- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
- 53
Hanimlar iyi geceler simdi ben kendim hakkinda konu acmistim eski sevgilim unutma asamasinda oldugum kisiyle ilgili gelen yorumlardan cok akillica olanlar vardi ayrica burdakileride okuyorum cok guzel mantikli yorumlar görüyorum. Arkadasimla konustuk bugun onunda 1 bucuk sene olcak bi sevgilisi var. çocuk cok kufrediyomus ama arkadaşıma degil yani oyle bisey yapsa kaldirmam diyor. Kendisinin ailesinde cok fazla olmayan bisey. Ama sevdigi kisi bisey izlerken biseye sinirlenip yorum yaparken arkadaslariyla konusmalarinda veya espirilerinde yorumlarinda kufurlu konusuyormus. Uyariyormus onun yaninda o kadar fazla degil ama dilinde boyle bir durum var. Cocugun babasida cok kufreden biriymis. Bende burda okuduklarimdan vs genel görüşümden bunun birakilacak bi huy olmadigini bide ailesindede varsa yani bu adam boyle gider dedim. Ona karsi tartismalarinda falan asla kufur etmiyor hatta sinirlenince tartisma buyumesin diye konusmayan bir tip. Ama yaninda edilmesinden rahatsiz olan arkadasim ilerde evlilik vs durumlarinda bu durum degisirde bu kufurler kendisine doner mi diye cekinceleri var. Bende buraya sormayi teklif ettim. Boyle bi esi sevgilisi deneyimi olan varsa yardimci olabilir mi? Yorumlari okuyacağız.