Çocuk Hastalıkları Dilini Emen Cocuk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayse ayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
27
0
KUZENIMIN BEBEGI DILINI EMIYO 3 YASINDA HALA BIRAKMADI BU ALISKANLIGINI NASIL BIRAKILIRKI BI ALISKANLIK UYARILINCA 2 DAKKA DURUYO SONRA YINE EMMEYE DEVAM EDIYO fisfisfis

Benim yiğenimde öyle oda 2,5 yaşınmda daha doğduğundan itibaren emmeye başladı dilini hala emior. Uykusu gelince yapıyor üstelik ya kendin saçını okşuyor yada yanında biri varsa onu saçını okşayarak diilinn emiyr ama sadece uykuya dalarken yapıyor. Bizde kendi belki bırakır diye bekliyoruz yada sadece uyuyacağı zaman yaptığı için pek önemsemiyoruz.

Son düzenleme:
KUZENIMIN BEBEGI DILINI EMIYO 3 YASINDA HALA BIRAKMADI BU ALISKANLIGINI NASIL BIRAKILIRKI BI ALISKANLIK UYARILINCA 2 DAKKA DURUYO SONRA YINE EMMEYE DEVAM EDIYO fisfisfis

ayşe cim meraba.yeğenin daha çok küçükmüş inşallah bu alışkanlıktan kurtulur.sana bir sır vereyimmi ben şu an 28 yaşındayım ve kendimi bildim bileli her uykum geldiğinde bende dilimi emerek uykuya dalıyorum.bir türlü bırakamadım ve öylede devam edecek.

benim bebeğimde sürekli dilini çiğniyordu..alışkanlık yapacak diye çok korkmuştum..neyseki zamanla unuttu..umarım sizinde çocuklarınız yaşları geçtikçe vazgeçer...

bunun bı bırakma yontemı yokmudur kafamçokkarıştı emzık ıcın falan yontemlerın oldugu gıbı buyusede alıskanlık bırakılmıyo ole bılıyorum :1no2:senağlama

X