Dilinde küfür olan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
752
966
53
Hanimlar iyi geceler simdi ben kendim hakkinda konu acmistim eski sevgilim unutma asamasinda oldugum kisiyle ilgili gelen yorumlardan cok akillica olanlar vardi ayrica burdakileride okuyorum cok guzel mantikli yorumlar görüyorum. Arkadasimla konustuk bugun onunda 1 bucuk sene olcak bi sevgilisi var. çocuk cok kufrediyomus ama arkadaşıma degil yani oyle bisey yapsa kaldirmam diyor. Kendisinin ailesinde cok fazla olmayan bisey. Ama sevdigi kisi bisey izlerken biseye sinirlenip yorum yaparken arkadaslariyla konusmalarinda veya espirilerinde yorumlarinda kufurlu konusuyormus. Uyariyormus onun yaninda o kadar fazla degil ama dilinde boyle bir durum var. Cocugun babasida cok kufreden biriymis. Bende burda okuduklarimdan vs genel görüşümden bunun birakilacak bi huy olmadigini bide ailesindede varsa yani bu adam boyle gider dedim. Ona karsi tartismalarinda falan asla kufur etmiyor hatta sinirlenince tartisma buyumesin diye konusmayan bir tip. Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var. Bende buraya sormayi teklif ettim. Boyle bi esi sevgilisi deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi? Yorumlari okuyacağız.

Ben sevgililik aşamasında lan lafından bile haz etmediğimi eşime söylemiştim.Eşim de her zaman dikkatli davrandı.Bazen trafikte sinirlenir k.bakma hayatım der.Arkadaşlarıyla görüntülü konuşuyorsa uyarır küfür etmeyin yengeniz var diye.Yani o iş baştan olacaktı yanında bayan varken üstelik sevgilisi saydırıyormuş çocuk.Tabi ki yeri gelir o küfürü birgün arkadaşınız da yer.Hem yemese bile ortama girecekler rezillik.

Evet artik ciddiyet dusunmeye basladiklari icin bu tarz seyleri sorguluyor basta tabi boyle degilmis herkes gibi ilk baslarda daha dikkatli daha kibar ama kendisi verecek boyle bi karari sizce boyle sebepten ayrilinirmi veya karsidaki kendini bu konuda duzeltirmi

Yani keşke ilk zamanlar uyarsaydı ve baksaydı dinliyor mu diye.Şimdi yüz göz oldular iki gün etmese 3.gün aman hep ediyordum şimdi mi sorun oldu der eder.Sırf küfürlü konuşuyor diye her şey güzelse ayrılınmaz tabi.Karşıdaki deger veriyorsa kaybetme korkusu varsa tabi ki dikkat eder.

Boyle kendi arkadaslariyla telefonda muhabbetinde karismamis ama bi sure sonra yaninda fazlaca etmeye baslayinca edince uyarmaya baslamis ama yumusak mizacli bi kiz ondan heralde

?

Küfür ifade edilemeyen duygulardan kaynaklanır.Her sinirlendiğinde küfre sarılan insanlar genelde kızgınlık ve öfkelerini o şekilde ifade ederler.Ve saldırganlığa çok yakın bı davranış.İnce çizgi yani.Herkese küfür ediyor bana etmiyor yanlış bir tespit,şimdilik bana etmiyor doğrusu olan.Bence kendisine küfür edildiğinde kaldırıp kaldiramayacagina şimdiden düşünüp karar vermeli.

Zaten küfreden insanları uyarmak hiç bir anlam ifade etmez bence.Sevdigi kız uyardı diye küfür etmekten vazgeçen erkek hiç görmedim

Küfürler genede ataerkil ağızdan çıkan,kadını aşağıda kendini yukarıda tutan bir şekilde oluyor.
Yani benim için arasıra bir terslik anında 'ha s..tir!' nidasinda bulunması çok dert olmaz. Ama maçlarda 'koyduk mu' tezahüratı yapan, yenilen tarafa 'gelin' gibi benzetmelerde bulunan, nokta gibi cumlelerin sonuna 'a.... Koyim' diyen bir insanla aslaaaa olmaz. Çünkü o adamın zihniyetine göre o bir 'erkek'tir ve cinsellik sırasında karşısındaki kişi sadece bir metadır. Terbiyemi bozmadan kelime seçimi yapamayacagim için devam etmeyeyim,umarım anlamışsınızdır. Ama ağzında böyle eril küfürler olan bir adamın bir kadına - kendisi gibi organ sahibi olmayan saygı duyması,kendisiyle eşit tutması ihtimali sıfıra yakındır.
Bu sebeple böylelerine sümüğümü bile atmam ben. Konu sahibinin arkadaşının da tez elden yol vermesini tavsiye ederim

