Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük küçük şeyler varDamar onlar
Küçük Küçük şeyler var
Dil ağrısı miAğrı var mı
Ağrı var mı
Meraktan kendi dilimi çektim bende de varFotoğraf için kbkmayin bende genital sigil vardı hpv sonucunu bekliyorum tesadüf dilimin altı böyle şeyler var dünyam başıma yıkıldı sizce hpv mi
Damar onlar
Kızlar dikkatli baktığınızda beyaz beyaz sivilce gibi şeyler var.Dilin altı böyle görünür zaten. Daha önce hiç mi bakmadınız
Onlar da normal geldi bana. Fotodan ne kadar teşhis edip ne diyeniliriz kiKızlar dikkatli baktığınızda beyaz beyaz sivilce gibi şeyler var.
Konu sahibi biz tehşis koyamayız bence sonucu bekleyin
Kusura bakmayın dislerim KTÜ doktor kan baktı bibsikint yok ama küçük pitircikler normalmiDilimiz genelde rengiyle vs çoğu seyin habercisidir. Bir doktora gorunmenizde fayda var. Umarim kötü bir sey olmaz.
Bu arada diş taşı temizliğinin de zamani gelmiş.
Normal değil gibiKusura bakmayın dislerim KTÜ doktor kan baktı bibsikint yok ama küçük pitircikler normalmi
Küçük küçük sivilce gibi şeyler varmiMeraktan kendi dilimi çektim bende de var
Yol şükürAğrı var mı
Dr bişi yok dediyse daha biz ne diyebiliriz ki. Sonra mazallah meslek grupları gelip siz hayırdır diyorlar. Avukat olayına dönmesinKusura bakmayın dislerim KTÜ doktor kan baktı bibsikint yok ama küçük pitircikler normalmi
Baktım küçük noktadır şeyler varDilin altı böyle görünür zaten. Daha önce hiç mi bakmadınız
Dilime bakmadi ama dil altımda küçük sivilce tarzı şeyler nedirDr bişi yok dediyse daha biz ne diyebiliriz ki. Sonra mazallah meslek grupları gelip siz hayırdır diyorlar. Avukat olayına dönmesin
Evet var işte seninki daha kabarık benimki daha sönük. Hep vardı o beyaz akne benzeri toplar.Küçük küçük sivilce gibi şeyler varmi
Yol şükür
Bende de var hep vardı. Hatta küçükken ablam sivilce onlar dedi de patlatmaya çalışınca çok acımıştı abla terörüKusura bakmayın dislerim KTÜ doktor kan baktı bibsikint yok ama küçük pitircikler normalmi
Küçük sivilce gibi şeyler varmiMeraktan kendi dilimi çektim bende de var