- 26 Haziran 2022
- 2.585
- 4.214
- 63
Bugunberonika icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunberonika icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
Hayirli ramazanlar herkese. Allah dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin
Merhaba bilmiyorum malesef. Insallah bebeginin istahi duzelir.
okudum Allah kabul etsin şifa versin inşallahBugunStemina nin niyetine 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
Okudum canımBugunStemina nin niyetine 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
BugunStemina nin niyetine 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
Benide alirmisnizStemina niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminn
Tabi. Liste bitince yeni listeye senide eklerimBenide alirmisniz
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
Y Yaz2021 niyetin icin okudum. Allah kabul etsinBugun Y Yaz2021 icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Ey Rabbim senden başka ilah yoktur,sen bütün eksik ve noksanlıklardan münezzehsin. Rabbim mübarek üç ayların hürmetine senden istiyorum,Allahim senden gelecek her türlü hayra muhtacım, Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
Y Yaz2021 niyetini okudum Allah kabul eylesinBugun Y Yaz2021 icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
Ey Rabbim senden başka ilah yoktur,sen bütün eksik ve noksanlıklardan münezzehsin. Rabbim mübarek üç ayların hürmetine senden istiyorum,Allahim senden gelecek her türlü hayra muhtacım, Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd
Bende okudumBugun Y Yaz2021 icin 200 Er Rahman okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
M madcon
miniminimom
S sabir ve hamd