Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende okudumBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 Er Rahman okuyalim kizlar. Niyeti
Allahım
Oğlumun yarınki sınavını kolaylıkla başarmasını nasip eyle.
Allahım yuvamıza sevgi sağlık sihhat mutluluk huzur afiyet bolluk bereket ver, her türlü kötülüklerden kazadan beladan koru bizi.
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
S sabir ve hamd niyetin icin okudum. Allah kabul etsinBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 Er Rahman okuyalim kizlar. Niyeti
Allahım
Allahım yuvamıza sevgi sağlık sihhat mutluluk huzur afiyet bolluk bereket ver, her türlü kötülüklerden kazadan beladan koru bizi.
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
okudum Allah kabul etsinBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 Er Rahman okuyalim kizlar. Niyeti
Allahım
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
S sabir ve hamd niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 Er Rahman okuyalim kizlar. Niyeti
Allahım
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
S sabir ve hamd niyetini okudum Allah kabul eylesinBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 Er Rahman okuyalim kizlar. Niyeti
Allahım
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
R rainyy niyetini okudum Allah kabul eylesinBugun benim icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Kardeslerime ve bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Arkadaslarim olsun. Bogazlarimin agrisi gecsin. Evimizde huzur olsun. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
Niyetine okudumBugun benim icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Kardeslerime ve bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Arkadaslarim olsun. Bogazlarimin agrisi gecsin. Evimizde huzur olsun. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
Okudum Rabbim kabul etsin aminnAllahım
R rainyy niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun benim icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
Seni listeye ekliyorum ama herkesin gununde oku lutfenNiyetine okudum
Allah kabul etsin