Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetin icin okudum canim. Allah kabul etsinBugün YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
El Muksit okuyalim kizlar
86- El-Muksit: "Her işi birbirine uygun yapan."
Y Yaz2021 niyetine 200 tane okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah
El Muksit okuyalim kizlar
86- El-Muksit: "Her işi birbirine uygun yapan."
YagmurSendeanlarsn niyetine 200 tane okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallahBugün YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugün YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
YagmurSendeanlarsn niyetine okudum. Allah kabul etsinBugün YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
G Guldemyz niyetine okudum bağışladım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm isteyenlere
Okudum canim. Allah kabul etsinBugün mavibaloncuk için okuyoruz. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed, Allah'ım benim, eşimin, ailelerimizin, atalarımızın bugüne kadar işlemiş olduğu günahlarını affeyle, bizleri bağışla, eşimin işini gücünü rast getir eşime sağlık sıhhatlı huzurlu ömür nasip eyle, Allah'ım tüp bebek tedavimi hayırla sonuçlandır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sağlıkla kucağıma alayım inşallah, amin diyen dua eden tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eyle (Amin) Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed " (ismim Ayşe)
mavibaloncuk niyetine okudum. Allah kabul etsinBugün mavibaloncuk için okuyoruz. Niyeti
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed, Allah'ım benim, eşimin, ailelerimizin, atalarımızın bugüne kadar işlemiş olduğu günahlarını affeyle, bizleri bağışla, eşimin işini gücünü rast getir eşime sağlık sıhhatlı huzurlu ömür nasip eyle, Allah'ım tüp bebek tedavimi hayırla sonuçlandır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sağlıkla kucağıma alayım inşallah, amin diyen dua eden tüm kardeşlerimizin dualarını kabul eyle (Amin) Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala Ali seyyidina Muhammed " (ismim Ayşe)