• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilimi tutmak istiyorum

birgaripyolcuyumm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
9
1
1
35
Merhaba arkadaşlar bir konuyu çok takıyorum 35 yaşında 3 çocuk annesiyim ve insanları çok ama çok takıyorum birine birşey anlatınca acaba gidip anlatacak mi acaba benim hakkımda ne düşünüyor acaba dedikodumu yapacak mı acaba bana karşı irite oldu mu diye zehir ediyorum kendime.ornek vererek anlatmak istiyorum oğlumun sınıfında bir kaç anne ile tanıştık gün yapalım dedik ilk gün yapıldı gayet güzeldi ikinci gününde ben hemen sokuldum tek kızım,kız çocuğum da yok eltilerim de kız kardeşler hep tekim dedim.sonra büyük eltimle gorusmedigimi söyledim.sonra bunu günlerce taktim neden anlattım neden dilimi tutmadim daha yeni tanıştığın insanlar belki senin hakkında kötü dusunecekler dedim durdum.sonraki günlerde daha dikkatli davrandım sıra bana geldiğinde çok güzel kaynastik birbirimizin sosyal medya hesaplarını falan takip ettik sonra bir iki tanesi ile baktım ortak arkadaş uzaktan akrabalar falan ortak arkadaş çıktı ve ben o günden beridir düşünüp duruyorum gidip onlara anlatırlar mi neden anlattın nie anlattın ne gerek vardı ya söylerlerse ya dedikodumu yaparlarsa.acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar deyip duruyorum kimse benimle samimi olmak istemiyor mu kimse beni sevmiyor mu deyip duruyorum en ufak birşey anlatsam neden detaya giriyorsun neden sessiz olmuyorsun diye sürekli kendimi sucluyorum lütfen bana bir akıl verin

3 çocukla bu boşluğu nasıl yakalıyorsunuz .

Bide Kimsenın yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri arkasından söyleyip böyle korkarak yaşamak piskopatca eziyet kendınıze .(bunu laf taşırlarmı korkunuz ıcın söyledim )

Bosverın söylerlerse söylesinler zaten görüşmüyormussunuz .

Ben asla biriyle tanışınca başkalarından bahsetmekten hoşlanmıyorum sonuçta benimle tanışıyor sizde böyle düşünün belki anlatmazsınoz

Merhaba arkadaşlar bir konuyu çok takıyorum 35 yaşında 3 çocuk annesiyim ve insanları çok ama çok takıyorum birine birşey anlatınca acaba gidip anlatacak mi acaba benim hakkımda ne düşünüyor acaba dedikodumu yapacak mı acaba bana karşı irite oldu mu diye zehir ediyorum kendime.ornek vererek anlatmak istiyorum oğlumun sınıfında bir kaç anne ile tanıştık gün yapalım dedik ilk gün yapıldı gayet güzeldi ikinci gününde ben hemen sokuldum tek kızım,kız çocuğum da yok eltilerim de kız kardeşler hep tekim dedim.sonra büyük eltimle gorusmedigimi söyledim.sonra bunu günlerce taktim neden anlattım neden dilimi tutmadim daha yeni tanıştığın insanlar belki senin hakkında kötü dusunecekler dedim durdum.sonraki günlerde daha dikkatli davrandım sıra bana geldiğinde çok güzel kaynastik birbirimizin sosyal medya hesaplarını falan takip ettik sonra bir iki tanesi ile baktım ortak arkadaş uzaktan akrabalar falan ortak arkadaş çıktı ve ben o günden beridir düşünüp duruyorum gidip onlara anlatırlar mi neden anlattın nie anlattın ne gerek vardı ya söylerlerse ya dedikodumu yaparlarsa.acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar deyip duruyorum kimse benimle samimi olmak istemiyor mu kimse beni sevmiyor mu deyip duruyorum en ufak birşey anlatsam neden detaya giriyorsun neden sessiz olmuyorsun diye sürekli kendimi sucluyorum lütfen bana bir akıl verin
Kendime aşırı yukleniyorum aşırı sucluyorum en ufak bir laf söylesem acaba benim hakkımda bunu düşünür mü dedikoducu der mi neden söyledin ki diyorum.o kadar çok örnek var ki hangi birini söyleyeyim.komsularla oturuyoruz bir komsunun oğlu sürekli olarak yaşı büyük olmasina rağmen benim iki yaşında ki oğlumu dovuyordu sürekli oğlumu korudum ama en son dayanamadım çocuğa kızdım bir daha vurma babası da seni vurur gibi şeyler söyledim çocuk ağladı annesi sinirlendi suratını aştı o çocuk anlar mı sen bana şöyle dedi.sonra o kalkınca ben diğer komşuya dedim neden sinirlendi ki ben çocuğumun dayak yemesini istemiyorum falan dedim.sonra bunu taktım gidip söyler mi ya da dedikodusunu yaptım diye bana dedikoducu der mi diye düşünüp durdum böyle saçma sapan şeyler işte😭😭

3 çocukla bu boşluğu nasıl yakalıyorsunuz .

