- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Galiba çok takıyorum bir konuyu olacağı varsa olur demeliyim ben bile artım tüp bebek düşünmeşe başladımBen yaklaşık bir buçuk yıl denedim yapmadığım şey kalmamıştı artık ne duysam yapıyordum ilişkimiz çok monotonlaşmıştı eşimle tamamen çocuk üzerine bir hayatımız olmuştu çok zor zamanlardı en sonunda eşim dedi ki böyle olmuyor kısmet değilmiş gel hayatımıza devam edelim olmazsa tüp bebeğe başvururuz tamam dedim salmıştık ayağa kalkıyordum hemen banyo yapıyordum hiç dikkat etmiyorduk nede olsa olmuyor diye ve o ay yerleşme kanamasıyla hamile olduğumu öğrendim naçizane tavsiyem herkesin bir vakti saati var beklemek çok zor ama bunlar ufak etkileyici faktörler tutası varsa tutar rabbim kimseyi aratmasın
3 ayda bile çok yıprandımGiden gidiyor sen merak etme bence iyi bir dr git eşinde sende ayrıca 3 ay çok erken ben 1 yıl sonra oldu vakti saati var ne desek boş ayrıca stres yapma
3 ay ne ki ? 15 yıl bekleyenler var. Vakti var demekki takma o kadar.3 ayda bile çok yıprandım
Hızlı yazarken sacmalamışım baktırmadı eşim sus arada oda bende dr gitmedikİnşallah Rabbim bebişinizi nasip eder.
Yalnız söylemeden edemeyeceğim, konu başlığını görünce sesli güldüm
Hem çok tatlı hem de çok komik
Eşiniz bu arada spermiogramına baktırdı mı? Ona göre bir tavsiye vermek daha doğru.
Sizin mesajlariniza sık denk geliyorum, 3 ayda bu kadar sikintiya girmeniz iyi degil. Yasiniz musaitse zamana birakin.
Keske ben de 28 olsam :) Muayene olup rezerv sikintiniz olmadigini ogrendiyseniz, esinizde de sorun yoksa en az 1 yil rahatlikla akisina birakabilirsiniz.28 yaşım
Hiç dr gitmedik 1 kimyasal oldu bu ay olmassa gidelim dedik acıkcasıKeske ben de 28 olsam :) Muayene olup rezerv sikintiniz olmadigini ogrendiyseniz, esinizde de sorun yoksa en az 1 yil rahatlikla akisina birakabilirsiniz.
Aynıyız bende 28 im ve 3 aydır deniyoruz ama benim düzensiz bir ilişkim var ben ona yoruyorum artık bazılarına bakıyorum hesap kitap yapmadan hamile kalıyor bu ay asla kafama takmıcam buraya nike girmicem artıkKızlar affınıza sığınarak soruyorum ilişki sonrası ayağa kalkmasamda meni dışarı çıkıyor korkuyorum 3 aydır deniyoruz olmuyo napabilirim bunun icin
Biz ay 2 günde bir deniyoruz ovülasyon aldım ona onuda hergün yapmaktan sıkıldımAynıyız bende 28 im ve 3 aydır deniyoruz ama benim düzensiz bir ilişkim var ben ona yoruyorum artık bazılarına bakıyorum hesap kitap yapmadan hamile kalıyor bu ay asla kafama takmıcam buraya nike girmicem artık
Bizim iki günde bir olmuyor maalesef yumurtlama gününde vs olmuyor zaten eşimi zor ikna etmiştim bir şey de diyemiyorum istemez diyeBiz ay 2 günde bir deniyoruz ovülasyon aldım ona onuda hergün yapmaktan sıkıldım
Biz çok istiyoruz eşim 34 yaşında yaşı geçiyor o yüzden istiyorum Bnde 28 im 30 dan sonra ztn zor oluyorBizim iki günde bir olmuyor maalesef yumurtlama gününde vs olmuyor zaten eşimi zor ikna etmiştim bir şey de diyemiyorum istemez diye
Ediyorum takip bu ay daha dikkatliyim yumurtlama zamanı hergün mü olmalı yoksa gün aşırımı ona takıldımYumurtlmanı takip ediyormusun..ve evet zaten hepsi içinde kalmıyor zaten öyle olması gerek..önemli olanlar zaten içerde kalıyor akan önemsiz bi sıvı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?