Gebeliğe Hazırlık Dileriz akan meni

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
34
Kızlar affınıza sığınarak soruyorum ilişki sonrası ayağa kalkmasamda meni dışarı çıkıyor korkuyorum 3 aydır deniyoruz olmuyo napabilirim bunun icin

Ben yaklaşık bir buçuk yıl denedim yapmadığım şey kalmamıştı artık ne duysam yapıyordum ilişkimiz çok monotonlaşmıştı eşimle tamamen çocuk üzerine bir hayatımız olmuştu çok zor zamanlardı en sonunda eşim dedi ki böyle olmuyor kısmet değilmiş gel hayatımıza devam edelim olmazsa tüp bebeğe başvururuz tamam dedim salmıştık ayağa kalkıyordum hemen banyo yapıyordum hiç dikkat etmiyorduk nede olsa olmuyor diye ve o ay yerleşme kanamasıyla hamile olduğumu öğrendim naçizane tavsiyem herkesin bir vakti saati var beklemek çok zor ama bunlar ufak etkileyici faktörler tutası varsa tutar rabbim kimseyi aratmasın

Giden gidiyor sen merak etme bence iyi bir dr git eşinde sende ayrıca 3 ay çok erken ben 1 yıl sonra oldu vakti saati var ne desek boş ayrıca stres yapma

Galiba çok takıyorum bir konuyu olacağı varsa olur demeliyim ben bile artım tüp bebek düşünmeşe başladım

3 ay cooook erken stres yaparsan olacağı varsada olmaz bende stres yapardım her ay adet olunca hayal kırıklığı yaşardım dr dr gezdim birçok sağlık problemim vardı tüp bebek dediler kıstım vardı ameliyat dediler tiroid ameliyatı oldum sogan kürleri yaptım o kadar çok uğraştım ki tabi streste cok yaptım bir gün karar verdim çocuk yapmayı 6 ay erteledim tedavime bakacaktım o ay hamile kalmışım rabbim ol deyince oluyor kim ne derse desin abla tavsiyesi sakın acele etme kafan rahat olacak çocuk olmasını istiyorsan

İnşallah Rabbim bebişinizi nasip eder.
Yalnız söylemeden edemeyeceğim, konu başlığını görünce sesli güldüm
Hem çok tatlı hem de çok komik

Eşiniz bu arada spermiogramına baktırdı mı? Ona göre bir tavsiye vermek daha doğru.

Hızlı yazarken sacmalamışım baktırmadı eşim sus arada oda bende dr gitmedik

Kızlar affınıza sığınarak soruyorum ilişki sonrası ayağa kalkmasamda meni dışarı çıkıyor korkuyorum 3 aydır deniyoruz olmuyo napabilirim bunun icin
Aynıyız bende 28 im ve 3 aydır deniyoruz ama benim düzensiz bir ilişkim var ben ona yoruyorum artık bazılarına bakıyorum hesap kitap yapmadan hamile kalıyor bu ay asla kafama takmıcam buraya nike girmicem artık

Aynıyız bende 28 im ve 3 aydır deniyoruz ama benim düzensiz bir ilişkim var ben ona yoruyorum artık bazılarına bakıyorum hesap kitap yapmadan hamile kalıyor bu ay asla kafama takmıcam buraya nike girmicem artık
Biz ay 2 günde bir deniyoruz ovülasyon aldım ona onuda hergün yapmaktan sıkıldım

Yumurtlmanı takip ediyormusun..ve evet zaten hepsi içinde kalmıyor zaten öyle olması gerek..önemli olanlar zaten içerde kalıyor akan önemsiz bi sıvı...

Yumurtlmanı takip ediyormusun..ve evet zaten hepsi içinde kalmıyor zaten öyle olması gerek..önemli olanlar zaten içerde kalıyor akan önemsiz bi sıvı...
Ediyorum takip bu ay daha dikkatliyim yumurtlama zamanı hergün mü olmalı yoksa gün aşırımı ona takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…