Ben sevgililik aşamasında lan lafından bile haz etmediğimi eşime söylemiştim.Eşim de her zaman dikkatli davrandı.Bazen trafikte sinirlenir k.bakma hayatım der.Arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyorsa uyarır küfür etmeyin yengeniz var diye.Yani o iş baştan olacaktı yanında bayan varken üstelik sevgilisi saydırıyormuş çocuk.Tabi ki yeri gelir o küfürü birgün arkadaşınız da yer.Hem yemese bile ortama girecekler rezillik.Hanimlar iyi geceler simdi ben kendim hakkinda konu acmistim eski sevgilim unutma asamasinda oldugum kisiyle ilgili gelen yorumlardan cok akillica olanlar vardi ayrica burdakileride okuyorum cok guzel mantikli yorumlar görüyorum. Arkadasimla konustuk bugun onunda 1 bucuk sene olcak bi sevgilisi var. çocuk cok kufrediyomus ama arkadaşıma degil yani oyle bisey yapsa kaldirmam diyor. Kendisinin ailesinde cok fazla olmayan bisey. Ama sevdigi kisi bisey izlerken biseye sinirlenip yorum yaparken arkadaslariyla konusmalarinda veya espirilerinde yorumlarinda kufurlu konusuyormus. Uyariyormus onun yaninda o kadar fazla degil ama dilinde boyle bir durum var. Cocugun babasida cok kufreden biriymis. Bende burda okuduklarimdan vs genel görüşümden bunun birakilacak bi huy olmadigini bide ailesindede varsa yani bu adam boyle gider dedim. Ona karsi tartismalarinda falan asla kufur etmiyor hatta sinirlenince tartisma buyumesin diye konusmayan bir tip. Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var. Bende buraya sormayi teklif ettim. Boyle bi esi sevgilisi deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi? Yorumlari okuyacağız.
Evet artik ciddiyet dusunmeye basladiklari icin bu tarz seyleri sorguluyor basta tabi boyle degilmis herkes gibi ilk baslarda daha dikkatli daha kibar ama kendisi verecek boyle bi karari sizce boyle sebepten ayrilinirmi veya karsidaki kendini bu konuda duzeltirmiBen sevgililik aşamasında lan lafından bile haz etmediğimi eşime söylemiştim.Eşim de her zaman dikkatli davrandı.Bazen trafikte sinirlenir k.bakma hayatım der.Arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyorsa uyarır küfür etmeyin yengeniz var diye.Yani o iş baştan olacaktı yanında bayan varken üstelik sevgilisi saydırıyormuş çocuk.Tabi ki yeri gelir o küfürü birgün arkadaşınız da yer.Hem yemese bile ortama girecekler rezillik.
Yani keşke ilk zamanlar uyarsaydı ve baksaydı dinliyor mu diye.Şimdi yüz göz oldular iki gün etmese 3.gün aman hep ediyordum şimdi mi sorun oldu der eder.Sırf küfürlü konuşuyor diye her şey güzelse ayrılınmaz tabi.Karşıdaki deger veriyorsa kaybetme korkusu varsa tabi ki dikkat eder.Evet artik ciddiyet dusunmeye basladiklari icin bu tarz seyleri sorguluyor basta tabi boyle degilmis herkes gibi ilk baslarda daha dikkatli daha kibar ama kendisi verecek boyle bi karari sizce boyle sebepten ayrilinirmi veya karsidaki kendini bu konuda duzeltirmi
Boyle kendi arkadaslariyla telefonda muhabbetinde karismamis ama bi sure sonra yaninda fazlaca etmeye baslayinca edince uyarmaya baslamis ama yumusak mizacli bi kiz ondan heraldeYani keşke ilk zamanlar uyarsaydı ve baksaydı dinliyor mu diye.Şimdi yüz göz oldular iki gün etmese 3.gün aman hep ediyordum şimdi mi sorun oldu der eder.Sırf küfürlü konuşuyor diye her şey güzelse ayrılınmaz tabi.Karşıdaki deger veriyorsa kaybetme korkusu varsa tabi ki dikkat eder.
