bide eski üyeyim bunların yasak olduğunu biliyorum diye banlanırım :mad:

keşke herkes birbirine saygı duysada dini paylaşım yapılabilse kurban ilgili sormak istediklerim var ama böyle bi konu açsam konum hemen kapatılır bide eski üyeyim bunların yasak olduğunu biliyorum diye banlanırım :mad:
Hadi ya yasakmı boyle şeyler sormak evet keşke herkes istediğini özgürce sorabilse

Hadi ya yasakmı boyle şeyler sormak evet keşke herkes istediğini özgürce sorabilse
farklı görüşlere ve dine meshup bi sürü insan olduğu için malesef çok rahat tartışma çıkıyo hemen
ama siyaset topiğide var ordada sürekli tartışma oluyo farklı görüşler arasında millet banlanıyo yine geliyo devam ediyo :KK53: orası kapatılmıyo

Back