Eğer kız arkadaşına küfretmiyorsa bence problem değil. Şu an erkeklerin yüzde 80i küfrediyor. Ben gelip benim ailemin yanında küfretmezse problem etmezdim açıkçası

Eğer kız arkadaşına küfretmiyorsa bence problem değil. Şu an erkeklerin yüzde 80i küfrediyor. Ben gelip benim ailemin yanında küfretmezse problem etmezdim açıkçası
Simdilik oyle bi durum yok ama ilerisi icin düşünüyor bu durumu, diline pelesenk olmus bide babada da olunca normal geliyo adama heralde

İlerde ona da döner ...tartışma sırasında susup çekilmesi de bu yüzden... kontrolden çıkıp küfredeceğini biliyor ve kızın bırakmasından korkuyor ama ilerde bırakamıyacak duruma geldiğin de salacak kendinj

Neredeyse hemen hemen çoğu erkek küfür etmektedir. Bunun dozunu ayarlayabilmek, sınırları korumak nerde nasıl davranmasını bilmek gerekir. Sağda solda her yerde sürekli ağzından küfür düşmeyen bir erkekle pek ömür geçeceğini sanmam. Erkek arkadaşımda ediyor fakat sınır çerçevesi içinde bana değil bazen konuşurken etrafa... ve toplum içinde dikkat eder. Bu arkadasınızın sevgilisi süreklilik arz ediyorsa oturup daha sağlıklı iliskisini gözden geçirmeli.

Öfke kontrolü yoksa o küfürler ilerde dayak şekline de dönüşür. Küfür etmeyen erkekler de var tabiki. Sacma sapan her erkek küfreder demeyin

Öfke kontrolü yoksa o küfürler ilerde dayak şekline de dönüşür. Küfür etmeyen erkekler de var tabiki. Sacma sapan her erkek küfreder demeyin
Sinirlenince tartimaktan kacip konuşmuyormuş bi sure yanlis bisey soylememek icin yani dilinde surekli kufur olan birisi tartışma buyurse eminim sover direkt ona olmasa bile sover gibi

Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var.
Döner. Net. Ağzı bozuk insandan bir halt olmaz. İki gün sonra yanında insan içine bile çıkamaz.

Ayrıca her erkek küfür etmez, kendinizi kandırmayın kızlar.

Ben haberlerde cocuk tecavuzu , kadin siddeti vs gordugumde kufur ediyorum , esimde ediyor ama bugune kadar hic birbirimize kufur etmedik

Ben buradaki kadinlar gibi aman erkegin agzindan lan cikmasin , aptalbile demesin diyen bir kadin degilim , toplum icerisinde edilmiyorsa bence kufur bireysel olarak gayet de edilebilir yerinde

Onemli olan kufur etmesi degil adamin hayatindaki kadina nasil davrandigidir
Esime gore ben dunyadaki en muhteşem kadinim ve bunu surekli dile getirir , seni seviyorum demeden uykuya bile dalamayan bir adam kocam , her ozel gunumuzde sürprizler yapar , hediyelere bogar , bana karsi saygisi sevgisi sonsuz
Ben bu adam haberlerde gordugu katillere , sacma sapan siyasilere vs kufur etti diye ne kizarim ne çok ayıp derim ne de aklimdan kotu birsey gecer

Ona seksist kufur diyoruz , cevremdeki pek cok erkegi egittim bu konuda , onceden bunlarin kadina saygisizlik oldugunu bile dusunememisler akil alir gibi degil
Mesela oglum da okuldan , sokaktan kufur ogreniyor eve gelip bana sordugunda seksist kufur kullanamazsin , kizdigin zaman hicbir kadinla ilgili hic bir kotu soz kulanamazsin diye diye ogrendi o sokaklarda edilen kufurleri kullanmamasi gerektigini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…