?Hanimlar iyi geceler simdi ben kendim hakkinda konu acmistim eski sevgilim unutma asamasinda oldugum kisiyle ilgili gelen yorumlardan cok akillica olanlar vardi ayrica burdakileride okuyorum cok guzel mantikli yorumlar görüyorum. Arkadasimla konustuk bugun onunda 1 bucuk sene olcak bi sevgilisi var. çocuk cok kufrediyomus ama arkadaşıma degil yani oyle bisey yapsa kaldirmam diyor. Kendisinin ailesinde cok fazla olmayan bisey. Ama sevdigi kisi bisey izlerken biseye sinirlenip yorum yaparken arkadaslariyla konusmalarinda veya espirilerinde yorumlarinda kufurlu konusuyormus. Uyariyormus onun yaninda o kadar fazla degil ama dilinde boyle bir durum var. Cocugun babasida cok kufreden biriymis. Bende burda okuduklarimdan vs genel görüşümden bunun birakilacak bi huy olmadigini bide ailesindede varsa yani bu adam boyle gider dedim. Ona karsi tartismalarinda falan asla kufur etmiyor hatta sinirlenince tartisma buyumesin diye konusmayan bir tip. Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var. Bende buraya sormayi teklif ettim. Boyle bi esi sevgilisi deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi? Yorumlari okuyacağız.
Küfür ifade edilemeyen duygulardan kaynaklanır.Her sinirlendiğinde küfre sarılan insanlar genelde kızgınlık ve öfkelerini o şekilde ifade ederler.Ve saldırganlığa çok yakın bı davranış.İnce çizgi yani.Herkese küfür ediyor bana etmiyor yanlış bir tespit,şimdilik bana etmiyor doğrusu olan.Bence kendisine küfür edildiğinde kaldırıp kaldiramayacagina şimdiden düşünüp karar vermeli.Hanimlar iyi geceler simdi ben kendim hakkinda konu acmistim eski sevgilim unutma asamasinda oldugum kisiyle ilgili gelen yorumlardan cok akillica olanlar vardi ayrica burdakileride okuyorum cok guzel mantikli yorumlar görüyorum. Arkadasimla konustuk bugun onunda 1 bucuk sene olcak bi sevgilisi var. çocuk cok kufrediyomus ama arkadaşıma degil yani oyle bisey yapsa kaldirmam diyor. Kendisinin ailesinde cok fazla olmayan bisey. Ama sevdigi kisi bisey izlerken biseye sinirlenip yorum yaparken arkadaslariyla konusmalarinda veya espirilerinde yorumlarinda kufurlu konusuyormus. Uyariyormus onun yaninda o kadar fazla degil ama dilinde boyle bir durum var. Cocugun babasida cok kufreden biriymis. Bende burda okuduklarimdan vs genel görüşümden bunun birakilacak bi huy olmadigini bide ailesindede varsa yani bu adam boyle gider dedim. Ona karsi tartismalarinda falan asla kufur etmiyor hatta sinirlenince tartisma buyumesin diye konusmayan bir tip. Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var. Bende buraya sormayi teklif ettim. Boyle bi esi sevgilisi deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi? Yorumlari okuyacağız.
Simdilik oyle bi durum yok ama ilerisi icin düşünüyor bu durumu, diline pelesenk olmus bide babada da olunca normal geliyo adama heraldeEğer kız arkadaşına küfretmiyorsa bence problem değil. Şu an erkeklerin yüzde 80i küfrediyor. Ben gelip benim ailemin yanında küfretmezse problem etmezdim açıkçası
Sinirlenince tartimaktan kacip konuşmuyormuş bi sure yanlis bisey soylememek icin yani dilinde surekli kufur olan birisi tartışma buyurse eminim sover direkt ona olmasa bile sover gibiÖfke kontrolü yoksa o küfürler ilerde dayak şekline de dönüşür. Küfür etmeyen erkekler de var tabiki. Sacma sapan her erkek küfreder demeyin
Döner. Net. Ağzı bozuk insandan bir halt olmaz. İki gün sonra yanında insan içine bile çıkamaz.Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var.
Küfürler genede ataerkil ağızdan çıkan,kadını aşağıda kendini yukarıda tutan bir şekilde oluyor.
Yani benim için arasıra bir terslik anında 'ha s..tir!' nidasinda bulunması çok dert olmaz. Ama maçlarda 'koyduk mu' tezahüratı yapan, yenilen tarafa 'gelin' gibi benzetmelerde bulunan, nokta gibi cumlelerin sonuna 'a.... Koyim' diyen bir insanla aslaaaa olmaz. Çünkü o adamın zihniyetine göre o bir 'erkek'tir ve cinsellik sırasında karşısındaki kişi sadece bir metadır. Terbiyemi bozmadan kelime seçimi yapamayacagim için devam etmeyeyim,umarım anlamışsınızdır. Ama ağzında böyle eril küfürler olan bir adamın bir kadına - kendisi gibi organ sahibi olmayan saygı duyması,kendisiyle eşit tutması ihtimali sıfıra yakındır.
Bu sebeple böylelerine sümüğümü bile atmam ben. Konu sahibinin arkadaşının da tez elden yol vermesini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?