- 31 Aralık 2024
- 9
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi birgaripyolcuyumm
Merhaba arkadaşlar bir konuyu çok takıyorum 35 yaşında 3 çocuk annesiyim ve insanları çok ama çok takıyorum birine birşey anlatınca acaba gidip anlatacak mi acaba benim hakkımda ne düşünüyor acaba dedikodumu yapacak mı acaba bana karşı irite oldu mu diye zehir ediyorum kendime.ornek vererek anlatmak istiyorum oğlumun sınıfında bir kaç anne ile tanıştık gün yapalım dedik ilk gün yapıldı gayet güzeldi ikinci gününde ben hemen sokuldum tek kızım,kız çocuğum da yok eltilerim de kız kardeşler hep tekim dedim.sonra büyük eltimle gorusmedigimi söyledim.sonra bunu günlerce taktim neden anlattım neden dilimi tutmadim daha yeni tanıştığın insanlar belki senin hakkında kötü dusunecekler dedim durdum.sonraki günlerde daha dikkatli davrandım sıra bana geldiğinde çok güzel kaynastik birbirimizin sosyal medya hesaplarını falan takip ettik sonra bir iki tanesi ile baktım ortak arkadaş uzaktan akrabalar falan ortak arkadaş çıktı ve ben o günden beridir düşünüp duruyorum gidip onlara anlatırlar mi neden anlattın nie anlattın ne gerek vardı ya söylerlerse ya dedikodumu yaparlarsa.acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar deyip duruyorum kimse benimle samimi olmak istemiyor mu kimse beni sevmiyor mu deyip duruyorum en ufak birşey anlatsam neden detaya giriyorsun neden sessiz olmuyorsun diye sürekli kendimi sucluyorum lütfen bana bir akıl verin