Bide Kimsenın yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri arkasından söyleyip böyle korkarak yaşamak piskopatca eziyet kendınıze .(bunu laf taşırlarmı korkunuz ıcın söyledim )

Bosverın söylerlerse söylesinler zaten görüşmüyormussunuz .

Ben asla biriyle tanışınca başkalarından bahsetmekten hoşlanmıyorum sonuçta benimle tanışıyor sizde böyle düşünün belki anlatmazsınoz
Aslında söylenmesinden korkmaktan Ziyade insanların bana karşı bakış açılarından korkuyorum uzak dururlar mi sevmezler mi samimi olmazlar mi gibi gibi dusunceler

Aslında söylenmesinden korkmaktan Ziyade insanların bana karşı bakış açılarından korkuyorum uzak dururlar mi sevmezler mi samimi olmazlar mi gibi gibi dusunceler
Sizin karakteriniz buysa ve değiştiremiyorsanız kendınızı profesyonel destek alın . Çünkü bunu bu sekılde düşünebilmeniz içinde çevreniz boş ve sevilmiyor olmanız lazım eğer öyle bisey yoksa ve bunuda kendı kendınıze düşünüyorsanız sıkıntılı bi durum . Kendınıze eziyet bu

Amaaaan biraz si.tir et gitsin. Anlatsınlar ne olacak? Yani sal be 35 yaşındasın rahat ol artık.

Sizin karakteriniz buysa ve değiştiremiyorsanız kendınızı profesyonel destek alın . Çünkü bunu bu sekılde düşünebilmeniz içinde çevreniz boş ve sevilmiyor olmanız lazım eğer öyle bisey yoksa ve bunuda kendı kendınıze düşünüyorsanız sıkıntılı bi durum . Kendınıze eziyet bu
Yok aslında sevilmeyen bir insan olduğumu ya da boş olduğumu sanmıyorum.insanlar bu şekilde hissettirmezler bana ama ben böyle düşünüyorum sıkıntı burada anlaşılması zor bir insan olduğumu düşünüyorum bu yüzden de kimseyle samimiyet kuramiyorum belki benden kaynaklıdir bilmiyorum ama ben beni sevmedikleri için benimle samimi olmuyorlar diye düşünüyorum

Yok aslında sevilmeyen bir insan olduğumu ya da boş olduğumu sanmıyorum.insanlar bu şekilde hissettirmezler bana ama ben böyle düşünüyorum sıkıntı burada anlaşılması zor bir insan olduğumu düşünüyorum bu yüzden de kimseyle samimiyet kuramiyorum belki benden kaynaklıdir bilmiyorum ama ben beni sevmedikleri için benimle samimi olmuyorlar diye düşünüyorum
Belkı tutmuyor dilini die sır vermemek ıcın samimi olmak istemıyorlardır bu açıdan bakarsanız belki hak verirsiniz .
Ben şahsen ikinci oturmada bana birileriyle ilgili bişeyler anlatana asla guvenıp samimiyet kurmam o şekilde düşünün umarım aşarsınız

Dedikodu yaptıysanız illaki birileri hakkınızda böyle düşünecektir 🤷‍♀️
Yani dertlisiniz belki de.
Anlatacak kimse yok diye birden eteğinizi döküyorsunuz.
Ya ufak sohbet boşlukları sizi gerginleştiriyor, doldurmaya çalışıyorsunuz.
Ya da kendinizden bahsederek,
hayatınızı açarak sempati almak ihtiyacındasınız.
Ama genelde insanlar en basitinden düşünürler.
İki seçeneğiniz var.
Laflarınızı dikkatli seçeceksiniz.
Veya söyledim gitti diyip umursamamayı öğreneceksiniz.
Diğer türlü hayat çekilmez
Yani en kötü ne olabilir ki eltileriniz duysalar, onlar dedikoducu olduğunuzu düşünseler?
Bana sorarsanız, ne yaptığınız
birinin duymasından daha önemli.

Canım ne düşündükleri önemli değil de madem sonrasında bu kadar rahatsız oluyorsunuz söylemeyin o zaman .Hem ne gerek var ki yeni tanidigin insanlara eşinin ailesi ile görüşmediğini anlatıyorsun.Soylemezler ama oldu ki söylediler boşuna sıkıntı..Arkadaşlardan üç çocukla nasıl zaman buluyorsunuz diyenler olmuş ben de aynı şeyi düşünüyorum.. Obsesyon gibi bişey sanki söylüyorsunuz takıyorsunuz aynı şeyi tekrar yapıyorsunuz gibi bosverin ya başka şeylere yönelin . Dedikodu huzursuz eder

