- 13 Ağustos 2024
- 932
- 1.014
Allah razı olsunYeni liste başladı mı diye bakmaya geldim başlamamış ama yazınızı okudum.
Rabbim nasip ettiben de mavibaloncuk niyetin için 100 defa okudum Allah kabul etsin. Amin
Sevinçli haberinizi tez zamanda hayırlısıyla okuyalıminşaallah
Kizlar devam edelim. Zül Celali veli ikram okuyalim
85- Zül-Celâli vel ikrâm: "Celal, azamet ve pek büyük ikram sahibi."
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsin inşallahBugünmavibaloncuk için okuyoruz. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed, Allah'ım benim, eşimin, ailelerimizin, atalarımızın bugüne kadar işlemiş olduğu günahlarını affeyle, bizleri bağışla, eşimin işini gücünü rast getir eşime sağlık sıhhatlı huzurlu ömür nasip eyle, Allah'ım tüp bebek tedavimi hayırla sonuçlandır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sağlıkla kucağıma alayım inşallah, amin diyen dua eden tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eyle (Amin) Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed " (ismim Ayşe)
Okudum canim. Allah kabul etsinBugünmavibaloncuk için okuyoruz. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed, Allah'ım benim, eşimin, ailelerimizin, atalarımızın bugüne kadar işlemiş olduğu günahlarını affeyle, bizleri bağışla, eşimin işini gücünü rast getir eşime sağlık sıhhatlı huzurlu ömür nasip eyle, Allah'ım tüp bebek tedavimi hayırla sonuçlandır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sağlıkla kucağıma alayım inşallah, amin diyen dua eden tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eyle (Amin) Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed " (ismim Ayşe)
Sizden de Allah razı olsunAllah razı olsun
Canim herkese aynı esmayi 200 tane okuyoruz sonra yeni esmaya geçiyoruz. En sonda sana okuruz.Yeni liste başladı mı diye bakmaya geldim başlamamış ama yazınızı okudum.
Rabbim nasip ettiben de mavibaloncuk niyetin için 100 defa okudum Allah kabul etsin. Amin
Sevinçli haberinizi tez zamanda hayırlısıyla okuyalıminşaallah
R rainyy niyetine okudum. Allah kabul etsinBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Erkek kardesime sifa ver. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Kalıcı arkadasliklarim olsun. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
El Muksit okuyalim kizlar
86- El-Muksit: "Her işi birbirine uygun yapan."
R rainyy niyetine 200 okudum Allah kabul etsin inşallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Erkek kardesime sifa ver. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Kalıcı arkadasliklarim olsun. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Y Yaz2021 niyetine okudum. Allah kabul etsin
Ediyorum canımYagmurSendeanlarsn devam etmiyor musun canım
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Okudum canim niyetin için. Allah kabul etsin