Gebeliğe Hazırlık Dileriz akan meni

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar Allah hepimize çifter çifter versin göbüşleri kocman büyüsün geceleri aglama sesiyle uyandırsın evinize neşe getirsin inşallah ❤ 2 günde bir ilişki olurss hamile kalmaya sansın daha yüksek olur demi

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum ilişki sonrası ayağa kalkmasamda meni dışarı çıkıyor korkuyorum 3 aydır deniyoruz olmuyo napabilirim bunun icin

Canım tüp bebek için 3 ay çok erken bi süre
Ortada çok ciddi bi neden olsa hani atıyorum yumurta rezervin sınırın altında olsa o zaman vakit kaybetmemen gerekirdi ama ileriki aylarda olmayacak diye bişey yok
Ayağa kalkmasanda çıkar onlar normal o
Allah senin için en doğru zamanda verir
Tüp bebek çevremden duyduğum kadarıyla çok yıpratıcı bi süreçmiş ve olacağının garantisi de yok onu düşünme hemen şimdi

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum ilişki sonrası ayağa kalkmasamda meni dışarı çıkıyor korkuyorum 3 aydır deniyoruz olmuyo napabilirim bunun icin
Canim, o sivinin yuzde besi spermdir. Yuzde doksan besi meni dir yani spermi tasiyan ve icinde yasamasi icin uygun ortam saglar. disari cikamasi endiselendirmesin. yikandiktan sonra veya yarim saat sonra iceriden az da olsa geri geliyorsa iceri bir yerlere ulasiyor demektir. uc ay kisa bir sure acele etmeyin stres yapmayin.

Ben pik olan gün,önceki gün ve sonraki 2 günle beraber toplam o 4 günü üstüste deneyerek şansın arttığını duydum. Bide böyle dene istersen

Daha erken doğru ama dr gitsem iyi olacak olmassa bu ay

Bende 3 ay denedim olmadii eee napalim yanii beklicez aceleye gelmez bu işler genelikle umudu kesilenler o ay hamile kaliyo ablaminda oyle olmustu yani diyecgim o stres yapma seninkide benimki gibi stresten oluyo bide çevre baskisi oluyo hiç çocugu olmayanlarda

Tşk ederim denerim amaç hergün sperm azalmazmı

Eğer eşinde bi problem yoksa sorun olmaz
Bana hamile olan 2 kişi ikiside yumurtlama günlerinde 4 gün üstüste denemeyi önerdi
ne kadar sperm o kadar şans demek
zaten sadece bir tanesi döllüyor
Hergün eşine bir kaşık keçiboynuzu özü yedir ayrıca bitter çikolata, kabak çekirdeği,muz,havuç, fındık ve domates bunlar sperm kalitesini ve sayısını arttıran önemli gıdalar canım inşÂllah tutar
Ben spermlerin içerde herkeste 2-3 gün yaşadığına inanmıyorum çünkü öyle olabilmesi için içerdeki ortamın çok uygun olması lazım ama kendimizi bilmiyoruzki belki o kadar yaşayamadan ölüyolar ki bana göre 3 gün çok uzun bi süre en fazla 2 güne kadar yaşadığını düşünüyorum o da ortam iyiyse

Hergün olmuyor acıkçası eşimde boşalma sorunu oluyor hergün olunca oluyor ama az oluyor bizde öyle olacağına 2 günde. 1 mi değerlendirsek diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…