Belkı tutmuyor dilini die sır vermemek ıcın samimi olmak istemıyorlardır bu açıdan bakarsanız belki hak verirsiniz .
Ben şahsen ikinci oturmada bana birileriyle ilgili bişeyler anlatana asla guvenıp samimiyet kurmam o şekilde düşünün umarım aşarsınız
Ama şöyle ki herkes hayatından birşeyler anlattı az da olsa bende onlar anlatınca gayri ihtiyari anlattım belki onlar pişman olmadılar ama ben oldum

Ama şöyle ki herkes hayatından birşeyler anlattı az da olsa bende onlar anlatınca gayri ihtiyari anlattım belki onlar pişman olmadılar ama ben oldum
🤭başka bisey anlat :) müzik severim de dans ederim de güzel yemek yaparım de :) herkesle aram iyidir Kimsenın lafının pesınde dolanmam de :) konuşmak ıcın bir sürü konu var

Siyah Palto Siyah Palto yani aksine insanlar bana çok sır verir ve kimsenin sırrını kimseye asla söylemedim söylemem de benim anlatmak istediğim çok farkli kendim ailem yaşadıklarım ile ilgili şeyleri söylemek.kendi yaşadığım sorunları anlatmak mesela zamanında kaynanamdan çektim ya da çok hastalık yaşadım ya da eşimle sıkıntılarım.ne bilim bu tarz şeyler yoksa anlatmak istediğim asla başkalarının dedikoduları ya da sırlarını anlatamk değil belki de yanlış ifade ettim kendimi yukarda

Siyah Palto Siyah Palto yani aksine insanlar bana çok sır verir ve kimsenin sırrını kimseye asla söylemedim söylemem de benim anlatmak istediğim çok farkli kendim ailem yaşadıklarım ile ilgili şeyleri söylemek.kendi yaşadığım sorunları anlatmak mesela zamanında kaynanamdan çektim ya da çok hastalık yaşadım ya da eşimle sıkıntılarım.ne bilim bu tarz şeyler yoksa anlatmak istediğim asla başkalarının dedikoduları ya da sırlarını anlatamk değil belki de yanlış ifade ettim kendimi yukarda
Karşı taraf nerden bildin ikinci görmede sizin sağlam guvenılır olacağınızı . Sizin anlatısınızdan yol aldım .

O zaman şu açıdan kendımden örnekleyeyim çünkü size yanlış gelirse kırmak istemem hayat zaten yeterince yorucu ve sıkıcı Kimsenın kaynanasını onunu bununu hastalığını dinlicek vaktim yok sorun anlatan birini görünce otomatıkman uzaklaşıyorum.

Yanlış ifade etmek değil de belki size 6 bana 9 dur :) ortayı bulamamışdır :)

Ay bı ara bende boyleydim.Lakin eltinizle gorusmuyorsaniz gorusmuyorsunuzdur bunu söyleyeceklerse gidip eltine soyleseler bile ay biz görüşüyorduk neden böyle dedi acaba demez.dedikodu konusuna gelince o tür gruplarda illaki dedikodu oluyor dünyanın en iyi insanida olsanız arkanızdan mutlaka konuşmaya bişey buluyorlar.Fazla takılmayın.Zaten zaman geçtikçe grup küçülecek içlerinden sadece bir kaç kişiyle samimi olacaksınız o zamana kadar çok özel sirlarinizi vermemeye calisin

Ay bı ara bende boyleydim.Lakin eltinizle gorusmuyorsaniz gorusmuyorsunuzdur bunu söyleyeceklerse gidip eltine soyleseler bile ay biz görüşüyorduk neden böyle dedi acaba demez.dedikodu konusuna gelince o tür gruplarda illaki dedikodu oluyor dünyanın en iyi insanida olsanız arkanızdan mutlaka konuşmaya bişey buluyorlar.Fazla takılmayın.Zaten zaman geçtikçe grup küçülecek içlerinden sadece bir kaç kişiyle samimi olacaksınız o zamana kadar çok özel sirlarinizi vermemeye calisin
Ne güzel özetlemiş siniz aslına sorun gidip eltime soylemeleri değil çünkü o da eminim gorusmedigimizi soyluyordur.benim eltimle gorusmedigim ya da atıyorum başka problemlerimi sorunlarımı bildikleri zaman benim hakkımda düşünceleri.yani atıyorum bu kadın tek başına bacısı yok kızı yok ee elti ile kaynana ile de sıkıntılı sorunlu gözüyle bakmaları yani kısacası benim sıkıntılarımin bilinmesi konuslmasi bana o gözle bakılması beni rahatsız ediyor.artik bunu yapmıyorum yani çok dikkat ediyorum hicbirseyimi anlatmamaya ama geçmişte yaptıklarımin pişmanlığını yaşıyorum cahillik ettim anlattım söyledim diyorum ne gerek vardı ki falan gibi kendime yukleniyorum

Aslında benim hiç sırrım yok yani hiç sır da vermemisimdir bugüne kadar yani gunlul hayat içerisinde yaşanan şeyler konusulmustur bunlara bile ne gerek var insanlar neden senin herseyini bilsin ki yapıyorum şuan yoksa sır falandan dolayı değil

Back
X