• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dimi ERAY?

asiali

さゆり
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
77
2
86
Diğer

Evet 9 hafta bir sökülen soğan değil asırlık çınar olmalıyız demiştim ya burada ki kastettiğim şey sadece kalıcı izler bırakmaktı hayatta.. Bazen soğanda olmalı sökülmeli topraktan kurtlanmamak için ama her ikisini de dengelemeli bence ERAY : )

Çınar ve selvi rüzgar da eğilir ama dikdik durması gereken zamanlardada hep göğe bakar... Tercih yapmak değil konu hayata herşeye rahmen sımsıkı sarılmak bazen savaşmak bazen durmak bazen de kabullenmek.

Hayata bağlanmadan hayatta yaşamak iz bırakmak ama aslında birşey yapmamak...Nefes almak yaşamak için değil yaşadığını ve yaşattığını hissetmek için sorgulamamak ama anlamak ve yorumlamak. anı yaşamak zevk almak ama yarını da düşünmek.. İnce bir bıçak sırtında dolanmak ama yaralanmamak.

Çok şey yazmak isterdim ama yazamıyorum çünkü yaşam hiçte basit değil bizce. Aslında basit ama karmaşık yapmak bize yaşadığımızı hissettiriyor.

Sizden ricam yazamadıklarımı anlamak ve bilmek için;

- Hiç affetmeyeceğinizi düşündüğünüz kişileri kalbinizde affedin onlar bilmesin,
- güneşli havada ışığın sizin ışığınız olduğunu düşleyin ve iyi haber tellallığı yapın...
- her kötü günden sonra duaların iyi şeyleri çağıracağını bilin
- bilin ki şu an sevindiğiniz bir süre sonra ya da önce üzüldüğünüzdü yada üzüleceğinizdir. Tam tersi de geçerli ve bunu iyi düşünün çünkü bu acıları hafifletecek kendi kendinize verdiğiniz.
- yaşamın değiştiğini unutmayın iyi ya da kötü
- koşulsuz sevin ve isteyin
- sevgiye yakın olun ama bulduğunuzda kendinizi de unutmayın, benliğinizi koruyun çünkü hep kendiniz kendinize kalacaksınız herşey çıkınca hayatınızdan...
- Hayal edin ve bir kere gerçekleştirince de o keyfi ve gücü hissedin...
- zor bir işe başvurun ve sizi çağırıp 1 saat dil dökmelerinden sonra hayır deyin.Sonra buna üzülün ama bir yanınız sevindiği için çelişkilerinizi fark edip hayatınızsdaki çelişkilere kahkaha ile gülün ve yarattığınız dünyanın kanunlarını sizin koyduğunuzu ve doğa ile uyumlu olmadığını farkına varın...

Neyse bunları yapıp yapmamak size kalmış ama yapanlar bu düşüncelerin yazılanların uygulanmasının ne kolay olduğunu ve yapılabilir olduğunu görecek...

Bunlar çok güzel bir de yapabilsek demişsiniz uygulayabilsek; uygulamak için ne yaptınız hangi riskleri aldınız en sevdiğiniz şeyleri adadınız mı daha iyi yarınlar ve şu an için.... Ben herşeyi kaybederek işimi adadım bırakarak ve hediyem geri yollandı doğa tarafından yeni bir işle. Ben öyle görüyorum hata da olabilir ama risk aldım. Sırf rahat diye yorulmuyorum diye sevmediğim bir işi yaparak kendimi yozlaştıramam ben.....

10 yılımı verdim hayatı anlamak için ve yılmadan uygulamayı denedim acı çektim ama bazen de sevindim çünkü içimdeki çocuk hala konuşuyor benle ve hep çocuk kaldı gözyaşlarıyla ıslansada.

Artık nefret yok hayatımda, kızdınızmı kırıldınız mı beyninizden fırlatıp atın ya da kalıp savaşın ve hayata geç kalın. Bu çok riskli bu seçimi siz yapacaksınız. sonunun olumsuz olacağını bildiğiniz savaşlara girmeyin kendinizle. Ama inanıyorsanız sıkıca yakalayın ama düşünün buna değer mi yada
yakalamak istediğiniz şey yakalanmak istiyor mu?

zamanla dost olun su gibi olun çünkü su akacak bir yer bulur engelde bile şekil değiştirir ana yolunu bulur............

Sevgiyle kalın, hepinize teşekkürler....Uygulamak zor ama yenile yenile kendinizi yenmeyi öğreniyorsunuz aslında kazanmak ya da kaybetmenin olmadığını da anlıyorsunuz. Yenmek: ruhu serbest bırakmak ve size gülümsemesine izin vermek bence : )

İnce bir bıçak sırtında dolanmak ama yaralanmamak.

Mumkun mu eray ?:)

...benliğinizi koruyun çünkü hep kendiniz kendinize kalacaksınız herşey çıkınca hayatınızdan...

:1yes2:

...Ama inanıyorsanız sıkıca yakalayın ama düşünün buna değer mi yada
yakalamak istediğiniz şey yakalanmak istiyor mu?

:1yes2: :1yes2:

Guzel bir bakis acisi , yipratmayan yenileni olmayan ...
Ellerine saglik Asyali ;)

tesekkur ederim.....

Back